MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 124
  • 704
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,а на какви цени са пудрите на МАК,моята ми свърши,много съм доволна и искам пак да си купя,още повече,че е цели 15г Thinking
Онзи ден пробвах минералните; бяха нещо от рода на 48-49 лева

# 226
вчера си взех този ф.д.т на Сефора
http://a248.g.akamai.net/7/248/8278/20071220194359/www.sephora.c … /P202937_hero.jpg
страхотен. отдавна търся нещо което не е мат ,а лицето да стои гланц.
Колко парички е?

# 227
http://a248.g.akamai.net/7/248/8278/20071220194359/www.sephora.c … /P202937_hero.jpg
Колко парички е?

23 или 25 лв . не съм сигурна.Освен това  една капка я разнасяш почти на половин лице,което следва ,че е и много икономичен.

# 228
  • Стара Загора
Колко парички е?

23 или 25 лв . не съм сигурна.Освен това  една капка я разнасяш почти на половин лице,което следва ,че е и много икономичен.

Покривен ли е?   bouquet

# 229
Аз дес си взех едно шампоанче от Сефора и ми дадоха 2 мостри на парфюми /Gucci и Lacoste/ подарък .
Останах много доволна. Обслужването е страхотно.
Харесах си и много неща от декоративната козметика на Сефора и при следващото ми ходене ще си ги взема.  Mr. Green

# 230
Днес си взех руж на СЕФОРА и като подарък ми дадоха душ гел.

# 231

момичета и аз като вас съм луднала и мисля скоро да ходя, да хвърля едно око на моловете, и ест на великите магазини.  За МАК, знам че за момента искам, не искам, няма да мога да си взема каквото и да е, но пък от Сефора съм нбелязала едно две неща, но проблемът е че не знам длаи ги предлагат. Тези от вас които вече са били можете ли да ми кажете дали има urban decay, too faced, stila и това което най ме вулнува NARS? питам за каквито и да е продукти, не само базите за сенки, ами като цяло? и ест да питам било то в МАК или Сефора има ли я тая проклета Duo fiber stippling brush, или ще трябва да се взима от интернет?
и последен въпрос сефора е в Карфур на Цариградско а МАК има и в двата мола?
мерси предварително Simple Smile     bouquet

# 232
До колкото знам тези марки ги няма все още в сефора, но уж се планирало да ги пуснат по-нататък иначе да Сефора има в Карфура на Цариградско, а MAC има и в двата мола.

Аз толкова много искам да ги посетя .... само че за момента нямам възможност, тъй като съм от Пловдив... въпреки че често имам патувания до София те са предимно по работа и рядко ми остава време да се разхождам ... а и другарчето не си представям да го карам да ме чака из този рай на козметиката;> Надявам се все пак скоро и аз да имам възможност да ги посетя тамън да се поуспокоят нещата :>

# 233
До колкото знам тези марки ги няма все още в сефора, но уж се планирало да ги пуснат по-нататък иначе да Сефора има в Карфура на Цариградско, а MAC има и в двата мола.

Аз толкова много искам да ги посетя .... само че за момента нямам възможност, тъй като съм от Пловдив... въпреки че често имам патувания до София те са предимно по работа и рядко ми остава време да се разхождам ... а и другарчето не си представям да го карам да ме чака из този рай на козметиката;> Надявам се все пак скоро и аз да имам възможност да ги посетя тамън да се поуспокоят нещата :>
еххх а аз толкова се точех за НАРС  Tired
Иначе благодаря за бързия отговор, но да ти кажа аз съм си от София и не ми се очертава съвсем скоро да отида до който и да е от двата мола че все са ми много далеч.... Stop

# 234
Ами то май от Пловдив до там е по-близо (хихи) като се изключат задръстванията :>>>> Шегувам се разбира се
Но и аз на Нарс много им се точех, но съм доволна и на  MAC

# 235
Vendella  да ти кажа, Stila като цяло не е кой знае каква марка, според мен е излишно скъпа за качеството което предлагат. Да не говорим ч ее срамота просто да са е купува от магазин, при положение че постоянно има много техни неща из разни дискаунт онлайн магазини и ибей на 1/2, 1/3 цена .

# 236
Продават ли празни палитри в магазина на МАК?Ей такива-
?

# 237
  • София

Вчера посетих Sephora и се сдобих с това бижу,освен че е със супер бляскави частички на мойта светла кожа има и лекото действие на автобронзант.Получих и подаръчета,малка разфасовка душ гел с тяхната марка,мирише на ягода и един тестер на парфюм.

# 238

и ест да питам било то в МАК или Сефора има ли я тая проклета Duo fibre stippling brush, или ще трябва да се взима от интернет?
и последен въпрос сефора е в Карфур на Цариградско а МАК има и в двата мола?
мерси предварително Simple Smile     bouquet

Vendella, ако имаш в предвид тази четка: , има я но не видях цената. Да точно така  - Сефора е в The Mall, където е и Карфур, а МАК има и в двата мола: в Сердика и в The Mall  Peace

# 239

Вчера посетих Sephora и се сдобих с това бижу,освен че е със супер бляскави частички на мойта светла кожа има и лекото действие на автобронзант.Получих и подаръчета,малка разфасовка душ гел с тяхната марка,мирише на ягода и един тестер на парфюм.

Nicimici , за колко го взе?
Благодаря ти предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт