Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са MAC и Sephora?
Кои марки козметика ще бъдат налични в Sephora?
Какви са очакванията за цените в българските магазини на MAC и Sephora?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са MAC и Sephora?
-
Кои марки козметика ще бъдат налични в Sephora?
-
Какви са очакванията за цените в българските магазини на MAC и Sephora?
-
Какви са наличните отстъпки в магазините MAC и Sephora?
-
Къде ще бъдат разположени магазините на MAC и Sephora в България?
Иначе мисля че и Сефора на 21 април ще стартира в Керфура.А колкото до Бюти зона,можеш да пробваш тестерите,не знам дали можеш да се нагримираш от до,обаче са доста любезни та чак мен ме дразнят.Бутат ми в ръцете всеки път някви тестери да пробвам които аз не искам.Аз обикновено като вляза разглеждам и не съм там за нещо конкретно и като харесам почвам да питам.Иначе като цяло обслужването им е доста на ниво сравнение с другите магазини в Бг.Та по добре да ми пробутват тестери,отколкото като поискам някъде тестер да ми се намръщи някоя лелка отсреща.То това с тестерите не е дразнещо,а похвално,но като съм свикнала да ми се дзверят насреща и толкова любезност ми е странна
Цените в МАС не знам как са, аз гледах коректорите...30-32лв са, а са доста мънички...същите в официлния сайт на МАС са 16$, но очаквах да са скъпички. Едната консултантка даже ми предложи да тества коректорите на мен, та можах да видя как седят и честно да си кажа не седят много естествено(поне тези 2--та, които са в кутийка с по-плътна текстура), но останах супер доволна от вниманието на персонала.
Много благодаря предварително
. Мими23 беше похвалила базите на Sephora и мисля, че и пудрите.