Бързо оздравяване. Всичко ще е наред.

Деска, добре е Рачко, да чукна на дърво. Ще чакаме да споделиш още хубави новини.

).
Прегледаха я и лекарката каза,че спазъмът с дишането е минал,но е трябвало още снощи да и бият урбазон,както каза Ирини и инхалация.Отново са подценили нещата
Дишането и наистина беше по-добре днес,но сега като си легна е пак като снощи
Диша много повърхностно и учестено.Температурата спадна,повече от 38 не е вдигала.Изписаха и един куп лекарства.Едното сиропче е за отпускане на бронхите и досега веднъж сме и давали.Чудя се дали от първият прием трябва да очакваме резултат или утре пак да я водим до болницата
Иначе хрипове няма,чисто е дишането,не кашля.През деня беше по-добре.Игра си,смя се,беше живнала,но сега пак ми е притеснено за дишането.И тази нощ ще я дебнем
Това е някакъв кошмар, да седиш и да слушаш детето ти диша ли,задушава ли се
Снощи не сме спали,за да я следим,сега ще е втората кошмарна нощ
Надявам се утре да върви вече към подобрение
Ирини,при вас колко време продължи това затруднено дишане?Имаше ли веднага резултат след лекарствата?
Просто...място не мога да си намеря от притеснение
ще стискам палци за спокоен сън и окончателно оправяне на дишането на Далия. Ти си я води пак утре контролно. Разбирам те - всичко ще мине и отмине, стискай зъби майчице 

Далия вдигна 39.5 и много трудно я смъкна.Чувсвах се толкова безпомощна
Никога не ми е вдигала такава температура
За капак,започва да се появява и кашлица
Като и спадна температурата,тя така се разигра,че до 4 часа. И после ставане в 6,лудница.Тази сутрин пак е с висока температура.Чакаме да я поутпусне малко и пак до болницата.И ме съмнява,че ще искат да ни приемат,но се моля да ни се размине този" бонус"
Препоръчани теми