Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за филма „Аватар“?
Какво се случи с бебето на Тарталетка?
Какви са преживяванията на майките с децата им в болницата и когато са болни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за филма „Аватар“?
Филмът "Аватар" получава положителни отзиви от участниците в дискусията. Някои от тях споделят, че го гледат на кино, като се възползват от детския кът в залата, където децата могат да се забавляват, докато родителите гледат филма. Отбелязва се, че визуалните ефекти са зашеметяващи, което прави изживяването по-приятно, особено в 3D формат. Въпреки това има и участници, които изразяват съмнения относно ефективността на хомеопатичното лечение въпреки положителните отзиви за хомеопатите.
-
Какво се случи с бебето на Тарталетка?
-
Какви са преживяванията на майките с децата им в болницата и когато са болни?
-
Какви са преживяванията на майките с децата им през зимата?
-
Какви са преживяванията на майките с децата им в детската градина?
Аз го гледах на кино,но не 3Д ,а в обикновен вариант
След почти 2 седмици ходене на градина, тази нощ й се запуши носа и тази сутрин беше с хрема. Слава богу е само това за сега и ще гледам със седене на топло, чайчета, промивки на носа и Олинт да овладеем положението преди да стигне до ушите
А да, давам и вит.Ц. Може би да е настинала, понеже няма Т, не е отпаднала. Ама да чукам на дърво все пак де, че то не е късно
Незнам дали е съвпадение или защото тръгнахме при хомеопат ,но последния ни отит беше на 28 август
( която се оказа не съвсем малка 
Първо беше с тежка жълтеница, после се оказа, че има и инфекция и сега е на АБ. Много, много се надявам до 2-3 дни вече да си я гушкам.
Миналата седмица я пуснах за три дни на градина- дните около раждането- че да не се нерви вкъщи и да не върви подир баща си по болници и т.н. Сега, понеже бебка още не е вкъщи, постоянно ми опява пак да я пускам. Иска ми се да я зарадвам, че й е много скучно вкъщи, но здравето им е по- важно, така че ще издържим още 1-2 месеца до пролетта.
Обаче беше пълно с ученици и ме изнервиха с постоянното хрупане на зрънчовци, шумкане с пликчета, шаване и ритане на стола ми
Нещо май не съм добре с нервите, само аз си позволих да правя забележка