MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 042
  • 704
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря!А доволна ли е? Blush
Да,много.
В София налична ли е ?

# 391
преди да,вече -не

# 392
Момичета, довечера отивам на лов за четки в МАС. Съвети ще ми дадете ли? И молив сив искам ... скромно.

# 393
Бременния ми мозък забрави да каже  Joy

Ето снимка, защото име си няма .

аз ли само нищо не виждам? Rolling Eyes

# 394
  • София
Здравейте момичета! Знам, че тук има доста почитателки на Urban Decay и понеже в нашата Sephora не предлагат тази марка, съм се навила да си поръчам от сайта им чрез посредническа фирма. Има ли и други от вас, които биха се включили в обща поръчка? Така ще си разпределим разходите за доставка!  Wink Събирам засега мнения. Ако се натрупат повече неща пускаме поръчка!

Да попитам още нещо! Някоя от вас случайно да си пази кутийката от закупено червило на MAC? Много ми трябват, събирам!  Praynig Пишете ми на лични!

# 395
А матиращият фдт на Sephora някой пробвал ли е?

# 396
Какъв е смисъла да плащаш на посредническа фирма, при положение че може сама да си поръчаш примерно от тук  ,ще ти го доставят до БГ и е от ЕС, та няма митница...

И може би трябва да уточниш че събираш гилзите, ако не знаех че събираш за безплатните червила бих си помислила че искаш картонените кутйки, в които са... Peace

# 397
  • София
Какъв е смисъла да плащаш на посредническа фирма, при положение че може сама да си поръчаш примерно от тук  ,ще ти го доставят до БГ и е от ЕС, та няма митница...

И може би трябва да уточниш че събираш гилзите, ако не знаех че събираш за безплатните червила бих си помислила че искаш картонените кутйки, в които са... Peace

MissNellie, Мерси за линка!  Wink
Да, права си! Трябваше да уточня! Всъщност си търся точно картонените кутийки, в които са червилата.  Simple Smile

# 398
 аз реших автоматично, че за гилзите говориш...Joy поне се разбрахме в крайна сметка Grinning

# 399
Момичета, някой да знае дали в сефората в 'дъ мол' ( Laughing ) има ей това чудо:
http://sephora.com/browse/product.jhtml?id=P205303&categoryI … ouldPaginate=true

# 400
няма го, онзи ден гледах гланцовете

# 401
То това не е гланц, ами се води 'стейн' - или иначе казано руж и червило с полупрозрачен завършек и голяма дълготрайност... Честно казано, не знам къде би трябвало да му е мястото по стелажа. Все пак благодаря, heli_heli, поне знаем, че не е при гланцовете Simple Smile

# 402
Уф, сори, не догледах...
Но зяпах продуктите за устни де, и не знам защо гланц асоциирах...

# 403
То и за устни става... Или поне аз така си мисля.

# 404
Mацки,някоя от вас има ли идея  дали този продукт на МАС го има вече в магазина-MAC Lip Erase

Общи условия

Активация на акаунт