MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 856
  • 704
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз си взех тази която е в бурканчето и я слагам с четка - доволна съм  Peace Четката (забравих номера) е твърда и е идеална за слагане на очна линия.

# 466
За нея четох хубави отзиви, но не ми я показаха в магазина. Само една ли е в бурканче?

# 467
  • София
За нея четох хубави отзиви, но не ми я показаха в магазина. Само една ли е в бурканче?

Да, един вид е, има няколко цвята, моят е Blacktrack  Peace Лошото е, че трябва и четка да купуваш, ама тя четката е хубава, аз я ползвам и за вежди, и за сенки някой път за тънка линия...

# 468
...и освен това четката не е нужно да е оттам, знам че си доволна от Екотуулс, тяхната ъгловата също е добра. Blacktrack е абсолютна класика, за мен гел очната линия е по-удобна от течната, по-издръжлива, и може да се ползва като очна линия - за рязка черта, или леко да се размаже и да изглежда като молив.

# 469
Много благодаря и на двете. Heart Eyes Hug  bouquet
 Ноар, ще ми кажеш ли цената и моля, както и на четката ако си спомняш?
Да аз съм много доволна от Екотуулс ще потърся тяхна четка за очна линия.

# 470
  • София
Пудрата на MAC от новата колекция много ми хареса,ама не ми е чак толкова идеално лицето за да му сложа нещо толкова лекичко,но определено много ми хареса

# 471
Момичета здравейте Simple Smile
Имам едно питане за Sephora.....там по-евтини ли са парфюмите от Beauty Zone или няма разлика?

# 472
Може да си права и да не съм разбрала правилно. Мацката каза огромна палитра , като куфарче и аз ровейки се , на тази попаднах.. Thinking После съпоставих горедолу цените 48 долара- около 90 (даже е по скъпо, може би е казала 70 )  лева...и така.  Whistling

Тъй като и аз точа зъби питах изрично за тази палитра - 99 лв ще е.
А онези от откриването бяха около 60 лв. Тях ги изпуснах за малко!

# 473
  • София

Как не ги е срам.. Rolling Eyes 48 долара от кога са еквивалент на 100 лева.. Crossing Arms

# 474

Как не ги е срам.. Rolling Eyes 48 долара от кога са еквивалент на 100 лева.. Crossing Arms

То тази тема край няма, ама на sephora.fr е 39 евро.
Не го разбирам аз това ценообразуване и това е.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 06:35 от heli_heli

# 475
  • София
Много благодаря и на двете. Heart Eyes Hug  bouquet
 Ноар, ще ми кажеш ли цената и моля, както и на четката ако си спомняш?
Да аз съм много доволна от Екотуулс ще потърся тяхна четка за очна линия.

До колкото си спомням и двете бяха по 30 и нещо лева... Обаче точно колко... Blush

# 476
  • София
Момичета здравейте Simple Smile
Имам едно питане за Sephora.....там по-евтини ли са парфюмите от Beauty Zone или няма разлика?

Жаки, на този въпрос не мога да ти отговоря, обаче от утре мисля започва Douglas Beauty Street, на листовката пишеше че ще има намаление в този период - не знам дали ще важи за всичко, но си заслужава да се провери... Аз така и така съм тук, мога да поразуча, ако те интересува....

# 477
  • Belgium
Намаленията от Beauty Street важат при покупка на марките, които участват в това събитие.

Не е добре направено, а мостри се дават с много зор.

# 478
Намаленията от Beauty Street важат при покупка на марките, които участват в това събитие.

Цените с Сефора са мисля същите или с разлика няколко лева с другите елитни парфюмерии.
Аз също съм разочарована от Улицата. В другия мол имаше намаление 10% в магазин Дълглас и БЗ. Мостри трудно, никакви други промоции. А има томбола.
Обаче на грим сесия ми препоръчаха една лимитирана бронзираща пудра на Герлен, която наистина беше много хубава. Иначе нямаше да я забележа.

Ноар, мерси. Hug

# 479
  • София

Ами те доста марки бяха изброени....

Жаки, ти какво си се засилила да купуваш....?

Общи условия

Активация на акаунт