На почивка без мен?

• 17 332
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
И аз искам на почивка без никой!!!!!!!!!!!

# 76
Тук ще получиш много и различни съвети, защото хората сме различни и постъпваме/реагираме по различни начини.
Ще ти кажа аз какво бих направила - нямаше да го пусна, ако ще да се сърди и цупи два месеца след това. При положение, че си с толкова малко дете и си сама, зависима от чужда помощ, не му е сега времето на мъжа ти да кара ски с приятели.
Много точно казано!!! Peace

# 77
  • Талант на 2012,2013 г.
Моето лично мнение е, че не трябва да го има това: "Да го пусна ли"? Колкото повече го задържаш плътно до тебе , толкова повече ще се отдалечавате един от друг. Той също има нужда от моменти само "по мъжки", с приятели, както и ти с приятелки. Това ще внесе свежест в самата връзка. Да децата са малки, но не и чак толкова. Ти също можеш да намериш начин да "ги преживееш" тези дни без него. И ще видиш, че като се върне ще бъде по-близо до теб от когато и да било. Peace

# 78
 newsm10напълно си права mimi 135!!!,,всяко ограничение води до пълно отстъпление''нютон

# 79
И ще видиш, че като се върне ще бъде по-близо до теб от когато и да било. Peace

Стига да не му отрови почивката с предварително цупене и насаждане на чувство за вина и натякване след това  - Ти си почина, нали. А аз?

# 80
 Mr. Greenтова се подразбира от само себе си!!!!!!!

# 81
  • sofia
Не виждам защо да не отиде, моят редовно си ходи с приятели някъде /обикновено за риба/ и никога не ме е питал да отиде или да не отиде.
Просто заявява, че еди кога си ще го няма и толкова.
Когато аз отивам някъде също не го питам, като в повечето случай го оставям и без деца.
Ние с малките редовно си ходим по гостита и купони без него   Mr. Green

П.п. оставял ме е сама и когато голямата беше бебе на около годинка и замина за 10 дена на море. Беше ми супер.

# 82
  • гр. Варна
На колко си години?(авторката).Предполагам над 30...и не можеш да се организираш да идеш го магазина...Направо се изумявам-толкова ли безкрайно сложно е да гушнеш бебето-на ръце/в слинг/кенгуру или в количка,а по-голямото да походи пеш 10 мин?!?
Мъжът ти явно трябва да се чуства виновен,че е поискал да си почине за няколко дни..аз пое така го разбирам с тия цупения и тръшкания от твоя страна,егати отношенията имате Shocked
Абе мила, нито съм се цупила, нито съм се тръшкала, да съм писала някъде така? А днес времето е особено подходящо да си гушна бебо, само дето от сняг не мога от входа да изляза, а и детската не ни работи. Супер е времето за разходка. За информация - на 29 съм.

# 83
  • гр. Варна
Моето лично мнение е, че не трябва да го има това: "Да го пусна ли"? Колкото повече го задържаш плътно до тебе , толкова повече ще се отдалечавате един от друг. Той също има нужда от моменти само "по мъжки", с приятели, както и ти с приятелки. Това ще внесе свежест в самата връзка. Да децата са малки, но не и чак толкова. Ти също можеш да намериш начин да "ги преживееш" тези дни без него. И ще видиш, че като се върне ще бъде по-близо до теб от когато и да било. Peace
Никога за нищо не съм го ограничавала, не съм такъв човек, всеки ден си пие кафетата с приятелчетата, и си има и своите вечерни излизания.

# 84
  • гр. Варна
Не виждам защо да не отиде, моят редовно си ходи с приятели някъде /обикновено за риба/ и никога не ме е питал да отиде или да не отиде.
Просто заявява, че еди кога си ще го няма и толкова.
Когато аз отивам някъде също не го питам, като в повечето случай го оставям и без деца.
Ние с малките редовно си ходим по гостита и купони без него   Mr. Green

П.п. оставял ме е сама и когато голямата беше бебе на около годинка и замина за 10 дена на море. Беше ми супер.

Твоят редовно си заминава, а моят досега не е.

# 85
madam23 ,
какво те притеснява най-много в ситуацията? Имаш ли му доверие, че наистина отива само на ски и е само с колеги?

# 86
Абе мила, нито съм се цупила, нито съм се тръшкала, да съм писала някъде така? А днес времето е особено подходящо да си гушна бебо, само дето от сняг не мога от входа да изляза, а и детската не ни работи. Супер е времето за разходка. За информация - на 29 съм.

Тъкмо няма да се чудиш как да го заведеш на градина.

Никога за нищо не съм го ограничавала, не съм такъв човек, всеки ден си пие кафетата с приятелчетата, и си има и своите вечерни излизания.

А защо и ти да си ги нямаш?

# 87
  • гр. Варна
madam23 ,
какво те притеснява най-много в ситуацията? Имаш ли му доверие, че наистина отива само на ски и е само с колеги?
Доверие имам 99,9%. Отношенията ни са идеални, смея да кажа.

# 88
madam23 ,
Доверие имам 99,9%. Отношенията ни са идеални, смея да кажа.

А 00,1 ? Ако отношенията ви бяха идеални, нямаше да пускаш тази тема.

# 89
  • София
Човек понякога наистина има нужда от глътка въздух. Не виждам проблем да отиде сега, а после да ти даде малко почивка на теб. И ние не се бяхме делили никога, ама никога, за 8-те години между сватбата и децата, а всъщност и доста преди това. Аз нямах нужда да излизам по женски с приятелки, нито той на бира с момчетата, излизахме много често, винаги заедно, с общите ни приятели. Ама после се появиха 2 породени деца и просто физически не се издържа без малко тишина. Сега веднъж на 3 месеца всеки осигурява уикенд сам на другия - аз викам майка ми или отивам с децата в нейния дом, той си прави каквото иска, с когото иска. След 2-3 седмици ми връща жеста - той отива с децата при майка ми, аз си оставам у дома сама, почиствам и преподреждам основно, после се забавлявам с приятели или на шопинг.  Останалото време си ги гледаме заедно и ходим по почивки заедно.

Аз не бих правила драма от една такава почивка, но ако ти върне жеста. И съветът да работиш върху самостоятелността си е много валиден - и мъжете са хора, и те имат нужда от партньор, с който да си делят бремето. Хубаво е повечето работа да може да се дели - и те да гледат децата, и ние да можем за закараме сами децата до педиатъра, и те да си изгладят ризата, и ние да си напазаруваме. Свестните мъже само биха уважавали такава самостоятелност у една жена, не биха злоупотребили с това, че тя сама всичко си може. За другите е друга тема... Като вали, няма как да идеш до магазина, ама няма пък 4 дни все да вали. Ако е кишаво и непроходимо, пък звънни един телефон на майка си да напазарува веднъж за 4 дни, сигурно ще се радва жената, щом е наблизо и готова да помага. Или помоли някой съсед да вземе един хляб и мляко, 4 дни не са 4 месеца сама все пак.

Общи условия

Активация на акаунт