ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Да следя темичката    bouquet
И моята дъщеря е много ентусиазирана за модерни танци,записах я,пък да видим   Peace

# 16
  • Добрич
Здравейте! Заради лошото време, днес междуградските пътища в областта са затворени и аз, тъй като работя извън Добрич съм си у дома. Днес Жени бе особено щастлива сутринта, защото я заведохме на градина с шейната. Пак така мислим да я вземем. Снощи се наложи да спрем с колата на шосето, заради едно такси и после едва се прибрахме по баира нагоре. Добре, че мъжете от съседните автомобили ни бутнаха на два пъти. После видях през прозореца, че и на други автомобили им се налага ръчно да им помагат. С оглед на това решихме днес да не излизаме с колата. Тук разчистват пътищата, но движението е трудно. При вас как е снежната обстановка? Тарталета сигурно вече са я изписали и гледа през прозореца снега в Шумен. Нали там било най-зле.

Спяща, Жени беше на две години, когато направи кожна алергия, подобно на вашата. Специалистът по кожни заболявания тогава ми каза, да я мия само с български сапуни и шампоани и да я пера с бебешки прах и без омекотител. И до сега все още ги спазвам тези предписания. А иначе от оцветителите в храните също се обрива.  В резултат, на което са и спрени всички бонбони. А по време на обрива състоянието и се влошава от някои храни като яйца и др.

Ако успеете да спазвате диета, сигурно по-бързо ще се оправи Ади.

# 17
Тарталетка още в понеделник са я изписали, надявам се вече и бебчо да е при мама. Обеща при възможност да пише. Илко се надява на снежна покривка за шейната, но засега има само по покривите.

# 18
Записче и  от мен.Чета ви  и  сте ми  много  приятни.Ние  два дни излизаме  на пързалка. http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs186.snc3/19351_10 … 405_3855718_n.jpg

# 19
Сия надявам се всичко да е наред и да е отминало  . Иначе и ние карахме вируса петък - неделя и беше гадно но се оправя. Та за допълнителните занимания и моята хубавица беше така на 3 години и половина един хубав ден след кота ходи два месеца на танци и много и харесваше на третия каза да я задраскаме с червена химикалка и повече да ни ходил . До днешният ден  на 4.г  и половина отново сме на танци. А сетих се тогава ми беше казала че каката не може да я научи на нищо и тя знае да танцува по хубаво от нея.  Голям образ е .

# 20
Сия, дано се оправя бързо Ади Praynig Ники така на 2 пъти това лято, но при него е от паяци и насекоми. 2 пъти го водих на доктор за един ден, зощото сестрата в яслата заяви, че не можело това да е от насекоми, било шарка. А доктора беше и двата пъти, че няма как да е шарка и бележка ми даде още първия път Crazy

Сънсъни, чаках и аз за песнички или поне стихче, ама няма. Онзи ден са свързвали точки и са оцветявали на английския. А пък другия месец идват на гости едни приятели от Испания, с които комуникираме на испански, така че съвсем ще се омешат Laughing Спрях ги засега, по-нататък ще видим.

Тук сняг няма досатъчно за да извадим шейните. Мишките днес искаха снежни човеци да правят, но и за толкова нямаше. Топи се бързо. Гледах по новините за Добрич и Варна, стана ми жал за хората на диализа ,които не могат да се доберат до болницата Cry

# 21
При нас няма грам сняг.Толкова безснежна зима никога не е било Rolling Eyes

# 22
И при нас няма сняг  Sad А се надявах да натрупа - още не сме правили снежен човек.

# 23
Оу, при нас има много, сутринта не ми се виждаше колата, просто една голяма пряспа. Отне ни повече от половин час да изчистим двете коли с мъжа ми, улицата ни е еднопосочна и тясна, имаше доста сняг. Ще видим как ще се събудим утре. На пързалка не сме ходили, то няма и кога де, доста е студено, не ми се рискува.

# 24
Ама моля който иска сняг да дойде да си вземе.Имаме за всички  Crazy
Ники и днес няма да е на градина , ще излезем пак с шейната Wink

# 25
Добро утро!

Кой вчера каза, че нямало сняг. НА ви сега сняг. Тази сутрин на път от колата до градината К се скъса да мрънка, че й се цапало лицето с тоя мръсен сняг. И също й се изцапали ботушите. Абе голямо мрънкане падна. От малка е така. Като беше съвсем малка, при първия й сняг, казваше че е "бокук" (боклук) и не искаше да стъпва по него. Шейна ние нямаме. Не виждам смисъл, тя не иска да пипне снега, камо-ли да седне на шейна толкова близо до земята  ooooh! Аз мразя зимата, мъж ми не. Явно К се е метнала на мен в това отношение. Виж, кал обича много   261uu

И нещо друго шях да пиша, ама сега забравих  newsm78

# 26
Здравейте!

Записвам се и аз да не изпусна темичката!

И при нас има доста натрупал сняг.Снощи вече спря да вали.

# 27
  • Добрич
А Жени много харесва снега. Търси къде са най- големите преспи, за да мине през тях. Вчера след като я взехме от градината голяма игра беше. За днес сме и обещали повторение.

Тази сутрин вече валеше незабележимо - прехвърчаше едва, едва.

# 28
И тук вече натрупа, ние жиевеем на последен етаж с диагонално разположени прозорни, които в момента са затрупани Laughing Много обичам така ,защото става едно уютно вкъщи с много приятна светлина Laughing

За пързалките сме намерили наблизо една уличка в един комплекс, който е почти готов, но все още се охранява и не пускат всеки да влиза с колата. Наклона е точно до бариерата и така се вижда идва ли возило или не. А през февруари планираме да водим мишките на ски в Банско. Ако някой има инфо за инструктор там, който се занимава добре с децата и може да му се има доверие, нека ми пише. За тази година не искам да ги давам в така наречената "детска градина" на горната станция на лифта, защото ме разочароваха тотално миналата година.

# 29
Ама моля който иска сняг да дойде да си вземе.Имаме за всички  Crazy
Ходи ми се във Варна ама лятото Wink

И моята дъщеря много обича снега.Има две шейни и двете чакат строени в гаража и всяка сутрин като стане гледа през прозореца има ли сняг и е много разочарована всеки път.Водихме я два пъти на Банско,но си взехме и шейничката,на ски не сме я качвали още,баща й дава зор,ама мен ме е страх от счупени крайници много ( две познати деца изпатиха от ски ) и за сега този вариант ме устройва Peace
Аз пък съм много зиморничава и не понасям да ми е студено,Банско много го обичам ,ама само на топло в механите Crazy иначе да се кача на ски - аПсурд WhistlingЕдин единствен път се качвах до пистите горе с едни наши приятели,те всички карат ,аз умрях от студ ,направих два,три оботота с лифта и се спасих Crazy

Общи условия

Активация на акаунт