MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 061
  • 704
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Cristall за 23 лв. го взех.   Flutter

# 241
Момичета много ме заинтригува този ФДТ

Искам да помоля който го е ползвал за малко повече информация:
1. Как е точното му наименование, за да знам как да го търся?
2. Цена
3. За каква кожа е подходящ според вас?
4. Какъв ефект придава на лицето? Матира или по-скоро като стъкло (гланц май се води)? Има ли светлоотразяващи частици?
5. Има ли SPF?
Ако прецените, че нещо съм пропуснала, ще се радвам да ми го споделите.
Искрени благодарности

# 242
Момичета много ме заинтригува този ФДТ

Искам да помоля който го е ползвал за малко повече информация:
1. Как е точното му наименование, за да знам как да го търся?
2. Цена
3. За каква кожа е подходящ според вас?
4. Какъв ефект придава на лицето? Матира или по-скоро като стъкло (гланц май се води)? Има ли светлоотразяващи частици?
5. Има ли SPF?
Ако прецените, че нещо съм пропуснала, ще се радвам да ми го споделите.
Искрени благодарности

1.Цъкни на снимката и ще видиш как се води.
2. Или 23 или 25 лв струваше.
3.Според мен за по-суха кожа, защото е хидратиращ
4.Гланц. Частички съвсем малко има.
5. И от снимката се вижда ,че има 10 SPF.
.

# 243
iv4enceto_91 ,средна покривност е.

# 244
Имам глупав въпрос-как изглежда ФДТ с гланцов ефект? newsm78

# 245
Имам глупав въпрос-как изглежда ФДТ с гланцов ефект? newsm78

Ами в общи линии точно противоположното на това което се постига с матиращи и пудрени ф.д.т .Лицето стои като озарено и се получават хубави светлосенки :
http://grim-bg.net/images/stories/0bridepic2.jpg
примерно.

# 246
teia2, благодаря за изчерпателния отговор.

# 247
  • София
Аз пък вчера доста зяпах в Sephora-та и забравих да обърна внимание на автобронзантите.Някоя от вас дали е забелязала какви се предлагат.  Whistling

# 248
Някой дали е забелязал дали се продават празни палитрички в  MAC и ако може да кажете какви са цените на  refill и на обикновените единични сенки Simple Smile)) Ще съм много благодарна

# 249
  • София
Аз чаках с голямо нетърпение магазин на МАС в България, ноооо нещо ми развалиха настроението онзи ден в The mall. Както си седя с 2 колежи пред сенките и гледаме, идва една от продавачките и заявява "ако обичате, дамата иска да разгледа!" и набутва точно пред мен някаква женица. Много грубо изпълнение, което не очаквах и затова не отреагирах  Crossing Arms
И нещо друго - абсолютно противозаконо е на нито един продукт да нямат цена. Все пак искам да си направя сметка и да разгледам спокойно. А не за всяко нещо, да ходя да питам като циганка "Извинете, това колко струва?"

# 250
Но и наистина е сбито всичко на стелажите и отгоре или отстрани са изписани ценита на артикулите.

Има цени явно Josepha. И в щатските и английските магазини ми е правило впечатление че 'забутват' цените малко. Но няма нищо незаконно в това. огледай малко повече следващия път за цените.

# 251
  • Пловдив
А има ли ги в Пловдив тези магазини?

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 17:46 от dudhen

# 252
Но и наистина е сбито всичко на стелажите и отгоре или отстрани са изписани ценита на артикулите.

Има цени явно Josepha. И в щатските и английските магазини ми е правило впечатление че 'забутват' цените малко. Но няма нищо незаконно в това. огледай малко повече следващия път за цените.
Има цени абсолютно на всеки един стелаж отгоре или отдолу, но са трудно откриваеми.

# 253
Не няма ги в Пловдив Simple Smile)))) и няма и да ги има скоро Simple Smile

# 254
Най-после и аз днес се добрах до MAC Crazy , а вчера до Sephora.
MAC за пръв път посещавам, но не ми хареса особено, прилича ми на някаква работилница, освен това осветлението в магазина е много странно, хем леко сумрачно, хем не мога да преценя точните цветове на гримовете.... Имаше само една единствена жена в магазина и вчера също и в другия мол - The Mall в тамошния MAC пак нямаше хора, а аз очаквах, че ще е тъпканица. Защо така не знам Thinking
Sephora не ми се видя нищо особено, Beauty Zone ми харесват повече.
Най ми хареса Douglas - голям, приятен като магазин, имаше доста неща, повече отколкото в Сефората.

Общи условия

Активация на акаунт