ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Наталия , лятото не е интересно всяка година си го имаме морето .Ама  такъв сняг да видиш във Варна е рядкост.Веднъж на 4-5г Laughing
Аз мисля до края на седмицата да си остане в къщи - не обичам сборни групи  Confused

# 31
Вики обожава снега и особено дълбоките преспи.Последният път,когато излизахме с шеината си я теглих празна,не искаше да се вози,не било забавно.
Днес не сме на градина - ще ходим на кино семейно.Мама и тати ще гледат "Аватар",а дечко и баба "Артур и отмъщението на Малтазар'.Първата част на филма много й харесва и се надявам да гледа кротко и този.Досега не сме я водили понеже трудно се задържа на едно място повече от 5 минути,та да видим......

# 32
И аз хич не съм любителка на студа, и почивка на ски хич и не ме привлича, даже напротив! Naughty
Виктор също не е голям фен на снега като гледам - иначе иска сняг, ама много бързо му става студено и мокро на ръцете.
А как ми се гледа и на мен Аватар - Жмо, завидях ви, да знаеш! Hug Няма на кого да оставим Вики, за да идем да го гледаме и се примиряваме само с разните му там 3Д анимации на кино/интересни са ми де/. Издържа си без проблем детето, само в началото като дават рекламите му е малко страшничко и от време на време си затваря очите! Но почне ли филма - няма проблем, седи, гледа си, смее се, че и коментира на висок глас даже.

# 33
Жмо и аз си мислех да я водя на Артур,но е толова впечатлителна,ще има цяла нощ да ми приказва и подскача,решила съм да поизчакам с воденето на кино.Нека и другите мами да кажат водят ли децата си или не,да не би пък да изоставаме... Mr. Green
"Аватар" го гледах още първата седмица ,невероятен ,приятно гледане!

# 34
Наталия, Виктор от миналто лято го водим на кино 1-2 пъти в месеца. Аз бях против, но баща му много настояваше. Заведохме го - хареса му, изгледа си го без проблем и вече си ходим семейно на кино, нищо че е анимационно /и на нас с баща му ни харесва/. Даже ако питаш Виктор как се гледа кино, отговора му е - с очила. Mr. Green Според мен ако обичате да гледате филми - отивайте, ако не - нищо не губи, споко!

# 35
Блазе ви, в Разград няма кино от години Tired, големия е ходил 3-4 пъти през живота си, а малкото-изобщо никога. Компенсираме с 50 инчов телевизор в нас , така че понякога не ми липсва особено киното.

# 36
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Честито момиченце на Тарталетка и от мен  Heart Eyes
Стелла не е на градина, не е ходила почти 2 месеца  Crazy В петък сме на контролен преглед след операцията, да видим какво ще каже УНГ, че бая хърка нощем  Thinking Тя преди да я извадят сливицата не хъркаше, после започна, луда работа...уж за 1 седмица да отшуми, но вчера стана 1 седмица и си хърка... На градина не ми се иска още да я пускам, но в края на месеца ще се наложи, защото ще минат 60 дни откакто не е ходила и после чревни ще искат.
Сняг тук НЯМА  Rolling Eyes Чак не мога да повярвам какво е във Варна и други места, тук хич няма  Laughing Шейна купихме и така си стои, на Шипка малко я повозихме като ходихме в Троян и това беше...
На "Аватар" бяхме с мъжа ми и баткото, хареса ни много  Heart Eyes Стелла не смея да я водя на кино, въпреки, че и тя и аз искахме на "Принцесата и жабокът", но тя е много страхлива и такива сънища сънува  ooooh! Напоследък дори любими преди филми не иска да гледа, страшни били, гледа само Мики Маус и Малкото пони, чат-пат и нещо друго. Та в киното според мен дори в момента да не се уплаши, после насън ще има приключения  Crazy

# 37
  • Добрич
За всички, на които им липсва сняг - качих малко снимки от Добрич в албумчето. Тъй като нашият град е на първо място по височина на снежната покривка, реших да се отчета. Жени днес пак я водихме и взехме с шейната. И се отъркаля пред блока.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 22:26 от Вела

# 38
Леле, колко сняг, Вела ooooh!

Аватар го гледахм преди Нова година, много ми хареса и още повече - посланието Heart Eyes Децата съм ги водила 1 път на кино, на миналия им рожден ден. Хареса им, но не ги свъртя до края. Слава Богу, беше в работен ден и бяхме ние и още 2 майки с две деца, та не вдигнаха салона на краката си. Гледаха Мадагаскар 2. Хареса им, но едвам издържаха до края. Взехме и моята баба с нас, тя горката не беше ходила на кино откакто пуснаха Амадеус преди има-няма 20 години Crazy Имаше една бабетка с пищов във филма, дето стреляше напосоки, та и за нейната душица имаше нещо Laughing Иначе с децата сме редовни на куклен театър и на други постановки с живи актьори. В месеца поне 1-2 пъти ги водим.

# 39
  • Добрич
Коригирах си линка от горния пост, че се виждаше само една снимка, а са доста.

Аватар го гледах преди известно време.  Дава доста мисли за размисъл...

Жени на кино не сме я водили. Тя е по концертите.

# 40
Вела,мерси за снимките,много ми харесаха ,вълшебно е ,красота.. Hug

# 41
Вела, страхотни снимки  Hug И колко много сняг само  Shocked

Ние на кино не сме водили Криси. Честно казано не обичаме много да ходим на кино.  Rolling Eyes Аз предпочитам театъра, но нещо се извратиха постановките напоследък  Thinking

Мисля да гледам Аватар обаче. Тук отзивите ме заинтригуваха  Simple Smile

# 42
  • Добрич
simba21, ако не обичате да ходите на кино, можеш да свалиш филма Аватар от Мастерс  или Замунда  . Не зная в Замунда, но в Мастерс качеството е добро.

# 43
simba21, ако не обичате да ходите на кино, можеш да свалиш филма Аватар от Мастерс  или Замунда  . Не зная в Замунда, но в Мастерс качеството е добро.

Благодаря ти. Той не беше ли 3Д? Ние имаме само анаглифни очила, а той май не може да се гледа с такива  newsm78

# 44
  • Добрич
Със сигурност на кино в 3D формат визуалните ефекти са по- добри, но успешно може да се гледа и у дома.

Общи условия

Активация на акаунт