На почивка без мен?

• 17 499
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Не виждам защо да не отиде, моят редовно си ходи с приятели някъде /обикновено за риба/ и никога не ме е питал да отиде или да не отиде.
Просто заявява, че еди кога си ще го няма и толкова.
Когато аз отивам някъде също не го питам, като в повечето случай го оставям и без деца.
Ние с малките редовно си ходим по гостита и купони без него   Mr. Green

П.п. оставял ме е сама и когато голямата беше бебе на около годинка и замина за 10 дена на море. Беше ми супер.

Твоят редовно си заминава, а моят досега не е.
Явно сега му е дошла нуждата да остане малко насаме със себе си....макар и в обкражението на приятелите си.
Ако е бил ангажиран изцяло със семейството си,това е нормално....но е ограничаване на личната свобода,факта че само ти е неприятно,че ще замине без теб. Без да добавям последиците като цупене,мрънкане,изкарване през носа и "тъпкано връщане"

# 91
  • гр. Варна
madam23 ,
какво те притеснява най-много в ситуацията? Имаш ли му доверие, че наистина отива само на ски и е само с колеги?
Доверие имам 99,9%. Отношенията ни са идеални, смея да кажа.

А 00,1 ? Ако отношенията ви бяха идеални, нямаше да пускаш тази тема.
Ама темата не е за отношенията ни??????
А ако някой каже, че дори и в себе си е сигурен на 100% не вярвам.

# 92
Като се върне връчи му децата и беж да те няма, почини си добре без него.

# 93
Мога да предположа защо е пуснала темата, пък тя ще каже така ли е  Simple Smile
Семейство от n на брой години, вече са си установили начина на живот и си знаят навици и т.н. и в един момент, точно, когато я е "дарил" с две диванета, когато работи на смени и не си виждат очите, той решава, че свободните дни ще си ги прекара като си вее опашката, пък, който има деца - да си ги гледа  Simple Smile а тя, че е по майчинство и едно 4 дневно младоженско пътуване би й се отразило перфектно, никой не се сеща, пък и за какво? Стигат му няколкото часа вечер, нямат нужда са заедно и през отпуските.

П.П. Темите тук напоследък ме изумяват, ще пусна една обобщаваща малко по-късно като отхвърля малко работа ...

# 94
  • Талант на 2012,2013 г.
Или казано накратко:"Пусни го"! Ще видиш, че няма да съжаляваш... smile3521

# 95
  • гр. Варна
Мога да предположа защо е пуснала темата, пък тя ще каже така ли е  Simple Smile
Семейство от n на брой години, вече са си установили начина на живот и си знаят навици и т.н. и в един момент, точно, когато я е "дарил" с две диванета, когато работи на смени и не си виждат очите, той решава, че свободните дни ще си ги прекара като си вее опашката, пък, който има деца - да си ги гледа  Simple Smile а тя, че е по майчинство и едно 4 дневно младоженско пътуване би й се отразило перфектно, никой не се сеща, пък и за какво? Стигат му няколкото часа вечер, нямат нужда са заедно и през отпуските.

П.П. Темите тук напоследък ме изумяват, ще пусна една обобщаваща малко по-късно като отхвърля малко работа ...
Да, така е, не съм свикнала, но вече определено ще трябва да променя начина си на мислене. Между другото, всяко едно от мненията тук ме кара сериозно да се замислям, осъзнах наистина колко зависима съм станала от него, но явно някой трябваше да ми го каже. Благодаря Ви!

# 96
Гледай само да не рабере откъде ти идват идеите за размисъл...  Grinning
Щото моят само като ме види, че съм във форума и го обзема тих ужас  Twisted Evil Даже напоследък е почнал и да чете тук.

# 97
  • гр. Варна
Той не сяда на компютъра, не го влече. Grinning

# 98
Зависимостта е лошо нещо. И за по много кофти начин открих емоционалната си зависимост от мъжа ми, защото за практически неща не съм била никога зависима от него. Но в един момент осъзнах, как нямам личен живот, нямам лични приятели, нямам лично време, нямам лични решения и дори предпочитания, всичко, което харесвам е защото е полезно за семейството или му харесва на него... Абе въобще, бях започнала да се обезличавам...

# 99
...Даже напоследък е почнал и да чете тук.

Не думай  Shocked

# 100
  • София /Абсурдистан
Много двойни стандарти се поддържат напоследък, забелязвам. Значи ако мъж тръгне да разпуска - имал нужда от лично пространство, ако мацката направи същото, но без децата - приема се, че си е зарязала децата за си развява д-то насам натам. Той като е толкова отворен, защо не вземе да осигури гледане на децата за 4 дни някъде извън къщи, за да може и момичето да остане за някое време без деца и да има своето лично пространство също.  И тогава всеки да си почива отделно и на спокойствие един от друг и никой няма да е зависим емоционално от никого. Ама няма да го направи. Защото е егоистично лесно да натовариш другия със задачите, особено ако не срещаш съпротива, а ти да отмаряш в приятна компания.

Семейство от n на брой години, вече са си установили начина на живот и си знаят навици и т.н. и в един момент, точно, когато я е "дарил" с две диванета, когато работи на смени и не си виждат очите, той решава, че свободните дни ще си ги прекара като си вее опашката, пък, който има деца - да си ги гледа  Simple Smile а тя, че е по майчинство и едно 4 дневно младоженско пътуване би й се отразило перфектно, никой не се сеща, пък и за какво? Стигат му няколкото часа вечер, нямат нужда са заедно и през отпуските.

Това напълно покрива и моето мнение Peace
Към авторката - пускаш го да ходи, но преди това му заявяваш дата, за която искаш да си свободна, предупреждаваш го да си вземе отпуска да поеме децата, за да отидеш и ти някъде за 4 дни, а и да ти осигури същия бюджет, с който той сега ще заминава. Това ще бъде пък твоето лично пространство. Не е необходимо и да ходиш с някого, сложи си една книжка в сака и иди някъде сама да си починеш на тишина. Почти съм сигурна, че веднага ще му мине мерака.

# 101
  • София
Unknown_lady  Peace

Ясно е, че всеки може да се справи с всичко сам, естествено, че за всичко може да се намери решение.
Въпроса е вие бихте ли направили нещо, което да накара половинката ви да се чувства зле? Аз не.

# 102

Към авторката - пускаш го да ходи, но преди това му заявяваш дата, за която искаш да си свободна, предупреждаваш го да си вземе отпуска да поеме децата, за да отидеш и ти някъде за 4 дни, а и да ти осигури същия бюджет, с който той сега ще заминава. Това ще бъде пък твоето лично пространство. Не е необходимо и да ходиш с някого, сложи си една книжка в сака и иди някъде сама да си починеш на тишина. Почти съм сигурна, че веднага ще му мине мерака.

Да, ама тя не иска. Показва 1000 неоснователни довода той да не отиде.

# 103
  • София /Абсурдистан
Е то не може хем - хем, няма как да стане, най-много да се изпокарат Simple Smile Някои неща трябва да се възпитават по определен начин и един от тях е този, който съм посочила. Човека вижда, че на нея не и се излиза от къщи и затова си е спокоен и пробва да види до къде може да стигне. Ако разбере, че и тя ще излезе и ще му остави децата, няма да му е толкова лежерно  Simple Smile

# 104
Щом за 7 години не сте се разделяли а сега е решил да бъде сам с приятели явно има нужда от малко почивка. Бих му я дала.

Е, хубаво би му я дала? ОК, само дето се чудя майките нямаме ли нужда от почивка? Питам се как би се чувствал един тати с две деца, сам вкъщи с всички ангажименти около децата и домакинството?

Общи условия

Активация на акаунт