MAC и Sephora в България април 2010г

• 74 025
  • 704
  •   1
Отговори
# 450
Scintillia , MissNellie благодаря за отговорите  bouquet Отказвам се тогава , не търся този ефект Simple Smile
Много неясен ми беше въпроса,но днес ми беше лудница и се приготвях за една комадирока за това Embarassed Embarassed

# 451
Може да си права и да не съм разбрала правилно. Мацката каза огромна палитра , като куфарче и аз ровейки се , на тази попаднах.. Thinking После съпоставих горедолу цените 48 долара- около 90 (даже е по скъпо, може би е казала 70 )  лева...и така.  Whistling
Може и правилно да си разбрала и да са всеки път различни. Миналия път беше тази и струваше 60 лв. Дано сега е по-голяма. Hug

# 452
  • София
Хе хе, незнам да се надявам ли или по добре не, че къде ще я държа..  Mr. Green Преди малко гледах ревю на тази  палитра в ютуб и е доста голяма и тежка.  Thinking

# 453
  • София
В THE MALL вече няма MAC  Peace

# 454
За три седмици е в ремонт. После ще бъде другия в ремонт. Не е затворил за постоянно. Получих имейл.

# 455
Дано ги светнат малко тези магазини, че е голям мрак.
Вярно, идейни са, ама аз поне нищо не виждам вътре, като в мазе се чувствам.

# 456
  • София
Някой пробва ли вече MAC Prolongwear foundation? Онзи с 18 часовата трайност?
И къде точно е Сефората в Сердика център? Няколко пъти ходих в този мол, но така и не видях Сефора.

# 457
  • Belgium

И къде точно е Сефората в Сердика център? Няколко пъти ходих в този мол, но така и не видях Сефора.

Няма Сефора в Сердика Мол. В София има само една Сефора и тя се намира в The Mall  Peace

# 458
  • София
Някой пробва ли вече MAC Prolongwear foundation? Онзи с 18 часовата трайност?

Аз. Това е новият ми FDT. Много ми харесва - стои доста естествено, и цвета много добре ми пасна...
За 18 часа - незнам.. Аз съм с мазна кожа, т.е. при мен не е възможно нищо да стои 18 часа... Лъсвам по някое време, но май засега най-дълго без лъсване ми е изкарвал този. При попиване с оризова хартия не остава по хартията и общо взето като изключиме това, че по някое време трябва да се попивам, лицето има чудесно покритие от сутрин до вечер  Peace

А най-хубавото при МАК е, че като отидеш в магазина могат да ти сложат от него и така да си го тестваш - отиваш някоя сутрин, слагаш си, тръгваш си и наблюдаваш как изглежда до края на деня... Аз така направих, и после го купих - много ми допада... Даже мъж забеляза, че съм с нов FDT - стоял ми по-добре от предишните... Laughing Laughing Laughing А аз по принцип не жаля пари за FTD... Crazy

# 459
Аз също те харесах много с него. Hug  bouquet
Знае ли се вече нещо коя ще е новата колекция на Мас и евентуално кога?

# 460
  • София
Аз също те харесах много с него. Hug  bouquet
Знае ли се вече нещо коя ще е новата колекция на Мас и евентуално кога?

Благодаря!  Hug Flutter
Не знам коя ще е следващата.... Sad Сега нали като го затвориха магазина за ремонт и няма кой да питам... Laughing
Но предполагам, че ще е Tartan Tale, нали тя е Holiday 2010, Temptalia е публикувала ревюта днес... Отивам да ги разглеждам  Mr. Green

# 461
Аз също мисля, че ще е тя. Даже питах преди седмица, но още не знаеха милите момичета от Мас. Харесва ми колекцията, ще я чакам. Heart Eyes И ревютата са и хубави.

# 462
  • София
Леле.... колекцията е доста голяма и има интересни предложения в сетове, дано обаче да ги внесат всички...
Темпталия е направила ревюта само на някои от сетовете, които не ме грабнаха, с нетъпрение чакам още ревюта, със сигурност нещо ще ми хване окото... Mr. Green

# 463
Tartan Tale  за мен е пълно разочарование, както повечето лимитирани на МАС напоследък. Почти всичко е редовни цветове с нова опаковка и репромотирани цветове от предни лимитки. А дори и не са толкова готини новите опаковки Crossing Arms Последно си взех едно червилце от villainous villains колекцията, розовеещ нюд цвят,ммм любим, прибирам се - ми много ясно че ще ми хареса, то е 1:1 с любимото ми Hue! "комплектите" с уж много добри цени всъщност са си същите цените, просто са разделени според намаления грамаж. Единствената лимитка, която беше обещаваща за мен беше колаборацията им с Rodarte, но пък с този скандал и пълно политическо фиаско.... ooooh!

Scintilla, двете сенки са не просто от едно семейство, ами са си двуяйчни близнаци. И двете са перлени и много, много подобни, с минимални разлики в подтоновете, които на повечето кожи дори няма да си личат.

# 464
Моля, кажете ми коя очна линия на Мас или на друга марка да си взема? Искам нещо наистина добро. Hug  bouquet
Гледах от последните две лимитирани колекции очните линии и не можах нещо да избера. Едната от Котките беше супер водоустойчива, а аз не ползвам такъм грим и съответно дегримьор. Тази от Дисни колекцията беше не с твърд писец, а с четка и не се реших. Всякакви отзиви ще са ми от полза.

Общи условия

Активация на акаунт