Когато ви засегнат с думи?!

• 7 526
  • 119
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, разговора беше за кафе, в което няма никого, освен собстеничката.

Че мястото на малките деца не е в заведенията, мисля че всички ще се съгласят. Но тук за друго ставаше въпрос.
Остави ги да си излеят мъката де!  Mr. Green
Очаквам след малко да включат и други персонажи, да разширят и периметъра на дразнещото и нежелано присъствие и пагубните последствия за крехката психика на собственичката на кафенето като следствие от два преместени стола.  Hug

# 61
собственичката не е никой...ще прощавате  Laughingслед като я е подразнило и е отправила забележка, сигурно не е било защото е чувала само дишането на това дете... Laughing
чувствам как след време, майката ще се травмира от реплика на учителката към детето и, за ненаписано домашно, хахаха, ето ви сценарий, луна Hug

# 62
Момичета, разговора беше за кафе, в което няма никого, освен собстеничката.
Бая слаба ще да е собственичката, че да се напъха цялата в чашата с кафето, че да има и място за още хора...  Joy
Извинете за офф-а, но ми стана забавно  Mr. Green

# 63
собственичката е Никой....какви ги говориш, няма право...на каквото и да било... Laughing

# 64
Я сега дамите, дето се дразнят толкова много от присъствието на малки деца в кафенета и прочие, да си кажат имат ли те деца, ако да- на каква възраст и да се помъчат да си спомнят, дали децата им като са били малки не са правили лудории. Защо на мен ми се струва, че най-много се дразнят тези без деца и жените след една определена възраст, когато вече техните деца са големи и независими?
Майките с малки деца са доста по-разбиращи, защото ЗНАЯТ какво е да имаш дете. То не е кукла с копчета за натискане-натискаш зеленото и говори, натискаш червеното и мълчи и  се храни Laughing
Ех, де да ставаше така, повярвайте ми, майките щяха да са най-щастливи.

# 65
кафене-място, където се пие кафе? Wink
Ъхъм,както кажеш.

Що аз?Теб те питам. Laughing

Вал, ама разбира се, както писах-и аз съм водила, и водя-ама по-често само едното-щото другото мести столове, а не му е работата това да прави.Независимо дали има или не други клиенти-собственичката е там, а клиенти могат да влизат и излизат, това, че не е имало в момента не променя нищо.
О прости ми мислех че ми обясняваш LaughingСпоред теб изглежда че не знам така че -моля те разясни ми.

# 66
кремито-2 годишно едното.Имам още едно. Laughingс голямата съм ходила, когато е била на тази възраст и НЕ, не е местила столове и дразнила, а в момента, в който съм забелязала изнервяне на детето-излизаме, за да няма подобни сценки.Но двете ми деца са много различни.Ето-как с едното може и си позволявам, с другото-не.
не мисли , лилянче, вредно е.... Laughing

# 67
2 годишно едното.Имам още едно. Laughing
не мисли , лилянче, вредно е.... Laughing
О благодаря ти за полезните обяснения и съвети-толкова мило от твоя страна.

# 68
kremito_,вижда се в подписа ми какво имам и на колко е.Обаче съм от дразнещите се и НЕ разбирам майките,които го правят.
За сведение-никой не ми помага и откакто съм родила,не съм стъпвала в заведение!

# 69
  • somewhere over the rainbow
Креми, имам, сравнително малко дете. На година и половина, както и сега, тя не става от стола в заведение, ако аз не я подканя. Не бих била против твърдението, че здраво дете на 1.5г. е неконтролируемо, ако нямах личен опит.

# 70
....
За сведение-никой не ми помага и откакто съм родила,не съм стъпвала в заведение!

И какво сега, тиквен медал ли да ти дадем  newsm78 ?

# 71
  • София
....

О, не. Просто адмирации, Ирина!
Жалко, че малко мислят като теб.

Дете работа в заведение няма. Който иска да ходи с малко дете - ще отиде в детски клуб. Там забележки не се правят.
С мъжа ми вече четвърта година не сме ходили никъде на заведение. Освен, когато майка ми гледа Калоян. С детето се ходи само на детски клуб или на гости, когато изрично е казано, че поканата е и за децата.

# 72
....

Ей,толкова ли нямаше какво да напишеш по темата,та реши да цитираш?
Пази си тиквения медал и не се напрягай толкова.
Отговорила съм конкретно на въпроса,как ние с малките деца не пречим на останалите по заведенията-ами като не ги посещаваме,а ходим на подходящи за нас места.
Други въпроси имаш ли,или вече си спокойна?

# 73
  • Варна
....

Май медалистката си ти, роси-боси.

# 74
kremito_,вижда се в подписа ми какво имам и на колко е.Обаче съм от дразнещите се и НЕ разбирам майките,които го правят.

Ами твоето дете е бебенце още, нищо чудно, че не си стъпвала в заведение  Simple Smile
С по-големите понякога се случва това "безобразие" да влезем за солети, или пък да изпием по един чай - до днес дори не предполагах доколко това може да наруши психическото равновесие на някого.

Общи условия

Активация на акаунт