в Пампорово с малко дете

• 958
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!

Много ми се иска тази зима да отскочим до Пампорово и да кача малкия (4годишен)на ски...е, поне да опитам, че миналата година не стигнахме до зимен курорт.
Страшно ще съм ви благодарна за съвети към кой хотел да се насочим.
Ал инклузив, вътрешен басейн и детска писта до хотела... ако намеря всичко това накуп ще е страхотно.
Видях оферти на хотел Снежанка за алл инклузив, но идея си нямам къде се намираше... имам бегъл спомен от хотел Перелик, но това беше преди 20, че и повече години  Embarassed имаше и боулинг зала и огромен басейн...
И изобщо детски писти долу около хотелите има ли?...

Благодаря ви много   bouquet

# 1
Привет. От няколко години редовно ходим на Пампорово. Последните две коледи изкарахме в х-л Снежанка. Хотелът е много добър, топло е, ресторантът е голям (има къде да беснее младежта), има детски кът във фоайето, има басейн, но е студен (т.е. предназначен е за плуване, не за плицикане) Синът ми е на 3.9 год. и всеки път сме с него. Храната им е много добра. Хотелът се намира се в единия край на комплекса. До пистите се ходи с кола (5 мин). Има една писта която е мъничка - там се учат да карат ски, децата карат шейни и т.н. До самата писта са хотелите Стената, Замъкът мисля че беше другия и т. н. В самия комлекс трудно ще си намериш забавление с детето. Щях да забравя - тази зима имаше и ледена пързалка в центъра на комлекса. Пак до пистите (в другия край) има един комплекс от малки къщички - изглежда много добре, но не помня името му ... дано и друг се включи. Надявам се да съм била полезна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт