MAC и Sephora в България април 2010г

• 73 933
  • 704
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ми последно аз ходих на 5.04 още не беше отворен.Чудно ми е кога ще е това откриване през април?

# 121
Докато чакате МАС, ето този сайт може да ви ориентира малко в това как реално изглеждат цветовете и да ви спести време Peace

http://karlasugar.net/category/swatches/brand-swatches/mac/

# 122
момичета в мола бях около 1април и минавайки покрай MAC видях отворена врата и вътре беше още на замазка така че май ще почакаме Cry

# 123
И като отворят ще почне едно рисуване...Само е за българи. На път за работа минаваш, гримираш се от безбройните тестери, които са на разположение, парфюмираш се и не ти трябва нищо да си купуваш. По-евтино ще ти излезе с билета за трамвая /автобуса/ до там.
Може и да се краде, макар че на Шан з Елизе в двата края на магазина дебнеха по 2 яки негъра със слушалки и много камери те следят...трудно...Ама българина му дай да е на самообслужване - все ще измисли нещо.   

# 124
И като отворят ще почне едно рисуване...Само е за българи. На път за работа минаваш, гримираш се от безбройните тестери, които са на разположение, парфюмираш се и не ти трябва нищо да си купуваш. По-евтино ще ти излезе с билета за трамвая /автобуса/ до там.
Може и да се краде, макар че на Шан з Елизе в двата края на магазина дебнеха по 2 яки негъра със слушалки и много камери те следят...трудно...Ама българина му дай да е на самообслужване - все ще измисли нещо.   

Аз пък си представям точно обратното - продавачките да те гледат всяка секунда в ръцете да не прекалиш с пробването на някой гланц. Laughing Ще видим де, дано е любезен персоналът.

# 125
 Е все едно в магазини като  Beaty Zone  се краде или може да се гримираш за работа Simple Smile Не е толкова лесно ... но наистина дано персоналът е любезен Simple Smile

# 126
В Сефора в Париж съм виждала жени да си лакират ноктите с тестерите. Laughing

# 127
Хах яко Simple Smile))) Еми то малко българска работа :> Може и българки да са били Simple Smile))) Ама кво значение има ... тестерите нас не ни греят... важното е да са поддържани... аз лично избягвам да пробвам тестери на лице, устни и където и да е било на др място освен на ръката .... момичетата от магазина са ми предлагали да пробвам червила .... от тестер .... как ли пък не ... ужас.... Дано да дойде магазинчето скоро Wink Много ми е интересно да го посетя . Не съм от София, но имам често път натам ще чакам отзиви Simple Smile

# 128
Здравейте. МАC са невероятни. Радвам се, че вече ще ги има и в БГ. Последния път си ги купих в Пуерто Рико и там в мола си беше магазин на МАC и си имаше момичета и момчета , на които това си им беше работата, да те гримират и консултират, но във SEFORA това го няма. Имат също и минерална козметика , която е супер. Абе въобще - добри са.

# 129
Ами това с гримирането и пръскането е проблем само в България мисля.Аz живея в Германия и тук 4овек може да се гримира и маца колкото си иска и никой няма да дойде да ти каже каквото и да е било.Даже съм 4увала много истории zа българки предимно студентки,които нямат много пари и всяка сутрин преди лекции минават преz магаzина да се нагримират,което раzбира се е ве4е прекалено,но ина4е 4овек би трябвало да може да се маца с тестерите колкото му е кеф беz някоя нахална продава4ка да ти каже:не мисли6 ли ,4е прекалява6.

# 130
Аз лично тестери по лицето си не пробвам...камо ли да се гримирам безплатно  Laughing На теория тестерите трябва да се дезинфекцират ама аз много вяра нямам... Щеше да е много по-лесно ако всички клиенти спазваха правилата и вземат от продукта само с апликатор (какъвто и да е тип продукт) и не потапят втори път използвания апликатор, но малко хора си правят труда...

По принцип за магазините на МАС специфичното е че трябва да има професионални гримьори, минали много сериозно обучение, които правят пълен грим ( при покупка на 3 продукта/минимум 50$ похарчени), ще е хубаво ако има ттакива и в българския...не би трябвало да те дебнат да не пробваш прекалено, даже насърчават, все пак повечето са на комисион.

А в Сефора в Щатите също има консултанти и гримьори, просто нивото им е друго, няма толкова високи изисквания като МАС...

# 131
  • София
Някой знае ли кога ще отворят магазина на МАС в Сердика? newsm78 Искам да ви питам как вървят цените на тази козметика - ориентировъчно фдт, пудри, сенки?  bouquet Благодаря предварително!

# 132
Някой знае ли кога ще отворят магазина на МАС в Сердика? newsm78 Искам да ви питам как вървят цените на тази козметика - ориентировъчно фдт, пудри, сенки?  bouquet Благодаря предварително!
Мисля,че на 21 април.

# 133
За цени - справка на сайта. На теория не би трябвалло да се различават фрапиращо, но все пак досега никой не ги е продавал официално в Бг така че не може да се знае...НО обикновено се държат в средния клас, определено не са висша козметика
http://www.maccosmetics.com/

# 134
Да оба4е в Европа са много по скъпи или поне в Германия.Не раzгледах обстойно цените само хвърлих един бърz поглед на няколко 4етки,които си купих преди няколко дни и раzликата е огромна.Например малката 4етка zа руж в 6татите струва 32 долара а в Германия е 41 евро.

Общи условия

Активация на акаунт