MAC и Sephora в България април 2010г

• 73 954
  • 704
  •   1
Отговори
# 150
В МAC има доста асортимент. Страхотно обслужване и персонал. Млади гримьори, които всичко показват, сами предлагат да гримират. Има страшно много хора, а магазина не е голям. Цените започват от 27 лв за моливите. Червилата по 31 лв. Глосовете по около 37 лв.,  ружовете, четките които видях започват от 37 лв и стигат и над 70 за по-големите. Пигментите 39 лв. Има мисля спрея, за които питате. Има всичко, гримират със всичко, обслужването е чудесно. В Мол Сердика също има МAC и вече е открит, специално попитах. Утре там предполагам ще има по-малко хора. Няма Urban Decay.

# 151
В МAC има доста асортимент. Страхотно обслужване и персонал. Млади гримьори, които всичко показват, сами предлагат да гримират. Има страшно много хора, а магазина не е голям. Цените започват от 27 лв за моливите. Червилата по 31 лв. Глосовете по около 37 лв.,  ружовете, четките които видях започват от 37 лв и стигат и над 70 за по-големите. Пигментите 39 лв. Има мисля спрея, за които питате. Има всичко, гримират със всичко, обслужването е чудесно. В Мол Сердика също има МAC и вече е открит, специално попитах. Утре там предполагам ще има по-малко хора. Няма Urban Decay.

bouquet   bouquet   bouquet

# 152
  • София
а на Мак и Сефора според тези които са ходили днес в магазина,това ли им е целия асортимсент?Все си мисля че имат повече неща,за които не се сещам сега да ги търся.

# 153
ММММ , чудесно. Утре ще посетя Сердиката, така и така е на 50 м от нас.

# 154
а на Мак и Сефора според тези които са ходили днес в магазина,това ли им е целия асортимсент?Все си мисля че имат повече неща,за които не се сещам сега да ги търся.
Какво търсиш точно? Няма всичко, но има доста неща в доста цветове! В  Сефора има лимитирани колекции.

# 155
  • София
не търся в момента нищо определено,но не съм влизала в чужбинските им магазини и си мисля че наще са по-постни от другите.Но няма как да съпоставя,затова питам ако някой има мнение.Магазинчето на мац ми се стори доста мъничко,очаквах доста по голямо с по голям асортимент,или просто подредбата е такава,че всичко са сбили в малкото пространство.Сефората пък обратно ми се стори доста голяма,но пълна с парфюми,няколко стелажа на диор,ланком,кларинс,ести и разбира се на сефора,но парфюмерията ми се стори повече отколкото козметиката,почувствах се като в дъглас.Де да знам,може очакванията и представите да са ми били други за самите магазини .

# 156
Има ли ве4е бъгарски сайт на МАС?

# 157
Точно така е, в чужбина има доста повече неща и магазините са доста по-големи определено. Предполагам , че и тук ако видят, че върви ще заредят още неща. Но и наистина е сбито всичко на стелажите и отгоре или отстрани са изписани ценита на артикулите. Всички гримьори са млади, нестрандартни хора с готини прически и готино излъчване. Веднага застават до теб, защото са много и те питат скакво могат да ти бъдат полезни. Абсурдно е сам да се гримираш, както имаше мнения по-горе. Simple Smile Да те гримират да, но сам трудно.
 Сефора е повече парфюмерия, отколкото всичко друго. Точно като Дъглас си е. Няма доста марки, които са представени в чужбина като например Том Фрод, Ермес и Нарцисо Родригес. Но пък е подредено, чисто и има тестери на всичко. Предполагам, че бързо ще свършат и ще се съсипят.

# 158
Има ли ве4е български сайт на МАС?

Мисля, че все още няма. До сега гледах в гугъла, но не намерих БГ сайт.  Peace

# 159
а на Мак и Сефора според тези които са ходили днес в магазина,това ли им е целия асортимент?Все си мисля че имат повече неща,за които не се сещам сега да ги търся.
Какво търсиш точно? Няма всичко, но има доста неща в доста цветове! В  Сефора има лимитирани колекции.

densi, какви са лимитираните колекции?
Благодаря ти!     bouquet

# 160
а на Мак и Сефора според тези които са ходили днес в магазина,това ли им е целия асортимент?Все си мисля че имат повече неща,за които не се сещам сега да ги търся.

densi, какви са лимитираните колекции?
Благодаря ти!     bouquet
Не знам точно имената им. Над тях пише ексклузивно и са доста скъпи.

# 161
Радвам се,че са го открили  Grinning Дали мога да помоля ако някой ще ходи тези дни да напише после какви са цените на сенките,че съм се засилила да си правя палитра,а не съм в  София в момента и няма как да проверя  bouquet

# 162
  • Paris
Денси, видя ли марките Бенефит, Боди шоп в Сефора?

# 163
мнооооого липсващи марки има в сефора Sad
питах специално, казаха, че по-нататък ще разширяват

# 164
Денси, видя ли марките Бенефит, Боди шоп в Сефора?
Не отсъстват.
Сенките на Мас са по 37 лв за един брой. Всички цени са ориентировъчни плюс минус 2 лв.
Има мигли, както и различни аксесоари.

Общи условия

Активация на акаунт