тази исках да кажа.
):
Тя ме научи, научи и Елинка - пее й песничка 5 минути и я оставя сама в креватчето, излиза от стаята и малката заспива сама. В началото при мен номерът не минаваше и се приспивахме заедно - аз лягам до нея на спалнята и тя заспива след половин час или 1 час въртене. И вместо това време да прекарвам с мъжа си аз лежах в тъмното до нея и я чаках да заспи, а съпругът ми седеше сам в кухнята и вечеряше
Изобщо неможехме да се видим. Но вече всичко е наред. Дори следобед малката заспива сама, а аз си чета книжка в кухнята. Другата новост е, че Елинка прояде попарка за закуска. Преди се отвращаваше, а сега хапва с апетит (пак благодарение на свеки, която пробва да й даде). Аз се бях отказала от опитите. Хубаво нещо са бабите! Сега чакам една такава на гости. Приятна неделя, момичета
). Втория път пък не видял знак някакъв и влязъл в забранено завалията. Ама сега, като го пуснаха, е нЕмаше по-горд от него. Все едно книжка е взел, а не знам и аз какво.
Много беше сладък...и наперен. 

Бихте ли описали какво е това псевдо-морбилен обрив?! 
Дано да се размине само с това.
Че пък и от другата седмица и Ради ще го мисля... 

Дано скоро да преборите вируса и да не се налага АБ! 
Едното дори е съвсем ново, защото старото сдаде багажа и го сменихме, но и то пада. Изглежда проблемът е в рамата.
Трябва да се обадя на вносителите да попитам дали предлагат сервизно обслужване /при положение, че количката е втора ръка/. Всъщност като изключим това, се замислям за по-лека количка за водене на яслата. Една такава за 40 лева от Джъмбо прекрасно би ме устроила, само да не се потроши още през първите месеци.
Галина дава да й режа ноктите, но до съвсем скоро слагането на памперса беше страхотна битка! Не знам дали е заслуга на яслата, или просто този период естествено отшумява /засега
/. Препоръчани теми