ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 632
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
...

Спяща, как пускаш Ади на ски в тия студове? А тя последно доволна ли е или не?

...

Вече е доволна.  Peace Много сложно с взимането обаче, всички скиорчета родители и баби ги чакат 16 и 30 да си дойдат с бусчетата в градината.  ooooh! Аз вчера направих чудеса от храброст, з. д. се класирам - шефката ми намери работа по центъра без да се връщам обратно и пак успях на косъм. Иначе вчера и в пон. горе беше слънчево и въпреки по-ниските темп. е било по-приятно, отколкото в града.

# 91
Здравейте.
Не съм писала скоро, ама то нямам и много за споделяне. Иво си е вкъщи, болен. Борим се с кашлица и температура от 2 дни. Водих го на лекар вчера, гърдите са чисти, гърлото не го боли. Но ако поддържа тази температура и утре( 38.5-39.3) ще почва антибиотик Confused

# 92
И ние боледуваме все още, Т плюс кашлица, от вчера и уши, но щом вече изби там очаквам подобрение. Ники днес не са го болели и не е вдигал Т, Ели обаче върви един ден след него. Трахеолит ни е диагнозата плюс отитите. Взех им от тези сперйчетата за уши ,дето ги рекламират, какво извадих няма да ви казвам Crazy

# 93
Болничките бързо да оздравяват  Hug

Ние вече сме почти добре. В момента, в който попресъхне задната хрема, спирам и сиропа за кашлица, защото от тях много се разкашля.

Мишленце, какво стана с твоето интервю за работа. Има ли отзвук някакъв Wink Айде някой да се похвали с нещо вече. Само за болести си говорим пак. Май е от времето  Joy

# 94
  • София
Е, ама аз си мълча, з. д. не ви дразня  Blush и п/в уроки, пу-пу (макар че никоя от нас няма лоши очи).  Peace На някоя качва ли й се утре на Витоша? Засега се гласим с една мама от темата за детските ски, уж ще ме пуснат отпуск за 1 ден, ама молбата ми още не е разписана.  Crazy

# 95
Симба, радвам се ,че сте по-добре, моите също май вървят към подобрение, поне днес няма Т и болки в ушите. За интервюто не смея да се похваля, че миналия път като се похвалих и ми се разказа играта с онзи мейл Crazy Вчера чак ми звъннаха за трето интервю, да стискаш палци в понеделник Praynig Та, третото интервю беше изцяло на английски по телефона ,без предварителни уговорки, така направо - Здравейте, разкажете ми за по-предишната си работа /има връзка с длъжността за която кандидатствам/ Laughing Явно искаха да преценят на какво ниво ми е английския. По-миналия петък същата жена ми звъня, но връзката беше ужасна, а и аз тъкмо бях взела децата от градина, бях без кола и препускахме закъснявайки за тренировките по гимнастика на Ели, натоварени с раниците от градината и дрехите за тренировка Crazy Така че жената каза, че пак ще се обади, но ето че чак след 2 седмици успя Grinning Третото интервю ще е решаващо вече, след него ми казаха, че мога да очаквам конкретна оферта за работа. Дано Praynig Шефа и екипа ми допаднаха на 90%, така че се надявам да ми е добре там. Обаче ако започна трябва да си подновявам целия гардероб, защото съм изхвърлила всички костюми от гардероба си много отдавна Crazy

Сия, ходи ми се на Витоша, но мишките тъкмо се закрепват и в тези температури не ми се рискува. Весело изкарване Hug

# 96
  • Някъде в облаците
 EmbarassedСрам не срам, ще се цопна в новата тема.  ooooh!
Не бях влизала отдавна, не бях писала! Thinking
Но ви четаааа! Ей есга всичко изчетох и старата и новата тема! #Crazy
Прегръдки и поздрави на всички!   bouquet

# 97
Шефа и екипа ми допаднаха на 90%, така че се надявам да ми е добре там. Обаче ако започна трябва да си подновявам целия гардероб, защото съм изхвърлила всички костюми от гардероба си много отдавна Crazy

Едни по-препатили и по-мъдри хора от нас са казали: На нов шеф и на малко прасе не се радвай, че не се знае каква свиня ще излезе от него  Joy Това така с добри чувства го казвам Wink Пък и майтап да става  Mr. Green

Иначе дано да е това твоето място и след понеделник да имаме новина Wink В понеделник ще стискаме палци непременно  Peace

# 98
Привет и от мен!
Симба, Мишле, браво че се оправят дечицата! Hug
Мишле, ще стискаме палци в понеделник и ще чакаме да се похвалиш!
Мен пък как ме ядоса току-що колегата от Човешки ресурси!!! Трябваше да ми прекратят трудовия договор началото на месец февруари /понеже шефа не ми разреши да си тръгна на 18.01/, а той взел че вече ме освободил! #Cussing out А аз си бях направила сметката да ме пуснат фиктивно в друга фирма веднага, за да нямам прекъсване на осигуровки и т.н.  #Cussing out И ми вика - извинявай че точно на теб!!! Само дето не съм сигурна, че му е неволна грешката /с него доста сме спорили и не съм му разрешавала определени разходи и... дали не си го връща сега.../. И защо чак до сега - да ми беше казал на другия ден поне, ама не изчака да минат 10 дена и тогава ми го сервира! #Cussing out Ама така ме ядоса!!!
Извинявам се че оспамих, ама...

# 99
Съни, ти не трябва ли да подпишеш някакви документи, с които те уведомяват, че си освободена? Сега със задна дата ако ти откажеш да подпишеш, няма ли топката да е у теб последно  newsm78 Не съм наясно, само си мисля, че така трябва да се случат нещата  newsm78

# 100
Болничките да оздравяват бързо!Явно грипа не си е отишъл  Tired.
Сънсъни,явно го е направил нарочно според мен.Но как те е освободил,нали трябва да си подпишеш заповедта за прекратяване на трудовото правоотношение? Rolling Eyes
А на мен не  ми е ясно,какво ще правя със здравните осигуровки.Мисля на третият месец след освобождаването ми да се регистирам в бюрото по труда,т.е през април.За тези два месеца и половина примерно дължа ли здр.осигуровки /и да дължа не искам да ги плащам  Naughty/?
Писали сме едновременно със Симба  Laughing.

# 101
  • София
Диана, трябва да се запишеш до 1 месец, дори и да си освободена по взаимно съгласие.  Peace Иначе ще ти приспаднат периода на закъснението от периода за обезщетение - поне така беше 2001 г. Обезщетение започваш да взимаш от 4-ия месец (като си по взаимно съгласие), като за периода, в к. взимаш обезщетение, държавата ти плаща здр. осигуровки. За съжаление за периода от 3 месеца, в к. не взимаш нищо, се дължи здр. осигуровка, к. не се поема от никого (преди беше, че се поема от съпруга, но аз началото на далечната 2001 г. още не бях омъжена и го направиха да дължа здр. осигуровка със задна дата някъде ок. 2003 г. точно за тези 3 месеца и периода на закъснението  ooooh! ).

# 102
Дианче, до 3м след освобождаването ти трябва да се запишеш в БТ и НОИ, за да можеш да получаваш обезщетение за безработица. За месеците, през които не си била записана, обезщетението не се губи, а се изплаща със задна дата. Това е инфо от април 2009 Wink

# 103
Мишле,ти да не кандидатстваш за работа в някое Министерство?Какви са тези толкова много интервюта ,та чак и телефонни и направо    #CrazyКакто и да е..желая ти успех Hug

Спяща,приятно прекарване на Витоша!Аз приемам покани само за топли мероприятия Crazy

В ДГ децата са в невероятно намален състав.Не мога да разбера болни ли са или заради студовете newsm78

# 104
Симба, Дианка - така е, трябва да подпиша молба, но при нас всичко става със закъснение, защото централния ни офис е във Варна. Просто никога не съм имала проблеми с баш шефа и искам до последно да съм лоялна. Сега дори ми е малко носталгично като знам, че след няколко дни наистина си тръгвам.
А я да питам, сега като се водя на работа до 18.01, за този 1/2 месец през който не се водя на работа трябва ли да ходя до НОИ да си ги плащам????/Спяща разчитам на теб, и на всеки който е запознат разбира се Hug/
Наталка, и при нас в ДГ са малко - последно бяха 5-6 деца, мисля си че и двете причина са в сила.

Общи условия

Активация на акаунт