MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 017
  • 704
  •   1
Отговори
# 420
Цвета на молива няма значение, те имат цвят лепенки, по който на касата разбират от кого точно е продаден продукта. Зелена лепенка за едната, синя за другата и така.

# 421
  • София
Mac имат карти за отстъпка с 10%, но доколкото разбрах са за гримьори. Процедурата по издаването е бавна и после при покупката искат лична карта.Моя приятелка още я чака.

# 422
Включвам се и аз с въпрос за MAC. Предлагат ли се матови единични сенки, на каква цена и черният цвят наситен ли е? Благодаря Ви предварително

# 423
  • София
Включвам се и аз с въпрос за MAC. Предлагат ли се матови единични сенки, на каква цена и черният цвят наситен ли е? Благодаря Ви предварително
Предлагат се! Наситеният матов черен цвят се казва Carbon. Това е една от най-наситените черни сенки, които съм виждала. Цената беше около 30 лв, ако не се бъркам.

# 424
Единствените карти за намаление в МАС са ПРО картите. Те са предвидени за всички професионалисти, пряко свързани с грим чрез професията си - гримьори, фотографи, модели, стилисти, фризьори и т.н.Дава намаление 40% на фримьорите и 30% на останалите професии на редовните колекции и ПРО продуктите(без лимитираните серии). Картата е платена и струва 35$ на година (за щатите). За издаването се попълва молба и се представят личен индентификационен документ със снимка и 2 документа, доказващи професията ви - снимки от портфолио, кредити от продукции, референции, сертификати и т.н.
Преди време такова членство можеше да се купи и от специализирани изложения за грим като например IMATS от непрофесионалисти, но мисля, че преустановиха тази практика.

Намаления, отстъпки, бонуси  в МАС няма, ако ще и магазина да изкупите - фирмена политика. Все пак получавате качествен продукт срещу парите си. продукти на по-ниска цена могат да се купят единствено от специалните аутлети за козметика на компанията -майка (ССО), където се продават и всички други техни марки, примерно Ести, Клиник... Peace

....веднага автоматично да си решите, че някой се опитва да ви преметне или излъже. Tired

Наситеният матов черен цвят се казва Carbon. Това е една от най-наситените черни сенки, които съм виждала. Цената беше около 30 лв, ако не се бъркам.

От Carbon по-наситено черно трудно се намира, класика е!

# 425
  • София
Момичета,някой ползвал ли е някоя от спиралите им?

Иначе който си купи сенки да си пази кутийките,при 5 събрани ще можете да получите една подарък Simple Smile Това още не е влезнало в сила,но след някой месец ще стане актуално

# 426
Момичета,някой ползвал ли е някоя от спиралите им?

http://www.temptalia.com/images/summer2010/media_opulash003.jpg
това последно съм ползвала - излезе това лято, страхотно е - изглежда много естествено, чак комплименти са ми правили какви естествени дълги и гъсти мигли имам, един вид не се забелязва че съм слагала нещо, но остава ефекта. По-добро е от предната ми Диор и Ив Сен Лор. преди това, а Диор и Герлен ми бяха фаворити. Нещата се променят

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 08:35 от bubanka

# 427
  • София
MissNellie , не се шегувам  Grinning. Чака си картата, но са и казали, че ще е с 10% отстъпка  newsm78 .

# 428
Марта възможно е, за нов пазар като БГ особено, но общите правила са си едни и същи навсякъде.

Спирали няколко съм пробвала, нито една не съм харесала.

# 429
Момичета,аз пък си търся матов хайлайтър за под веждата.Някой може ли да ми препоръча цвят на МАК?

# 430
  • В най - голямото село
Момичета, получих това на мейла:
Магазин МАС - THE  MALL  ще затвори  на 25 октомври в 16 часа за интериорно обновяване.
През следващите  някоколко седмици гримьорите в  МАС СЕРДИКА ще бъдат на ваше разположение.
Благодарим ви за вашето разбиране и ще ви очакваме отново!

# 431
  • Belgium
По принцип магазините на МAC в София са временни (на самите табели си пише  MAC Temporary) и все още не е ясно дали ще останат за посроянно или ще затворят.

# 432
  • София
Да, затварят ги за ремонт... Първо този в The Mall, после и другия... Ще ги правят по-красиви... Flutter

# 433
Нали няма въобще да затворят?

# 434
  • София
Нали няма въобще да затворят?

Засега нямат такова намерение. Ремонтират само (по три седмици на магазин) ...

Общи условия

Активация на акаунт