MAC и Sephora в България април 2010г

• 73 978
  • 704
  •   1
Отговори
# 180
Ох боже глупости съм написала пълни. Shocked
Точно това като спрей  Fix Plus. Ето това нали? За него гледах има с фактор и без фактор.
http://www.maccosmetics.co.uk/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT21 … 342&QUERY=fix

Да, същото е, много ти благодаря, но цената ми се вижда прекалено надута. В американския сайт е 18 долара. Очакваше се де. Отново имаш искрените ми благодарности   bouquet

# 181
Ох боже глупости съм написала пълни. Shocked
Точно това като спрей  Fix Plus. Ето това нали? За него гледах има с фактор и без фактор.
http://www.maccosmetics.co.uk/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT21 … 342&QUERY=fix

Жаки° въобще не видях такова нещо, въобще не знам дали ще излизат при нас тези колекции. Бяха само продуктите от  постоянната им серия.
Явно за сега има само базови неща. Нищо...аз имам да взимам бая и от тях Grinning Обаче много силно се надявам да има Dazzleglass Praynig

# 182
Жаки, Гага е инспирирано от червило от постоянната им колекция ако не ссе лъжа, като станало време за определяне на цвета им тя просто им казала, ами това и това много го носех като бях по-млада, такъв искам да е цвета. Ако държиш на него, мога да изровя кой точно беше цвета.
Иначе и двете според МАС ще са на пазара за цяла година, съвзеха ссе след първоначалния шок и изстерия покрай тях и заредиха пак, така че има време да се появят и в БГ, не са като другите лимитирани колекции.

# 183
  • Стара Загора
Как ще издържа до края на другия месец да не си купя нещо?  Mr. Green
Аз имам питанка относно червилата, гланцовете и фдт-ените?
Червилата с плътни цветове ли са, събират ли се, трайност?
Гланцовете трайни ли са, цветовете от някой снимки в нета изглеждат добре в тубичките, но на устните почти безцветни ми се струват? Заслужават ли си цената?
Фдт-ите покривни ли са? Търся си такъв, който да ми покрие червенините около носа.  Tired
  bouquet

Ейтова червило е с много хубав цвят Червеното също не е за изхвърляне.  Laughing

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 10:02 от iv4enceto_91

# 184
Червилата се делят на 8 (поне аз за толкова знам) различни вида, с различен завършек (матов, семи-матов, лъскав, и т.н.) и различна степен на пигментация. Някой са силно пигментирани, някой не толкова , според категорията в която падат. На дъното на всяко червило е изписан цвета му и категорията, в която попада. За това не може да се обобщи въпроса ти, защото имат различни  Wink ето тук са категоризирани и са показани  цветовете, да се ориентираш кой тип ти харесва според това което търсиш:

http://karlasugar.net/2009/09/mac-lipstick-recap/

Тези които си показала се водят Viva Glam, лимитирани серии с благотворителна цел, те варират, в случая на тези двете, кремести и овлажняващи са, средно пигментирани (според мен) ПО-горе се коментира че ги няма все още в БГ МАС.

Същото важи и за глосовете, пак са в различни категории според завършек и консистенция, пигментираност. Ето ти същата статия но за глосовете, отново с цветове и категории (ако кликнеш на всяка от категориите ще ти извади подробната статия за конкретния вид с описание на завършек и трайност).

http://karlasugar.net/2010/04/mac-lipgloss-recap/

ФДТ им са известни с това че са покривни (все пак са марка за професионален грим) много тежки и много запушват порите и хората се изпъпчват от тях ( това не е само лично мнение, масово явление е и не само при хора с проблемна и акнеична кожа). Също така имат леко объркваща номерация която на практика е обратна от общо приетото. ПОяснявам: По принцип тоновете се делят на студени и топли(основни, + различните подтонове) както знаем. При другите марки ако има обозначение то е студено - за студени кожи, топло - за топли. При МАС е обратното - цялата гама се предлага в два вида NC и  NW, като трябва да се чете Neutralize Cool t.e. e  за топла кожа и Neutralize Warm т.е. е за студена кожа.  но за това персонала ще ви ориентира.

ето пример за  Studio Sculpt ФДТ:
http://karlasugar.net/2009/07/mac-studio-sculpt-foundation/

И накрая , да се има превдид че не всички от тези цветове може да се предлагат в БГ МАС магазина, някой са лимитки.

Бая ферман стана Blush Сори за тези на които тази инфо им е вече известна

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 17:49 от MissNellie

# 185
Днес и аз ходих в МАС в Сердика център, наистина четките не са много скъпи. Сенките са просто божествени и наситени цветове. За сажаление не си купих нищо, но си набелязах няколко неща, които ще са мои на заплата Laughing А кой са най известните им продукти? newsm78

# 186
  • Стара Загора
Днес и аз ходих в МАС в Сердика център, наистина четките не са много скъпи. Сенките са просто божествени и наситени цветове. За сажаление не си купих нищо, но си набелязах няколко неща, които ще са мои на заплата Laughing А кой са най известните им продукти? newsm78

Какви са цените на четките? И по-точно блендинг бръш 217 номер ме интересува?

МисНели, благодаря ти от сърце за подробното инфо. След малко почвам да чета.   bouquet

# 187

Четката блендинг бръш 217 е 36 лева ако чете Ivchenceto_91

# 188
  • Стара Загора

Оооо ще си я купувам значи.   bouquet  bouquet

# 189
  • София
Жаки,

Червилата на Гага и Синди ги има, днес ги видях. Това на Гага е супер, хладно бебешко розово... Mr. Green
Супер е магазина, днес ме гримираха, сега остава да чакам да видя колко време ще изкарат сенките със базата, която ми нанесоха, че трябва да и купувам база.. Mr. Green
Взех си Блендинг бръш, един жесток лимитиран син лак и едни пигменти - Naked, сложиха ми ги на очите и много ми хареса как стоят...

От Сефора пък си взех едни кафяви сенки - 12лв са, и за сестра ми душ-гел, скраб и лосион за тяло с аромат на крем брюле, към тях подаряват ваничка (във формата на ретро вана, на крачета, прозрачна), в която сложиха продуктите и стана супер подарък...
Как миришат всичките тия неща... ooooh!

# 190
  • София
Здравейте дами,
Някоя от вас обърнала ли е внимание дали в парфюмериите в THE MALL на Цариградско има парфюми на HERMES?
Много искам да подуша Градините на Нил  Blush
 Praynig  Praynig  Praynig

# 191
Здравейте! Днес бях в магазина на MAC в Сердика и си взех черен молив за очи Eye Kohl, изглежда доста добър, линията е плътна, за трайност не мога да кажа все още. Скъпичък е 26.50 лв излезе, но е по-голям като размер от този, които ползвам поне от 5-6 години - на Лореал. Дано да съм доволна. А за магазина, малък, но си има доста продукти, много мил персонал, всички бяха заети и аз попаднах на една от служителките, която се оказа, че само английски говори и тъкмо се упражних. Скоро ще взема и някоя пудра, някой да е ползвал техни пудри?

# 192
Здравейте дами,
Някоя от вас обърнала ли е внимание дали в парфюмериите в THE MALL на Цариградско има парфюми на HERMES?
Много искам да подуша Градините на Нил  Blush
 Praynig  Praynig  Praynig
Не няма.
Ще има някога в Дъглас, но не се знае кога.

Червилото на Лейди Гага е много готино, но е доста ярко синьо-розово и би отивало на малко хора. Видях, че доста хора ги пробват и двете и се отказват.

# 193
  • София
Да, Дени, цвета е мако особен, очаквам че няма да пасне на много хора... На Жаки обаче... Mr. Green Hug

Аз си набелязах доста неща... Следващото обче мисля определено да е основа за сенки, защото имам нужда... И няколко четки... Може би и черен молив, но него днес не го пробвах...
И след това ще си купувам сенки и пигменти...

Днес за основа ми сложиха Пейнт, с много приятен цвят. Сега ще почакам да видя колко време ще ми задържи сенките...

Между другото, сенките на Сефора, които си взех, изглежда да са доста хубави - цвета става доста плътен и наситен, само остава да проверя как се разнасят, дали се сливат...

# 194
  • София
аз си намерих страхотно червило на MAC http://img.makeupalley.com/thumb.asp?sb=h&f=0_6_4_4_1384864. … P&maxSize=150 , води се Pretty Please.Седи толкова естествено че просто е страхотно.Има лек блясък,мислех че с тоя брокат ще седи много бляскаво,но е много хубаво.Всичките им червила доколкото разбрах са 31лв.

Общи условия

Активация на акаунт