ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 496
  • 738
  •   1
Отговори
  • София
Предишни теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 и 34.

Списък и албум.

# 1
Е, веднъж да съм първа!
Спяща мерси за новата темичка! Hug
Симба, много ме разсмя твоята Криси за пореден път! Hug

# 2
Втора Party

Маймунките днес бяха на градина, учили са на английски Хелоу, мами Grinning Тъкмо съм ги спряла от другия месец и изглежда какичката е решила да наблегне на отказващите се. Предните месеци почти нищо с изключение на Хелоу, джъмп, брадър. 3 думи за 5 месеца Laughing

# 3
Запис и от мен. Grinning
Иначе нищо ново. Hug

# 4
  • Добрич
Вместо запис:

Честита бяла приказка!

Благодаря за новата тема!

# 5
Цоп и аз тука Whistling

# 6
И аз тук Heart Eyes

3 думи за 5 месеца  Joy

# 7
  • Костинброд
Запис Embarassed

# 8
Да не ви загубя.
  bouquet за темата.

# 9
Добро утро, момичета! Hug
За английския - и аз така си мислех - колко месеца минаха, а като го питам какво научи - нищо не казва. Докато точно след НГ като започна да пее това дете на английски - цели 3 песнички  Shocked За животните, за зеленчуците и за семейството.  Party
Хайде приятен ден на вскички!

# 10
  bouquet  Да се разпиша и аз   bouquet
Днес пак сборни групи заради снега и си го прибрах  Wink

# 11
  • София
И ние ме сме на градина, защото Ади се обрина по корема миналата седмица.  Sad Не е шарка (то и без това или сме ги крали, или е ваксинирана; не че е гаранция, де). Било алергия, най-вероятно от прах за пране или нещо подобно, не е от храна, ама (уж) пазим диета. Можело да мине и бавно, но ни казаха, че няма проблем да си ходим на градина и на ски училище следващата седмица. А, пратиха ни на консултация в кожния диспансер, откъдето ни казаха същото и ни дадоха бележка, че обривът не е заразен. Та, така, вече май не я сърби. Казаха, че и да я мажа, и да не я мажа - все тая. Като я сърбеше, я мазах с фенистил, сега я мажа със стелатрия на Мустела (като беше по-малка, много й помагаше за всякакви кожни раздразнения). Давам и ериус за всеки случай. Иначе не е проблем да си излизаме, Ади си е здрава, та си е един вид почивка. Всъщност сме си вкъщи, защото няма как да контролирам да не й дадат прим. риба в градината.  Peace

# 12
Тенкю за темата Wink

Спяща, Криси ми се беше обринала от един омекотител веднъж. По-точно един препарат за вълнени дрехи. Бързо мина, но изглеждаше доста зловещо. Ако си сменяла препаратите за пране, нищо чудно да е от това Wink

Вчера Криси ми се оплака, че едно дете я биело. Днес казах на г-жата, ама нещо тая г-жа не ми се струва много кооперативна тая година. Дали защото се обадих на род.среща, че държа да се изпращат децата до долу или поне да гледат от горе (вижда се от стълбището) кой ги взема, дали за нещо друго не знам... Дано само да не рефлектира върху детето отношението й към мен. Криси за сега не се е оплаквала.  Sunglasses Ще видим нататък как ще се подмазвам и как ще лицемернича та да й върна доброто отношение.  Whistling Иначе Криси ми каза, че едната г-жа гледала "Да върнеш времето назад" (което май е някаква турска трагедия), а другата г-жа гледала един друг филм, ама го забравих кой беше. Бива ли такава простотия. За това ли събирахме пари за ТВ  ooooh!

# 13
  • София
Симба, мерси за успокоението!  Hug Виж кога ги дават тия филми, ако децата точно тогава спят, не мисля, че е кой знае какъв проблем.  Wink

# 14
Привет и от мен!  Hug
Благодаря за новата тема!   bouquet
Наша Виктория напоследък редовно отказвала да ходи на танци и на приложни изкуства - имала по-важна работа да си дорисува/ дооцвети или да зяпа филмчета.  Crossing Arms  А уж й харесваха заниманията досега.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт