MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 046
  • 704
  •   1
Отговори
# 360
Е, той си е 10 евро и на сайта де

# 361
Ох,нямам никакво време да отскоча до МАК и само чета темата,да видя какво има и така...Имате ли отзиви за MAC 130 четка за грим,четох,че е много добра за фондьотен...някой знае ли дали в магазина я има?
187 е най-добра за фон дьо тен, крем за лице и всякакви кремообразни продукти

# 362
Кажете за руж най-добрата четка и за прахообразна пудра също. Hug  bouquet

# 363
#168 смятам за много добра за руж и контур, Денси, ти нали и без това заглеждаше сефорските ъглови, само че тази е по-голяма и по-лесно се работи с нея-песен.
#182 ми е много любима за прахообразна пудра и за преливане.
Ако искаш само една четка да си вземеш, нека да е #129, става и за пудра, и за руж, хайлайтър, и може да се прелива с нея.

# 364
MissNellie Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet

# 365
  • sofia
Съвсем непредвидено вчера се сдобих с руж на МАК -
- стои изключително нежно . Много съм доволна - търсех си друг номер, но нямаше и и ми предложиха този - гримираха ме с него, изобщо бяха много любезни Laughing

# 366
187  е много добра четка,но според мен 130 е най-добрата,единственото при нея е,че е по-малка.

# 367
  • София
 Четох много добри отзиви за studio finish concealer на MAC. На мен ми трябва нещо, с което да прикривам петна. Има ли някой впечатления от коректорите (concealer) на MAC и ориентировъчна цена в магазина тук, ако помните?

# 368
  • София/Бургас
Можете ли да ми кажете цената на този продукт на МАС - http://www.maccosmetics.com/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT154& … p;PRODUCT_ID=1573 ?

Предварително благодаря!
  bouquet

# 369
ChemistryLady най-лесно да провериш цената е да влезеш в немският сайт на МАС където цените са евро и да го пресметнеш по курса в български левове. Всичко, което съм проверила досега като цени в магазина е толкова евро на сайта.  Peace

# 370
  • София/Бургас
Мечоши Пуханага, благодаря! 
  bouquet

Не смея да ходя с повече пари в този магазин, защото ще похарча всичко, затова питам!  Joy  Joy  Joy

# 371
Аз също съм им хвърлила око на тези paint pots. Но скоро няма да имам възможност да си купя, ако си вземеш сподели моля те как са. Hug

# 372
  • София/Бургас
Мечоши Пуханага, като взема ще споделя.

# 373
Девойки, дайте отзиви за ФДТ и пудра на Сефора, моля   bouquet

# 374
  • София
Аууу, ей тази колекция ще ми разбие джоба:

Чакам я с нетърпение!  Crazy Praynig Money

Общи условия

Активация на акаунт