ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Момичета да ви питам излизате ли с малките в този студ.Ние  3 дни  не съм го изкарвала.Една приятелка  постоянно извежда нейния  те са на една възраст.Но аз не  смея  ,на мен ми е  много  студено  ,та  не знам за него  да се въргаля в този  сняг.

# 61
Натали, разби ме с морковите Laughing

Аурора, мерси за идейките Hug Днес ги водих на кино, гледахме "Принцесата и жабока", но девойката на касата не ме е разбрала и вместо за 12 ми е дала за 11, така че като влезнахме в 12 филма вървеше с пълна сила. И след 40 минути свърши. Но децата бяха вече във фаза катерене по седалките и лежане по стълбите, така че не съм се разправяла и директно си тръгнахме. Но навън е кучи студ, а утре щом ще е по-студено мисля да си постоим вкъщи и сигурно и аз ще вадя пластелините Laughing А и нещо ме боли едното ухо от 2 дни, защото имах неблагоразумието да се разходя без шапка и сега ме боли дори докато говоря, та ще подяждам мишките от техните каши Mr. Green

Не съм се сещала да искам на госпожите пропуснатите неща от градината, но и много рядко пращат по нещо вкъщи, за да видим какво правят, а пък дадохме пари специално за едни тестове с тази цел. Така че ще се поинтересувам какво става.

# 62
Здравейте момичета.

ЧЕСТИТА ДАРИЯ НА ТАРТАЛЕТА!
Дано скоро я изпишат и да се радвате вкъщи взаимно.

Ей много ми липсвате да знаете. Обаче нямам много време за компютър естествено.

Сега пратих тати с Василенка на куклен театър та останах сама с бебчето. Да ви кажа като останахме сами с децата и тати като че ли съм по организирана. Бабите верно че помагат ама ставя някаква суматоха около тях.

Ние свалихме гипса преди седмица, и Васи рева повече отколкото като го слагахме. Искаше си гипса детето. Естестевно за един ден забрави че някога е имала гипс и се върна в обичайното си лудо настроение.

Мисля другата седмица да я пратя малко при майка ми и от началото на февруари да заминава на градина, че и аз малко да видя спокойствие. Само да ви кажа че не съм вярваля че може бебче на няма два месеца да спи по цяла нощ. Ей на има - Дамянчо да ми е жив и здрав е все така послушен милия. Аз покрай Василенка с нейните безкрайни будения нощем до много голяма бях загубила надежда че ще спя през нощта с бебчето  Grinning.

Ох викат ме.......хайде като мога пак ще пиша.

# 63
  • Добрич

... Само да ви кажа че не съм вярвала че може бебче на няма два месеца да спи по цяла нощ. Ей на има - Дамянчо да ми е жив и здрав е все така послушен милия. Аз покрай Василенка с нейните безкрайни будения нощем до много голяма бях загубила надежда че ще спя през нощта с бебчето  Grinning.

Жени беше така. Още от изписването не съм я хранила през нощта и си спеше спокойно. Беше много лакома и изяждаше количества доста по- големи от обичайните за възрастта, в резултат на което спеше без да се събуди. След 4 часа и половина или 5 часа през деня я будех, за да я нахраня отново. Въобще не разбрах какво е това хранене на 3 часа и пр. Затова пък сега обикновено не спи след обяд.

gerygirl, много е хубаво, че вече сте махнали гипса. Познавам дете, което само като видяло ракетата, с която режат гипса, започнало да пищи и се наложило да му го махат с упойка. При това на възраст за първи клас.

# 64
Гери, радвам се да те видя пак тук Wink
Моята маймуна беше като пиявица. По цяла нощ ядеше. На сутринта изобщо не знаех колко пъти е яла  Rolling Eyes По някое време дойде на спалнята при нас да ми е по-удобно и да не ставам по 20 пъти на нощ. И така видях малко спокойствие и почнах да поспивам. И това е причината (една от причините) да не мога да се навия за 2ро дете. Тъкмо почнах да спя по цяла нощ  Joy

Мишленце, за уши някъде по темите с бабешки рецепти оня ден ми се наби една рецепта. Взема се праз лук и бялата му част се запича отвсякъде на котлона, след което се цеди сок (предполагам през марля) и се капе в ушите. Ако още те боли, може да пробваш.  Rolling Eyes

# 65
Симба, благодаря за рецептата, аз лека-полека започнах да дъвча, сега ме боли само ако си отворя рязко устата или да дъвча нещо по-твърдо, надявам се до утре да съм кукуряк Hug

Гледам коментирате за бебетата Grinning Аз скоро няма да се навия на трето, ако изобщо ми дойде на дневен ред Crazy Имах в първите месеци по 10 часа кърмене на денонощие и пак не им беше достатъчно, та дохранвах Rolling Eyes Ръцете ми бяха изтръпнали от държане на бебета. През 2 часа искаха да ядат Crazy Не усетих никакво удоволствие от кърменето, това ми беше най-кошмарния момент от ежедневието, как издържах 4 месеца не знам Embarassed Embarassed Нощно време не съм спала нормално докато станаха на 2 години и 2 месеца #Crazy

# 66
Мишленце, аз се научих да кърмя легнала. Няма такъв кеф (ако става дума за кърмене де  Mr. Green ). То сигурно за това и издържах толкова време - 13месеца - ако трябваше да я държа в ръце и да съм седнала, щях да се откажа рано-рано Wink
А и ти си хранила 2 гърла все пак Wink Добре си е 4м за близнаци  Hug

# 67
Симба, аз се научих да ги кърмя едновременно последните 2 месеца и така спестявах почти половината време. Но легнала с двамата нямаше как, а пък не можех да оставя едното да реве, докато кърмя другото. Освен това ако ги хранех последователно половината кърма от другата ми гърда изтичаше, докато хранех първото. Пробвала съм и да събирам изтичащата кърмо от другата гърда с шише и после да я давам с биберон, но не си е работа, а и пак легнала не става номера Crazy Бях стигнала до сомнамбулстване с кошмари, сънувах различни неща, но едното беше че съм хванала децата посред нощите, накърмила съм ги и със сетни сили се надигам да ги оставя по леглата. Ставам, тварям очи и виждам че на единия креват има дете и на другия също, а аз в просъница продължавам да стискам ръце и да се чудя това третото къде ще го оставям, за да легна да се наспя Crazy После като спрях да кърмя поне беше лесно - подготвях шишетата, нареждах до кревата и като цвърнат - слагах възглавниците и връчвах шишетата. А вече и таткото можеше да ме замести Grinning Не ми се припомня в детайли, че още ми е твърде пресно Crazy

# 68
 Joy Поизмъчила си се, ама поне го избиваш на смях сега Wink
Между другото, винаги съм се чудила майките на близнаци как си избират първо кое бебе да нахранят. Явно има вариант на двете едновременно. На какви ли не гимнастики сме готови в началото, за да си починем малко  Wink Баба знае 2 и 200  Joy

Аз Криси утре няма още да я пращам на градина. Иначе се оправи диването (пу-пу), обаче падна голяма борба, защото реших от вчера, че Олинта го сменяме с Виброцил. А до него стигне ли се трябват ПОНЕ 2ма човека да я държат и да капят. Абе 3 ръце да я държат само  hahaha За награда купих сироп Марсианци, нали го рекламират, та го пие с кеф  Joy

# 69
Симба, отговора е което първо започне да реве Laughing Радвам се, че Криси е добре вече Heart Eyes И моите утре пропускат градината. Нещо Ники е настинал и кашльоти,втриса го от време на време. И Ели я чух да кашля днес, та ще се гледаме вкъщи.

# 70
simba21 и моята дъщеря се е огледала в Марсианци и иска да й купя,но тя обожава да пие лекарства.Даже и като пуснат рекламата на Ефизол и чуе думите "......и за деца над 4 години" и почва да се пазари,че и тя е на четири и трябва да смуче Ефизол.С мъжа ми си говорехме,че ако се оправи от алергията и й спрат всички лекарства ще се депресира от мъка,че не пие нищо.
А след прегледа в събота се оказа,че е с възпаление в ляво ухо и възпалена трета сливица.Спряха ни от градина и вероятно ще я вадим.

# 71
Бррр, как сте в този студ, тук беше -19 -20 сутринта в 8, едвам размразих стъклата, че да закарам Дани на градина. В групата бяха само 5-6 деца, даже бяха закусили, ние закъсняхме. Жмо, чакам с нетърпение март за да извадим и и на Дани третата сливица.

# 72
  • Добрич
И в нашата  група децата са малко. Днес бяха 8 и Жени май беше последна. Ама докато размразим колата...  Наложи се съпругът ми да залива стартера с гореща вода. В Добрич сутринта беше -22 градуса. През деня се очаква температурите да се качат до -13. Сутринта снегопочистващите машини не се успели да излязат, защото температурата е прекалено ниска за нафтата, с която се движат.

Миналата седмица в групата на Жени децата бяха 12 дечица. В някои градини са преминали към сборни групи.

# 73
  • София
А пък Ади е на ски-училище.  Crazy Гледам уеб камерата на Алеко, ама не мога да я различа:

# 74
При нас пък е пекнало едно слънце CrazyСтуденичко е ,но е много приятно за разходка.
Спяща,ти такъв контрол ли осъществяваш Joy

Общи условия

Активация на акаунт