MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 005
  • 704
  •   1
Отговори
# 435
Нали няма въобще да затворят?

Засега нямат такова намерение. Ремонтират само (по три седмици на магазин) ...
Радост. Heart Eyes

# 436
Да ми препоръчате хубава база за грим на MAC Praynig

# 437
  • София
Да ми препоръчате хубава база за грим на MAC Praynig
База за грим на лицето ли? Ами то вариантите не са много. Препоръчвам ти Prep + Prime Skin (без фактора).
http://www.maccosmetics.com/product/160/967/Prep-Prime-Skin/index.tmpl

# 438
Scintillia , благодаря  bouquet
А, за таз икакво ще MAC Strobe cream hydratant lumineux Rolling Eyes

# 439
Scintillia , благодаря  bouquet

Не разбрах какъв е въпроса точно, но по принцип е илюминатор, мазна и комбинирана кожа - мнгоо внимателно, че ефекта става обратен. като цяло не съм фен.

Stardust* т.е. матови сенки? Или ще го позлваш и не само под веждата? Ако е само за под веждата, Gesso, Blanc Type.

# 440
Благодаря!Точно такова като Blanc Type ми трябва,за под веждата.  bouquet

# 441
  • София
Scintillia , благодаря  bouquet
Jeny, това е по-точно хидратантен крем с блестящи частици, не е точно основа. Както е писала MissNellie трябва да се внимава с него!

# 442
  • София
Момичета, аз пък имам нужда от съвет за две сенки на MAC! Някой може ли да ми каже, каква е разликата между Shroom и Phloof? Знам, че и двата цвята се използват за хайлайтъри под веждите, но все пак... Кой е по-перлен и т.н.?

# 443
Крайно недоволна съм от този фдт, едни от най-безсмислено похарченит 70 лв, че и отгоре  ooooh!
Нещо и с пигментите не се оправям, ама айде, да речем, че при тях се искат и умения, но и като трайност не ми допадат.

# 444
  • sofia
Аз пък се сдобих с ето този фдт - http://www.maccosmetics.com/product/shaded/158/1507/Mineralize-S … dation/index.tmpl и никак не съм очарована. Пудрата обаче е прекрасна: http://www.maccosmetics.com/product/shaded/159/1343/Mineralize-S … atural/index.tmpl

# 445
  • София
Здравейте, от консултантка в Сефора, разбрах,че скоро очакват този сет. Имате ли отзиви за него вече? Интересувам се най-вече от сенките,покривност,издръжливост... Попринцип предпочитам да си купувам отделно, моно сенки или малки палитри, защото съм ненаситна  Mr. Green все нещо трябва да се купува.Чрез купуването на такова чудовище няма да мирясам, но все пак..се изкушавам. Blush

# 446
Не знам за този сет, но цената му ме изуми. Ако и тук струва толкова пари трудно май ще се продаде.

# 447
  • София
Защо, казаха ми ,че ще струва около 90 лева?!? Не ми се вижда толков много.. Thinking
В скобите е уж "истиснката цена на вложените продукти" - иначе струва 48 долара.

# 448
Не знам, но този от 90 лв. който пуснаха при отварянето на Сефора и казаха, че ще заредят отново преди Коледа, беше доста по-малък. Няколко момичета оттук си го купиха, други го търсеха. Този сет е огромен и май няма да е толкова.

# 449
  • София
Може да си права и да не съм разбрала правилно. Мацката каза огромна палитра , като куфарче и аз ровейки се , на тази попаднах.. Thinking После съпоставих горедолу цените 48 долара- около 90 (даже е по скъпо, може би е казала 70 )  лева...и така.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт