ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 763
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Честита Цветница да сме живи здрави и много щастливи baloni

# 451
Честит празник!

# 452
Честит  празник.

# 453
Честит празник!
Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 454
Честит празник на всички цветенца и дървенца:)

Да ви почерпя, че нали съм и аз едно голяяяяяямо дърво Laughing

Тортата е произведение на една моя приятелка. Точно днес си поръчах една специална за моя рожден ден и съм още вдъхновена от снимките, които разгледах Flutter

# 455
Честит празник!
Честит имен ден на всички именници!  bouquet

Честит празник и от мен! Дианче, ти ни забрави нас. Кажи 5 приказки как сте. Как са децата? А ти?

Калина, ама каква е тая разкошотия? Приятелката ти с това ли се занимава или й е хоби?  Shocked

# 456
  • София
Кали, дай друга торта от на приятелката ти - за имен ден, че тази е за рожден!  Joy

# 457
Честит празник на всички именници!   bouquet

# 458
Кали,Честит Имен Ден!!!!Имаш страхотно име!Да ти е живо и здраво!!!!

И аз да почерпя,че много сме цветя в къщи Grinning

# 459
Влизам  само да се оплача .че  нема  покрай мен никой.Малчо пак е  болен.Утре пускаме  изследвания на  всичко.Какви са  тези болести и  вируси  не знам.Явно пак върлува нещо  .покрай нас  всички са  болни.Или  от  затоплянето и  като ги разсъблечем и  изстиват.

# 460
Привет момичета! Hug

Честит празник на Мишлето и на Наталката/макар и с малко закъснение/!
Пожелавам ви много щастие, късмет, безброй усмивки и приятни емоции!

Благодаря ви за поздравите! Вчера беше много натоварен ден, много време обикаляхме за подарък Crazy Затова и днес чак се включвам - ето малка виртуална почерпка и от мен:

# 461
Мишле, страхотна торта наистина мммм....
Дианка, ти наистина нещо ни позабрави, чакаме да се отчетеш с подробности, да знаеш! Как върви търсенето на работа? Излезе ли нещо?
Теди, наистина имало грип сега. Ходете на лекар да ви види и пускайте каквито трябва изследвания, и бързо да оздравявате! Hug
Миналата седмица Виктор за първи път ми донесе от приложното напревени от гипс и оцветени яйце и птиче. Много добре се е справил, както и всички други деца междувпрочем. А яйцата имаха иделана форма, което ме навежда на мисълта че учителките доста са помогнали. Интересно му е така че продължава да ходи. Ние поприключихме с ремонтните дейности, че ми писна от пръхоляк и мръсотия.
Хайде приятна вечер!

# 462
Добро утро,момичета!
При нас нищо ново.Стефи беше болна.Имаше един ден температура,после се появи и хрема,която още се влачи.Днес ще я водя отново да я прегледат,защото покашля.Лошото е,че повърна калпола,и няколко часа след това се появиха и петна.Дано не е от калпола,че става още по-трудно лечението й  Tired.
Скучно й е в къщи,но може би края на април ще я пусна за малко на градина.
В събота бяхме на рожден ден на едно съседче. Много нерви покъсах и накрая майката на детенцето се принуди да скрие тортата.Стефи издебнала момента да не я наблюдавам и идва с пълни уста.Питам я какво ядеш- и тя бяга.Оказа се,че искала да яде от чиниите на децата торта,но размислила и си ръфнала от кебапчето на едно от децата,защото нейното било свършило.Милото ми слънце  Tired.
А аз вече съм на ръба на отчаянието,защото времето си върви,а работа няма никаква  Sad.
Желая ви лек ден,момичета  Hug!

# 463
Днес  пуснахме  всички изследвания.кръв.урина .носен и  гърлен секрет.За сега  сме на  хомеопатични  докторката  каза .че  гърлото  му е по добре от вчера.Гласа му се  пооправи.Но нощес много  кашля.Като легне и  явно се  стича на зад  хремата и го дави.И при нас няма  никаква работа.Но честно още  не съм си  търсила  защото   ходи една седмица на градина  и  една е в нас.

# 464
Дианка, така е в момента навсякъде. Във фирмата, в която работя в момента (от 7м), предстоят съкращения отново. И то доста сериозни като брой на хората. Задава се сеч на около половината персонал. Мисля, че и аз съм "пътник", обаче се уморих да се притеснявам Simple Smile Просто нямам сили да си натягам нервите. Каквото трябва, ще се случи. В черен период съм явно, ама да сме живи и здрави. След тъмнината иде слънце Simple Smile Дано съм успяла да те заразя с непукизма си! Чак аз се изненадвам на себе си, честно  Mr. Green

К. е добре, В понеделник носихме изпражнения в ДГ да им правят някакви изследвания. Голяма мъка беше да свърши голямата работа в гърне. Мести се 2-3 пъти между тоалетната чиния и гърнето, накрая почна в гърнето и довърши в тоал. чиния  Laughing
Около Великден ще има ли сборни групи във вашите градини? Аз се надявам утре да получа тази информация  Hug

Лека вечер  Heart Eyes и бързо оздравяване на болничките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт