MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 073
  • 704
  •   1
Отговори
# 330
Абсолютно съм съгласна за осветлението и разположението на огледалата спрямо светлината, от много съществено значение е при пробването в магазин!
И в двата магазина (MAC и Sephora)  не можах да си намеря сив молив за вежди! Като попитах за наличието на такъв в Дъглас продавачката ме убеждаваше, че съществували само в кафяво и черно,защото "следвали естественото оцветяванена веждите "  Shocked Rolling Eyes ooooh! Аз съм си купувала сив молив на Lumene, марка, к. не е е представене в мола. А пък аз избързах да си купя едно червило на Максфактор от дрогерията  Lilly ( в The Mall) и след като пообикалях малко из магазините и размислих за цвета, реших да го върна, за да го сменя, пък и евентуално, за да видя дали вече са започнали да уважават правата на клиентите да връщат продукта срещу пари обратно или да го заменят с друг на същата или по-висока цена като в белите държави, но получих отговор, че можело само със сторно и то днес (неделя) управителката я нямало на работа, а тя била еиднствената,която можела да го сторира  ooooh! #Crazy  и ме окуражиха да се върна някой следващ ден да пробвам (да бе да, при положение,че съм съм с 4г дете, с малко бебе, живея в Люлин и се придвижвам без кола, което не е техен проблем, но пък аз съм си направила труда да отида да го закупя точно от тях при наличието на хиляди дистрибутори на МаксФактор!)
Изобщо не знам кога обслужването ще е на ниво в тази държава Sad  Naughty

# 331
Някой да е минавал тези дни през Сефора да каже дали са заредили със спирали? Embarassed

# 332
В Сефора са заредили доста неща, но цените са по-високи с около 4 лв. на всички техни гримове и козметика.

# 333
В Сефора са заредили доста неща, но цените са по-високи с около 4 лв. на всички техни гримове и козметика.

Наистина ли? Ако е така-много лошо. Явно няма да има магазин в България, в който да се продават неща на нормална цена.

# 334
Да наистина сенките са вече по 15 лв. вместо по 12  лв. Глосовете са по 19 лв, а бяха 15 лв. Лаковете вече са 10 лв. Цената пак е повече от нормална, но постъпката е грозна. Увеличение на цените само две седмици след откриването на магазина.

# 335
# 336
# 337
Мерси,дано я има,че така завиждам на приятелка за нея. Blush
  bouquet

# 338
Тази палитра не е ли на стелажите до касата, в едни специални опаковки? Не съм сигурна дали е същата, де.
densi, миналата седмица беше вече официалното откриване на Сефора за журналисти (или нещо такова) и май затова са вдигнати цените

# 339
Да на 13 беше партито, ама това какво общо има с цените.
Сега такава палитра няма нито на стелажите до касата, нито в гримовете.

# 340
За тази палитра питах и аз...
Били лимитирано количество, пускат ги два пъти в годината, няма да има повече чак до Коледа, луда работа  #Crazy

# 341
За тази палитра питах и аз...
Били лимитирано количество, пускат ги два пъти в годината, няма да има повече чак до Коледа, луда работа  #Crazy

Наистина ли няма да има до Коледа? Shocked

# 342
  • София
Палитри има в Полша - 125 PLN май бяха. След 2 седмици ще ходя пак -ако някой му е mnogo vazhno - moze da pomogna;) Izvinete,ama se umorih da pisha na BG s latinska klaviatura Laughing

# 343
Най-сетне и аз се занесох до Сефора и МАС.

От парижката Сефора съм си купувала едни страхотни огледалца за чанта с тяхното лого, бях накупила и за подаръци, струваха 5 евро, тук са 19 лв.
Декоративната козметика също ми се стори по-скъпа. Побългарена работа  Rolling Eyes

Магазинът на МАС ми хареса, ако имаше още малко светлина щеше да е по-добре, но явно концепцията е такава. Купих си минерален ФДТ. Харесва ми идеята гримьори да са консултантите. Абе може и по-скъпи да са, но ще съм им клиент.

Лаковете ми харесаха като цветове. Имате ли впечатления от тях?

# 344
  • Sofia
Купих си минерален ФДТ.

Кой е този минерален ФДТ? Истински минерален ли е (в смисъл без талк и други химии)?

Общи условия

Активация на акаунт