Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са MAC и Sephora?
Кои марки козметика ще бъдат налични в Sephora?
Какви са очакванията за цените в българските магазини на MAC и Sephora?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са MAC и Sephora?
-
Кои марки козметика ще бъдат налични в Sephora?
-
Какви са очакванията за цените в българските магазини на MAC и Sephora?
-
Какви са наличните отстъпки в магазините MAC и Sephora?
-
Къде ще бъдат разположени магазините на MAC и Sephora в България?
Аз съм си купувала сив молив на Lumene, марка, к. не е е представене в мола. А пък аз избързах да си купя едно червило на Максфактор от дрогерията Lilly ( в The Mall) и след като пообикалях малко из магазините и размислих за цвета, реших да го върна, за да го сменя, пък и евентуално, за да видя дали вече са започнали да уважават правата на клиентите да връщат продукта срещу пари обратно или да го заменят с друг на същата или по-висока цена като в белите държави, но получих отговор, че можело само със сторно и то днес (неделя) управителката я нямало на работа, а тя била еиднствената,която можела да го сторира
и ме окуражиха да се върна някой следващ ден да пробвам (да бе да, при положение,че съм съм с 4г дете, с малко бебе, живея в Люлин и се придвижвам без кола, което не е техен проблем, но пък аз съм си направила труда да отида да го закупя точно от тях при наличието на хиляди дистрибутори на МаксФактор!)