На почивка без мен?

• 17 342
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Забраненият плод е най-сладък  Laughing
Вие какво искате мъжете ви да искат да бъдат заедно с вас или по принуда да стоят вързани  ooooh! до вас
Безусловно доверие не изпитвам дори и към себе си   newsm78, но на личната си свобода държа много  Peace
Ако мъжът ми по принуда стои с мен, по-добре да заминава там, от където е дошъл.

определно  Joy Joy

# 241
Според мен това са неща, които стават ясни още в самото начало на една връзка със съвместен живот. Кой, как, къде и с кого излиза и прекарва свободното си време.
Тъпо обаче е след 7 или 10 години изведнъж да ти се прииска свобода и лично пространство. И ако така внезапно ти се прииска - има си причина.

# 242
viliko   не  е тъпо съмнително е  Laughing

# 243
Е, наречи го с други думи, ОК  Peace

# 244
Може пък това да не е първия опит да отиде някъде сам.Аз лично на моя не бих му направила проблем-да отива,да отпусне,малко ли е че постоянно се бъхти на работа за нас та да го спирам от почивка с приятели,а пък и кратката раздяла действа освежаващо на една връзка.

# 245
Това за нашето семейство е абсурдно. Ако ми се случи и все пак го направи-ще съжалява жестоко. Но моят никога няма и да си го помисли без мен и децата.

# 246
Може пък това да не е първия опит да отиде някъде сам.Аз лично на моя не бих му направила проблем-да отива,да отпусне,малко ли е че постоянно се бъхти на работа за нас та да го спирам от почивка с приятели,а пък и кратката раздяла действа освежаващо на една връзка.
А не ти ли действа о свежаващо и ти да си починеш с него, още повече, че като се бъхта мъжа ти - най-вероятно не прекарвате много време заедно  Laughing

# 247

А не ти ли действа о свежаващо и ти да си починеш с него, още повече, че като се бъхта мъжа ти - най-вероятно не прекарвате много време заедно  Laughing
Тази година като ходихме на море той дойде само за 2-3 дни а аз си изкарах цялата почивка от 10 дни,през другото време трябваше да е на работа,по тази логика трябваше ли аз да се прибера от морето само и само да не съм сама на почивка.
Достатъчно време си прекарваме заедно,всеки ден след работа си е при нас,не мисля че 3-4 дни са проблем ако не се видим.

# 248
Принципно няма проблем и месец да не го виждаш - стига на теб да ти е добре.
На мен не би!
На море без него не бих отишла, нито мисля, че времето вечер, прекарано в шетане и домакинстване и грижа за детето е достатъчно, освен ако не се ходи поне някъде за кратко заедно. Мен това ме зарежда, а не всеки поотделно. При положение, че неговата компания ми е повече от приятна - не виждам причина да си ходим отделно.

П.П. Гледам бременна си - като родиш - пак ли няма да ти пука и той сам ще си ходи?

# 249
Въпрос на личен избор Peace
Аз не бих лишила детето си от моренце примерно,само защото татко й не може да дойде с нас,иначе и на мен тези три дни ми бяха най-приятни,но какво да се прави-живот.
И като се появи втория наследник,пак не бих си променила мнението!
Всеки има нужда да разпусне-като не става заедно и по отделно ще се примирим

# 250
е, как става поотделно - пък заедно не newsm78

# 251
Ако няма кой да гледа децата,става.

# 252
Защо някой трябва да гледа децата? Нали уж нямало да лишим детето от море - тоест се ходи на почивка и с деца и именно заради тях също.

# 253
Е,с деца на море,и как ще разпуснеш?

# 254
 hahaha Вече трета година ходим компания родители и деца на море и прекарваме повече от чудесно! Да добавя - и съпрузите взимаме!!! И още нещо - ходим и на планина, и къде ли - все с деца!

Общи условия

Активация на акаунт