На почивка без мен?

• 17 299
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. Варна
На ски не е ходил до сега, нека уточня това. Но покрай приятелите и брат си много се е запалил и иска да опита. Това е всичко. Аз като не обичам ски, и той ли да не ходи, по-добре да отиде и да се забавлява. Аз съм у дома, няма къде да мърдам, ще го чакам... Laughing
Всичките ми приятелки са с деца, домошарки големи, рядко излизаме по женски, така че колкото и да ме кара да излизам и да ходя, а той постоянно ме кара да излизам, аз не го правя, няма с кого, ще трябва май да потърся нови приятелки. newsm78

# 151
  • Overijse, Belgie
Звучиш много по-добре Simple Smile Ами нека да отиде човекът да си начеше крастата Simple Smile

# 152
Може би късно се включвам и половинката вече пътува към пистата, ама все пак да си кажа - абе тия вашите мъже по командировки на ходят ли?  Laughing Все пак сериозно... по-скоро съм привърженик на семейните излети. Определено не те виждам с бебето на пистата, така че като присъствие няма да му пречите ако сте в стаята, в кафето, ресторанта или друго помещение на хижата. Аз бих се разнообразила за няколко дни извън града, та ако ще да трябва да помъкна и 3 куфара. Всеки различно си действа.  Simple Smile

# 153
Де тоя късмет, че да си почина и аз - нека остане и детето с мен! Откакто се е родила я гледам 95%, баби и дядовци няма  в близките 120 км  Mr. Green - и слава Богу!
Много ще се зарадвам, ако поиска да отиде за няколко дни някъде - не говоря за командировки, за риба примерно (той ски не кара). Била съм сама 3 седмицив разгара на зимата с дете на 1 месец, след секцио, не карам кола, помощ от никъде и се оправих чудесно. Излизах всеки ден с малката и времето мина много бързо.
Аз също мисля, че би трябвало да си по-независима и по-уверена.
Ако следващият път си намери гащиризона и отиде - радвай се и си почивай. Децата, поне според мен, не изморяват колкото мъжете  Mr. Green
Може би аз съм друг модел, знам ли......

# 154
На ски не е ходил до сега, нека уточня това. Но покрай приятелите и брат си много се е запалил и иска да опита. Това е всичко. Аз като не обичам ски, и той ли да не ходи, по-добре да отиде и да се забавлява. Аз съм у дома, няма къде да мърдам, ще го чакам... Laughing
Всичките ми приятелки са с деца, домошарки големи, рядко излизаме по женски, така че колкото и да ме кара да излизам и да ходя, а той постоянно ме кара да излизам, аз не го правя, няма с кого, ще трябва май да потърся нови приятелки. newsm78
Оф, все едно слушам баба ми - мястото на жената е вкъщи с децата, мъжа работи - и има право да се забавлява  Sick
Да, ама не! Колкото жената, толкова и мъжа!  Crossing Arms

# 155
...
Много ще се зарадвам, ако поиска да отиде за няколко дни някъде - не говоря за командировки, за риба примерно (той ски не кара). Била съм сама 3 седмицив разгара на зимата с дете на 1 месец, след секцио, не карам кола, помощ от никъде и се оправих чудесно. Излизах всеки ден с малката и времето мина много бързо ...

Т.е не би се зарадвала ти да идеш някъде, а той. Защо newsm78
А че можем да се справим с всичко, много ясно, че е така. И тук пак идва въпроса - защо?

# 156
Здравейте,
Имам две деца на 6 г. и бебе на 9 месеца. От 7 години сме женени със съпруга ми. Досага никога не сме се разделяли, навсякъде ходим заедно. Но сега иска да ходи на ски, с приятели за 3-4 дена. Да Ви кажа само какъв е проблема, за мен това означава затворена вкъщи за тези дни, защото времето е отвратително, кола не мога да карам, няма кой да води детето на градина,  до магазина не мога да мръдна. Като му казах, че за тези 7 години съвместен живот " на теб сега ли ти хрумна да се забавляваш без мен, сега ли точно е момента, когато се нуждая от него най-много", се започват физиономиите, аз излизам виновна. Как да реагирам, да се престоря и кажа с усмивка  "добре, приятно изкарване", или да бъда искрена и да кажа какво мисля, като имате предвид, че ако "не го пусна", той наистина няма да тръгне, но ще ми тежи пък на мен!

Разговори, караници ако трябва.
Няма начин иначе...

# 157
  • гр. Варна
Оф, все едно слушам баба ми - мястото на жената е вкъщи с децата, мъжа работи - и има право да се забавлява  Sick
Кой е казал такова нещо? От къде тия размисли? Не съм казвала такова нещо...

# 158
Може би съм крайна, но ... няма такива филми при мен. Като се е хванал на хорото да играем на семейство, ще го правим както трябва. Като иска да почива - с мен; и аз искам. Като сме си направили деца - ще си ги гледаме и двамата. Днес ще иска на ски, щото му е кеф, утре ще иска на море, за да отпусне от стреса в работата, а догодина ще иска и с ново гадже, щото ... така ще се почувства по-млад (например). Без тия! Ако е искал такъв живот, да си е взел друга жена. Насила не съм се предлагала, напротив! Wink)) Има моменти и моменти, но се радвам, че за почти 14 години заедно никога не ми е казвал такова нещо, защото просто ако ми го каже и аз ще се сетя мноого повече за себе си и ще стане страшно. И тук въобще не става дума за това да се чувстваме като ваденки. Нито на тренировки ходим заедно (няма кой да гледа децата), нито го ограничавам (или той мен) да излизаме с приятели, нито пък си звъним нервно да се питаме "кога ще се прибереш?". Но ми се струва МЕГА егоистично да поиска да си ходи на почивка някъде и да ме зареже с децата в нас, независимо от това, че ще разполагам даже не с една, а с две коли, че и баби има...

# 159
Кой е казал такова нещо? От къде тия размисли? Не съм казвала такова нещо...
Не с тия думи, но така прозвуча  Tired
Е, весело на него като е тръгнал, а за теб...какво да кажа - и на теб весело, щом така сте съгласни и двамата - не виждам причина за притеснения /което в първия ти пост беше направо очевидно, но.../   Whistling

# 160
Може би съм крайна, но ... няма такива филми при мен. Като се е хванал на хорото да играем на семейство, ще го правим както трябва. Като иска да почива - с мен; и аз искам. Като сме си направили деца - ще си ги гледаме и двамата. Днес ще иска на ски, щото му е кеф, утре ще иска на море, за да отпусне от стреса в работата, а догодина ще иска и с ново гадже, щото ... така ще се почувства по-млад (например). Без тия! Ако е искал такъв живот, да си е взел друга жена. Насила не съм се предлагала, напротив! Wink)) Има моменти и моменти, но се радвам, че за почти 14 години заедно никога не ми е казвал такова нещо, защото просто ако ми го каже и аз ще се сетя мноого повече за себе си и ще стане страшно. И тук въобще не става дума за това да се чувстваме като ваденки. Нито на тренировки ходим заедно (няма кой да гледа децата), нито го ограничавам (или той мен) да излизаме с приятели, нито пък си звъним нервно да се питаме "кога ще се прибереш?". Но ми се струва МЕГА егоистично да поиска да си ходи на почивка някъде и да ме зареже с децата в нас, независимо от това, че ще разполагам даже не с една, а с две коли, че и баби има...
На същото мнение съм Peace

# 161
На същото мнение съм Peace
и аз също Peace

# 162
Не си крайна, напротив  Peace Според мен просто си признаваш нещо, което повечето съфорумки не признават. Те предпочитат да го играят супер либерални и толкова "неглиже" по отношение на само мъжките излизания и почивки, докато ти си искрена.

# 163
Може би съм крайна, но ... няма такива филми при мен. Като се е хванал на хорото да играем на семейство, ще го правим както трябва. Като иска да почива - с мен; и аз искам. Като сме си направили деца - ще си ги гледаме и двамата. Днес ще иска на ски, щото му е кеф, утре ще иска на море, за да отпусне от стреса в работата, а догодина ще иска и с ново гадже, щото ... така ще се почувства по-млад (например). Без тия! Ако е искал такъв живот, да си е взел друга жена. Насила не съм се предлагала, напротив! Wink)) Има моменти и моменти, но се радвам, че за почти 14 години заедно никога не ми е казвал такова нещо, защото просто ако ми го каже и аз ще се сетя мноого повече за себе си и ще стане страшно. И тук въобще не става дума за това да се чувстваме като ваденки. Нито на тренировки ходим заедно (няма кой да гледа децата), нито го ограничавам (или той мен) да излизаме с приятели, нито пък си звъним нервно да се питаме "кога ще се прибереш?". Но ми се струва МЕГА егоистично да поиска да си ходи на почивка някъде и да ме зареже с децата в нас, независимо от това, че ще разполагам даже не с една, а с две коли, че и баби има..
Това все едно аз съм го писала.Подкрепям Peace

# 164
  • с/у ОколоМръсТното

много крайна... Преосмисли си политиката към живота Wink

madam23 - "пусна" ли го? Че да мирне половин форум егоистки...

Общи условия

Активация на акаунт