MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 030
  • 704
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз също съм им хвърлила око на тези paint pots. Но скоро няма да имам възможност да си купя, ако си вземеш сподели моля те как са. Hug
Хайде аз да споделя за paint pots! Хубави са, но внимавайте кой цвят ще вземете. Аз имам Soft Ochre и го ползвам доста рядко, защото и без него пак става. Според мен по-тъмничките и по-наситените цветове са по-хубави.  Wink Хвърлила съм око на Artifact.

# 406
Добри ли са като база за сенки? Grinning

# 407
  • София
Добри ли са като база за сенки? Grinning
Средна работа. Определено сенките стават по-трайни, но може и още да се желае. Аз ги ползвам предимно за изсветляване на клепача, не толкова като основа.

# 408
Здравейте, можете ли да ми кажете дали в Сефора в The mall предлагат парфюми на Хермес?  bouquet Ако не, къде в София мога да ги намеря. Мерси  Peace

# 409
Никъде легално. Ермес не се внася в България. Ще се внася от ,но не се знае още кога точно. Можеш да намериш само тестери по сайтове и квартални магазини.

# 410
  • София
Дами, някой да е виждал по магазините в София празни бурканчета - 3,5,10 мл.

С една приятелка си делим пигменти на MAC. Видях, че има по сайтовете но ми е спешно.

# 411
В Сефора има празни комплекти. Има кутийки и шишенца пластмасови са май, големи не знам. На касата точно, в несесерче. Дано ти свършат работа.

# 412
  • София
Много благодаря,  Дени   bouquet. За там не се сетих.

# 413
MAC съ6то предлагат праzни кутийки,но не съм сигурна дали в БГ ги има.4естно каzано с риск да ме лин4увате ,се съмнявам ,4е това което се предлага у нас е оригинал.Една от при4инити е ,4е не раzполагат с пълния арсенал от коzметика и другата е ,4е няма български официален сайт на фирмата.Но както и да е.Исках да питам,някой има ли представа дали в Сефора се продават Make up forever u NARS?

# 414
Исках да питам,някой има ли представа дали в Сефора се продават Make up forever u NARS?

Ако питаш за българската Сефора, NARS със сигурност не се предлага. Почти съм убедена, че и Мake up forever липсва от асортимента, но нека и другите дами да споделят Peace

# 415
MAC съ6то предлагат праzни кутийки,но не съм сигурна дали в БГ ги има.4естно каzано с риск да ме лин4увате ,се съмнявам ,4е това което се предлага у нас е оригинал.Една от при4инити е ,4е не раzполагат с пълния арсенал от коzметика и другата е ,4е няма български официален сайт на фирмата.Но както и да е.Исках да питам,някой има ли представа дали в Сефора се продават Make up forever u NARS?
Не е оригинал Мас ли? Определено е оригинал. Зареждат и всички нови колекции, а те се свършват за дни.

# 416
абе че са оригинални, оригинални са МАК в България...

много се зарадвах че ги има и от мол-а на цариградско си накупих любимите сенки 3 бр, фон дьо тен, спирала, руж
сметката си беше с цена, както навсякъде по света над 300 лв за всичко, което не е малко!!!

знаете ли обаче след като се прибрах какво видях на касовата бележка?!
имат карти за лоялни клиенти с бонуси явно и бяха вкарали някакъв номер на карта, все едно някой такъв пазарува с нея
вместо да ми предложат и на мен такова нещо... продавачките си играят "на дребно" съжалих че платих кеш вместо с карта... иначе щях да пиша до собственика... не че ми зе занимава с такива неща..
от 12 години ползвам MAC, просто съм наистина лоялен клиент!

казах си: И без това пътувам.. що не си пазарувам отвън... нито е по-евтино тука.. нито те обслужват по добре... а и отгоре на това те вземат за мезе!

Какво да ви кажа... марката страхотна, качеството е номер 1, ама ей така най-лесно се губят клиенти!

# 417
Ванинавойс, типично за БГ. Моята последна бележка не се чете хич, не исках да се разправям, че бях уморена след работа, ама ... беше за 110 лв. И аз платих кеш, не знаех за бонусите. Ужас. Сега планирам едно съботно пазаруване до Ситняково МАС, но се чудя след твоя пост. Ако ни прекарват така, няма сми.  newsm78

# 418
Има и друго нещо. Продавачките получават бонуси за продадени продукти. Всяка си има цвят и като ти промотира нещо или те гримира и ти си купиш продукта, тя те отвежда на касата  и си взема процента. Така че може това да е номера на картата на дадената консултантка.
Продуктите на Мас са страхотни, някой хора не могат да пазаруват в чужбина и трябва да купуват оттук.

# 419
Я гледай ти, Денси. Затова продавачката се мъчеше да ми пробута един зелен молив, който не ми харесваше, а аз си взех сив, който тя не харесваше.  Joy Потвърждавам, че това е иначе най-добрата марка, която съм ползвала. Добре, че си обсъждаме тук тия екстри.

Общи условия

Активация на акаунт