MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 821
  • 704
  •   1
Отговори
# 60
При вас отвъд океана е различно, голям избор, сериозни намаления.
Ако си един представител на средна долна или горна класа, можеш спокойно да си напълниш цял килер. Laughing
Тука всичко се взима с мъка, надценки жестоки, избор беден.
Само онлайн, но колко  козметика ми е отгърмяла така само аз си знам.
Затова със Сефора и МАС виждам лъч надежда за "изстрадалата" българска жена.

# 61
  • USA, Steak State

eee тази е страшна!
Чак толкова нямам..
Само един такъв шкаф горе-долу

И аз така. Simple Smile
Колекцията ми е на около 10 години, не ползвам старите си неща, но ме е жал да ги хвърля.  Mr. Green

Точно така " Всеки луд с номера си". Някои жени си купуват обувки, други козметика. А трети и двете и става страшно.  Mr. Green

# 62
  • Пловдив

eee тази е страшна!
Чак толкова нямам..
Само един такъв шкаф горе-долу

И аз така. Simple Smile
Колекцията ми е на около 10 години, не ползвам старите си неща, но ме е жал да ги хвърля.  Mr. Green
Всеки който се гордее с своята колекция нека направи клипче и да го качи в групата Визия    http://vbox7.com/groups/beauty/

# 63
При мен са чанти Mr. Green

# 64
  • USA, Steak State
pura_vida Кофтито е, че на мен от тук не ми се отваря вбокс. Sad

# 65
  • USA, Steak State

И аз чанти, половината си зарязах в Бг, но тук бързо наваксах. Само, че аз не купувам маркови, а такива, които ми харесват на вид. Абе... лудости разни.  Mr. Green

# 66
  • Пловдив
pura_vida Кофтито е, че на мен от тук не ми се отваря вбокс. Sad
Ами тогава в  http://www.youtube.com/  Аз от скоро започнах да се интересувам от козметика и нямам чак толкова иначе веднага щях да си направя клип. Mr. Green Няма значение марката не се притеснявай.Всеки си има свой вкус и стил предпочитания за марката.Преставете вашите виждания и индивидоалност.   bouquet

# 67
  • USA, Steak State
Сега остава да направим и отделна тема тук Simple Smile
Не знам точно как стоят нещата в йутуб, но мисля, че може да се направи страничка и феновете или събскрайбнатите да си качват на нея клипчета. Трябва да го проверя.

# 68
  • Пловдив
Сега остава да направим и отделна тема тук Simple Smile
Не знам точно как стоят нещата в йутуб, но мисля, че може да се направи страничка и феновете или събскрайбнатите да си качват на нея клипчета. Трябва да го проверя.
Идеята е чудесна.

# 69
Ако си един представител на средна долна или горна класа, можеш спокойно да си напълниш цял килер. Laughing
Не е точно така. Марките, които аз купувам, никога нямат намаления. МАС (за непрофесионалисти) и Sephora също почти нямат, освен ако МАС не се търси в аутлети. Редовните намаления са на марки от рода на Maybelline.
Това за избора е вярно, както и че някои неща ни излизат по-евтино.
А за търсещите NARS, не знам дали знаете за www.kissandmakeupny.com, доставката е винаги $ 8, имат добър асортимент.

# 70
  • USA, Steak State
Мадам Мираж Много мерси за сайтчето.  Hug

# 71
За нищо. Hug

# 72
Не е точно така. Марките, които аз купувам, никога нямат намаления. МАС (за непрофесионалисти) и Sephora също почти нямат, освен ако МАС не се търси в аутлети. Редовните намаления са на марки от рода на Maybelline.
Това за избора е вярно, както и че някои неща ни излизат по-евтино.
А за търсещите NARS, не знам дали знаете за www.kissandmakeupny.com, доставката е винаги $ 8, имат добър асортимент.

И на вас не ви е лесно.
Значи МАС не намаляват продуктите си?
Нямаше да е зле ако го правеха.
А Сефора правят основно намаления на техните си продукти, поне така съм забелязала.
Тяхната козметика се води до някъде по-евтината алтернатива, но аз не съм много очарована.
Няколко неща съм си взимала на тяхната марка и тези пари са им много.
Но пак е по добре, тук има само един Бюти Зона и още 1-2 магазина с голям избор.

# 73
И МАС, и Sephora имат Friends & Family (F&F) разпродажби веднъж годишно, за по няколко дни. Тогава Сефоровото намаление е 20 %, на MAС - 25 %, ако си спомням правилно. Чат-пат се намират кодове за 10 % - 15 %, но най-много по веднъж годишно и в повечето случаи за еднократно ползване. А и повечето намаления са валидни само в САЩ (особено F&F), в България е почти сигурно, че няма да има F&F разпродажби, всъщност се съмнявам, че изобщо ще има някакви.
В магазин на Сефора съм виждала секции с намаления от 30 %, но само на много стари продукти.

# 74
Аз съм виждала на Сефора коледни комплекти примерно с 10-те най-продавани спирали в мини версии,изглеждат страшно примамливо,но в България едва ли ще има.. Tired

Общи условия

Активация на акаунт