ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Симба,не е само 3Д,спокойно можеш да си го гледаш у вас PeaceАз го гледах на кино,но не 3Д ,а в обикновен вариант Peace,то в интерес на истината има и 4 Д,където те вали сняг и брули вятър,ама всеки гледа където му изнася Mr. Green

# 46
Много се запалих и аз да го гледам този филм, но задължително на 3Д кино. Не са много филмите, които си заслужават гледането на кино, но явно този е от тях. Обаче е сложна организацията кой да гледа детето и за билетите чувам, че било голям зор.  Confused

# 47
Ние сме си вкъщи. Криси е болна Sad След почти 2 седмици ходене на градина, тази нощ й се запуши носа и тази сутрин беше с хрема. Слава богу е само това за сега и ще гледам със седене на топло, чайчета, промивки на носа и Олинт да овладеем положението преди да стигне до ушите  Praynig А да, давам и вит.Ц. Може би да е настинала, понеже няма Т, не е отпаднала. Ама да чукам на дърво все пак де, че то не е късно  Rolling Eyes

# 48
Много се запалих и аз да го гледам този филм, но задължително на 3Д кино. Не са много филмите, които си заслужават гледането на кино, но явно този е от тях. Обаче е сложна организацията кой да гледа детето и за билетите чувам, че било голям зор.  Confused

Филма си заслужава,а в кино Арена си има и детски кът срещу 6лв на час ще ти го гледат (Аватар е три часа).Докато аз и мъжа ми го гледахме,Вики и баба изгледали Артур и запълнили още час и половина в детският кът.На малката й било доста интересно,не е мръднала през целият филм,пък и да беше щуряла в залата са си били само двете с баба,та едва ли би пречила на някого.
За билетите не беше зор,но може би затова че ходихме в работен ден,в почивните дни не знам как е.

simba21  стискам палци да овладеете овреме положението  Praynig
С Вики утре сме на УНГ,че вече ми писна от ангини и подути сливици.Според личната,педиатърката и тази,при която ходим за алергията(не й знам точно специалноста,но не е алерголог,а нещо по дихателните пътища) било нормално вече година и половина да са си все подути(без да има трета сливица).Само че аз вече не мисля така и умишлено ще отида утре за направление,защото ще е само фелдшерката и няма да ми прави физиономии.

# 49
jmoto , от тази година нямат ограничения за направления за деца към специалисти. Не трябва да ти отказва подлежи на санкции.А и при положение ,че нямат ограничения не виждам защо ще отказват .
simba21 , ох даже не искам да си спомням .Миналата година от март до август всяка хрема се превръщаше в отит  ooooh! Незнам дали е съвпадение или защото тръгнахме при хомеопат ,но последния ни отит беше на 28 август

# 50
ДЗ, всички много ги хвалят тези хомеопати. Аз не знам защо продължавам да съм си скептично настроена.  Rolling Eyes

# 51
Ами и аз бях.Но да ти кажа не съм на 100% сигурна в лечението ,затова като ни се наложи ходих и при личната всеки ден да го наблюдава Peace

# 52
  • Mediterraneo
Привет! Благодаря ви за поздравите по случай раждането на малката ми дъщеря   bouquet( която се оказа не съвсем малка  Laughing). Пожелавам на желаещите скоро да се сдобият с още едно щастие  Heart Eyes

Дария е още в болницата  Cry Първо беше с тежка жълтеница, после се оказа, че има и инфекция и сега е на АБ. Много, много се надявам до 2-3 дни вече да си я гушкам.

Каката е много ентусиазирана и щастлива от появата на бебето, макар и да не се е сблъскала все още с реалната ситуация  Simple Smile Миналата седмица я пуснах за три дни на градина- дните около раждането- че да не се нерви вкъщи и да не върви подир баща си по болници и т.н. Сега, понеже бебка още не е вкъщи, постоянно ми опява пак да я пускам. Иска ми се да я зарадвам, че й е много скучно вкъщи, но здравето им е по- важно, така че ще издържим още 1-2 месеца до пролетта.

# 53
Добре дошла! Скоро да си гушкаш Дария и да покажеш снимки.

# 54
Тарталетка, бързо да се оправя Дария и да се гушкате скоро вкъщи заедно. И моите минаха по същата схема, първо жълтеницата, после и АБ, но ин държаха заедно в болницата, аз тъкмо се възстановявах от секциото.

Симба ,бързо оздравяване на Криси Praynig

Днес си взех дипломката по Ексел за напреднали, включиха ми в курса и пауър пойнт и уърд 2007 за напреднали като бонус, да ми уплътнят времето, че много бързо съм била схващала Laughing Така че отидох да го отпразнувам тази вечер на театър с една приятелка в младежкия. Гледах "Страхотни момчета", много добре ми дойде, мъжки стриптийз и голи дупенца цяла вечер Joy Обаче беше пълно с ученици и ме изнервиха с постоянното хрупане на зрънчовци, шумкане с пликчета, шаване и ритане на стола ми Crazy Нещо май не съм добре с нервите, само аз си позволих да правя забележка newsm78

Чудя се какво ще ги правя мишките в тези студове 2 дни Crazy

# 55
Чудя се какво ще ги правя мишките в тези студове 2 дни Crazy
Илко за два дни научи буквите, по-точно научи коя буква на кого е, така че ще се упражняваме. Взех и помагалата от градината. Ще рисуваме, лепим, а мама може и пластелин да направи. Откъде този внезапен мерак към учението?  Thinking

# 56
  • Mediterraneo
Илко за два дни научи буквите, по-точно научи коя буква на кого е, така че ще се упражняваме. Взех и помагалата от градината. Ще рисуваме, лепим, а мама може и пластелин да направи. Откъде този внезапен мерак към учението?  Thinking

Като каза помагалата, та се сетих. Преди НГ помолих госпожата да ми даде помагалата от миналата година. Така и така сме си вкъщи двете, да се упражнява. Миналата година имаше също отсъствия и несъмнено празни места в упражненията.
Отказа ми  Shocked Нямали такава практика да дават помагалата. Щели да ми ги дадат като изписват децата за училище. А за какво биха ми били тогава?!
Щях да се разправям с директорката, но в един момент ми писна и се отказах.

# 57
Да, за миналата година и на мен не ми ги дадоха, а Илко беше на градина 30-40 дни общо. Но тази година се съгласиха, при условия че правя упражненията до сезон пролет. Все пак се надявам като се възстанови, да тръгне пак на градина, но по-рано от март едва ли ще го пусна.

# 58
  • Добрич
Тарталета, добре дошла! Желая ти в най- скоро време да си прибереш Дария.

Аурора, Жени последните дни също проявява ентусиазъм за учене на букви. Даже ме кара да и пиша имената на близките и тя ги преписва. Обяснявам си го с това, че вече все пак е на 5 години и е крайно време  да се заинтересува от учебен процес.

В нашата група ни дават всички работни листи от помагалата на децата. Ако са ги направили там правят за кратко изложба, а после можем да си ги вземем. А когато сме отсъствали ни слагат в шкафчето пропуснатите упражнения, за да си ги направим у дома.               

# 59
Днес си взех дипломката по Ексел за напреднали, включиха ми в курса и пауър пойнт и уърд 2007 за напреднали като бонус, да ми уплътнят времето, че много бързо съм била схващала Laughing Така че отидох да го отпразнувам тази вечер на театър с една приятелка в младежкия. Гледах "Страхотни момчета", много добре ми дойде, мъжки стриптийз и голи дупенца цяла вечер Joy Обаче беше пълно с ученици и ме изнервиха с постоянното хрупане на зрънчовци, шумкане с пликчета, шаване и ритане на стола ми Crazy Нещо май не съм добре с нервите, само аз си позволих да правя забележка newsm78
Браво,браво за допломата!Аз сама се обучавам на някои програми,нямам време за курсове,може би като се дипломирам Grinning
Обаче за театърът - имала съм по- фрапантен случай.Едно време,когато учех за сан. инспектор и обикаляхме из кината и театрите в София на проверки и естествено гледахме безплатно .Та имах един колега,който тренираше по схема и трябваше да яде здравословно - пак по схема и в определени часове.Та като се падаше  по време на постановката- вадеше си торбичка с моркови и заповаше да хрупа JoyОсвен това не забравяше да предложи на всички покрай него да опитат. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт