MAC и Sephora в България април 2010г

• 73 956
  • 704
  •   1
Отговори
# 165
А палитри празни има ли?И сенките за палитри?Те нали са по-евтини,защото реално нямат опаковка,и са да ги сложиш направо в паритрата.

# 166
А палитри празни има ли?И сенките за палитри?Те нали са по-евтини,защото реално нямат опаковка,и са да ги сложиш направо в паритрата.
Не знам, но по принцип има толкова много хора, че трудно се вижда, а е и много тъмно и има супер силна музика пусната.
Пигментите например са общо около 15 броя и пред тях има толкова хора, че не можеш да се добереш да ги разгледаш.

# 167
А това е  в този мол, дето отвори врати на Цариградско нали!? или е в Сердика мол.

# 168
Май и в двата има,но в Сердика магазинът е по-голям.

# 169
В двата има, но аз говоря за този които се откри вчера.

# 170
densi много си изчерпателна както винаги. Simple Smile
Аз ще ги преслушам утре и МАС и Сефора, мислех да изчакам да мине тълпата но не мога да се сдържам повече. Blush

# 171
Момичета, прочетох само последните няколко страници Embarassed и понеже не намерих отговор, да попитам, в нашата Сефора има ли Bare Escentuals, Bliss, Caudaile, DDF, Dr. Brandt, Fusion Beauty, Juice Beauty, Jurlique, Kinerase, MD Skincare, Murad, NARS, Ole Henriksen, Philosophy, REN, Smashbox, Tarte, NVEY ECO?
Благодаря предварително  bouquet Hug

# 172
Много ми хареса в Сефора на  Цариградско, а MAC ми се стори доста тесен, сигурно в Сердика ще е по-готин. Kiora, мисля, че от всичко изброено видях Dr. Brandt, но не съм сигурна за другите. Доколкото разбрах тестват как ще тръгнат новите марки на пазара преди да пуснат още, така че има надежда Simple Smile Не мисля, че може да се сравнява с Дъглас - там всичко е много скъпо, докато в Сефора мисля, че имаше по нещо за всеки джоб. Доста приветлив ми се стори персонала, дават ти пълна свобода да пробваш, но в същото време мисля, че доста строго следяха за кражби. Силната музика наистина малко дразнеше, ама разбрах, че е само за няколко дни. Като цяло съм доволна, дано не се побългари всичко наистина.

# 173
Здравейте,
днес бях в MAC в Сердиката. Мацките веднага ми предложиха да ме гримират, при все , че бях с дъщеря ми. Докато ме клепаха други две мацки забавляваха детето #Shocked Страхотно отношение към клиента.
Взех си сенки и черен водоустойчив молив. Не можах да устоя Simple Smile Утре ще ги пробвам и ще дам отзиви

# 174

В момента не мога да мръдна никъде, но да питам в Сефора има ли мейк ъп фор евър?

# 175

В момента не мога да мръдна никъде, но да питам в Сефора има ли мейк ъп фор евър?

Aya_Cuervo аз не видях да има.  Peace

# 176
Няма ,има си стандартните европейски марки, както във всички магазини за селективна козметика у нас.
Има продукти на самата Сефора и декоративна и бяла козметика.

В МАС няма целият асортимент, който се предлага на запад, установих днес с голямо неудоволствие.
Иначе цените не са много фрапиращи наистина. Най-доброто в магазина са цените на четките, изключително прилични.
Четката блендинг бръш 217 е 36 лева ако чете Ivchenceto_91
MAC studio fix  има със слънцезащитен фактор и без цената все е 49 лева, ако чете Сладко изкушение
От гланцовете нямаше въобще Creemsheen.
Абе честно казано и да е имало нещо в някой страхотен, интересен цвят, в този мрак нямаше как да го видя въобще.

# 177
А има ли червилата на Синди Лоупър и Лейди Гага?

# 178
MAC studio fix  има със слънцезащитен фактор и без цената все е 49 лева, ако чете Сладко изкушение

Благодаря за инфото, но аз се интересувах от спрея, който е за завършек на грима Fix Plus. Като проверих studio fix e нещо като фон дьо тен. Но все пак наистина много благодаря.   bouquet

# 179
Ох боже глупости съм написала пълни. Shocked
Точно това като спрей  Fix Plus. Ето това нали? За него гледах има с фактор и без фактор.
http://www.maccosmetics.co.uk/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT21 … 342&QUERY=fix

Жаки° въобще не видях такова нещо, въобще не знам дали ще излизат при нас тези колекции. Бяха само продуктите от  постоянната им серия.
И аз много разочаровано питах едно странно, но симпатично момче къде е това или онова, а имате ли ги в другия магазин?
И той каза не, магазините са еднакви, това е целият асортимент. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт