На почивка без мен?

• 17 288
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Едно от обясненията на любовта е именно това да искаш да направиш половинката щастлива.

Точно за това въпроса дали да отиде половинката сам/а на почивка не трябва да е проблем,все пак не бива да се ограничава личната свобода Peace

# 286
Това беше за половинката на Hastar  Laughing
Иначе - разбира се, че стигне ли се до забрани и скандали - работата е наназадна, идеята ми е, че за мен в една двойка с добра връзка помежду си тия неща са изяснени и не би трябвало да предизвикват дори спор.

# 287
Преди две години имах много работа лятото, мъжо обаче си взе отпуск и заедно с децата заминаха на почивка.Изкараха си страхотно 10 дена , а накрая и аз успях да се измъкна и останахме още малко вече заедно. Wink И аз съм ходила само с децата на гости /почивка/ за две седмици, защото той е бил зает. На мен лично ми е най хубаво да сме четиримата заедно и на него също, но понякога това не е възможно  Sick

Така е, да, има ангажименти, които го налагат, но виждам, че когато той мъжът ти е свободен, не ходи като ерген на почивки, зарязвайките с децата.

... По тази логика, повечето от семействата, които познавам, трябва да се разведат ...

Ако и двамата обичат да почиват сами, защо да се разделят?

# 288
  • София
Не можах да прочета всичките 20 страници, но мисля, че най-добре би било да идат заедно. За децата планината е чудесна. Ако пък не става, нека отдъхне човека, но после да върне жеста и тя да иде да се почине за няколко дена, докато той е с децата. Трябва да има взаимни компромиси. В нашето семейство никой не е ходил сам някъде без детето. Лятото аз съм сама с него на морето за дълго, защото мъжът ми работи и има малка отпуска, но по 2-3 седмици изкарваме заедно. Ако се отвори някаква възможност, обаче, не бих се дърпала, особено ако става дума за 3-4 дни, а не за 2 седмици например.

# 289
Аз бих го пуснала,друг е въпросът,че той НИКОГА не би отишъл на почивка без мен  Laughing

С две малки деца съм,но не бих видяла чак такъв световен проблем с пазаренето.Ако толкова ме притеснява ,ще си напазаря предварително всичко,което ми трябва.Все пак мога да предвидя за 3-4 дена какво ще ми е необходимо  Wink Но ако все пак толкова спешо трябва да ида до прословутия далечен магазин,нарамвам бебето под мишница и под чадъра или просто го слагам в количката с дъждобрана и изчезвам.А баткото е предостатъчно голям да се гледа и сам вкъщи,докато ме няма Wink
  Ако трябва обаче някой да го води на градина/предучилищна/ и това го е правел баща му,не виждам на каква почивка се е засилил  Laughing

П.П. А,да.Заглавието на темата не ти е формулирано правилно.Така звучи,все едно си гневна,че ще ходи на почивка без теб.А не,че се притесняваш да останеш сама с децата и че ще ти е трудно  newsm78 Доклкото прочетох ти не искаш да ходиш с него,защото децата са твърде малки и не сте за почивка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт