MAC и Sephora в България април 2010г

• 73 944
  • 704
  •   1
Отговори
# 135
  • София
записвам се само,че като отворят и двата магазина ще има много приказване тука Simple Smile Иначе мисля че и Сефора на 21 април ще стартира в Керфура.А колкото до Бюти зона,можеш да пробваш тестерите,не знам дали можеш да се нагримираш от до,обаче са доста любезни та чак мен ме дразнят.Бутат ми в ръцете всеки път някви тестери да пробвам които аз не искам.Аз обикновено като вляза разглеждам и не съм там за нещо конкретно и като харесам почвам да питам.Иначе като цяло обслужването им е доста на ниво сравнение с другите магазини в Бг.Та по добре да ми пробутват тестери,отколкото като поискам някъде тестер да ми се намръщи някоя лелка отсреща.То това с тестерите не е дразнещо,а похвално,но като съм свикнала да ми се дзверят насреща и толкова любезност ми е странна Simple Smile
В Дъглас също съм изумена как никой не ме притесни докато си пръсках тестери на парфюми.Това ми е странно,з-то по другите места те гледат да не вземеш да офейкаш с тестера или с оригинала и ти ходи някой охранител по петите постоянно и недай си боже да вземеш да пръснеш на листчето,че тогава лошо ти се пише.
Та общо взето туко виж сме се доближили до европейското ниво.

# 136
M.A.C отваря врати на 22.04 в Сердика

# 137
Чакаме с нетърпение вече Crazy

# 138
Сефора днес ли отварят?

# 139
Който е ходил днес да каже има ли нещо по-различно в Сефора?  Grinning

# 140
  • София
има и Мак и Сефора в новия мол.На Мак пишеше отгоре temporaly та сигурно ще са замалко там.Разгледах ги,но понеже не съм ходила в чужбинските и нямам база за сравнение.Има си гримьори там дето гримират,доста неща продават,но в сайтовете им като че ли има повечко асортимент или пък аз съм си представяла нещо доста по голямо и пищно.Мак бяха като малко магазинче на Голдън Роуз,много странно ми стана,може после да се преместят в по голям магазин.

# 141
А цените как бяха?

# 142
И аз видях, че пише, че МАС е временно там, но попитах едно момиче от персонала и ми каза, че не са временно Rolling Eyes Много любезен персонал, почувствах се като бял човек Mr. Green И в МАС, и в Сефора Peace Цените в МАС не знам как са, аз гледах коректорите...30-32лв са, а са доста мънички...същите в официлния сайт на МАС са 16$, но очаквах да са скъпички. Едната консултантка даже ми предложи да тества коректорите на мен, та можах да видя как седят и честно да си кажа не седят много естествено(поне тези 2--та, които са в кутийка с по-плътна текстура), но останах супер доволна от вниманието на персонала.
В Сефора имаха някаква промоция, ако си купиш нещо над 9лв подаряват малък душ гел. И там много любезни и търпеливи. Цените бяха според очакванията ми- нормални Peace Дадоха ми тестер на Булгари. С 2 думи прииска ми се там да седя цял ден, много има за гледане, пробване, мирисане Mr. Green и персоналът- на ниво! Peace Доживяхме качествено обслужване, дано и така си останат! Grinning

# 143
Това, че МАС и Сефора са на едно място е мъдър ход. Радвам се, че се усетиха.
Гланцовете на МАС, някой знае ли как вървят като цени?
А в Сефора продават ли щатски марки?

# 144
  • София
аз честно казано не видях,имаше Диор,Кларинс.Ести и все тия скъпите марки,но мисля че щатски нямаше.Но цените в Сефора ми се видяха нормални.Доста неща видях,но мисля че и доста не видях.Мисля си че на сайта им имаха повечко набор от четки за гримиране,а в магазина ми се видяха доста по малко.Но пък много неща си харесах,а и парфюмите бяха според мене на нормални цени.За Мак и цените им не мога да кажа,щото там понеже е доста сбитичко магазинчето и имаше повечко хора и не видях дори да има цени на стоките.Или аз не съм ги видяла или просто наистина ги е нямало.Опитах се да разгледам коректорите и очните линии,обаче не можах да се добера до тях и се отказах за някой по свободен ден.До четките също не можах да стигна и се изнервих и си тръгнах.Но се предполага че Мак няма да дойдат тука на същите цени каквито са им в сайта,та и аз предполагам че ще са завишени,стига да не са прекалили много.

# 145
Ще ходя другата седмица да разгледам Simple Smile   Цените определено очаквам да са като в европейските сайтове. Не се и надявам да са като в us сайта

# 146
Хайде ако някой ходи, ако е възможно и се сетите да провери някой за спрея на MAC- Fix Plus. В сайта им е на 18 долара, но не зная дали в България ще го има. Много го желая този спрей   Heart Eyes Много благодаря предварително  Hug   bouquet

# 147
А видяхте ли дали има Urban Decay (по специално базата), Benefit? Днес не успях да отида, но се надявам през следващите два дни да мога да се добера до там  #Crazy . Мими23 беше похвалила базите на Sephora и мисля, че и пудрите.

# 148
Хайде ако някой ходи, ако е възможно и се сетите да провери някой за спрея на MAC- Fix Plus. В сайта им е на 18 долара, но не зная дали в България ще го има. Много го желая този спрей   Heart Eyes Много благодаря предварително  Hug   bouquet

Аз ще погледна. И аз много го искам  Heart Eyes

# 149
  • София
като каза за Urban Decay сега се сетих че и аз исках да си купя базата,обаче въобще не я видях.Като влязох забравих какво исках да проверя,какво да си купя и какво да разгледам специално дали го има и си гледах хаотично,но тая база не я видях.Дано са я скрили някъде та не съм я видяла,щото ако я няма ще се гръмна,толкова много я чаках.

Общи условия

Активация на акаунт