ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Буб, какво значи сега Wink Наталия ти е личния градинар, мъжа ти - личния готвач  Joy Еееее така 100години се живее  Mr. Green А кой ти храни говедцата във фермата? Мммм? Имаше една група във фейса, към която съм се присъединила: Ако ме поканиш още веднъж в твоята ферма, ще вляза и ще ти изколя всичките говеда  hahaha (или нещо подобно)

# 196
Ейййй, раздвижване настанало, бравос! Hug
И мен много ме разсмяхте с тия ферми. Аз добре че не влизам често във фейса иначе като нищо ще се предам бързо и подозирам бих се вманиачила, така че по-добре да не почвам хич.
Бубе, горе главата. Може би все пак на Стелла и трябва нова адаптация към вирусите в градината. Може само с това да си останете и вече да се подобри положението! Пожелавам ви го! Hug
Спяща, вие сте си резнали малко бретона, Виктор пък току що го изхващах с бръснач в ръка да се опитва да си маха космите на ръката! ooooh! Добре че не беше махнал капака на браснача.
Симба, чакаме снимки на Криси с новата прическа!
А да, и Честит празник и от мен!

# 197
  • София
...
Спяща, вие сте си резнали малко бретона, Виктор пък току що го изхващах с бръснач в ръка да се опитва да си маха космите на ръката! ooooh! Добре че не беше махнал капака на браснача.
...

Еми, в крак с модата е момчето, вече и мъжете взеха да си махат космите!  Laughing Предполаагам, не ти е било до смях, де.   Peace

# 198
Здравейте, момичета Hug

Бяхме на ски за една седмица, децата покараха добре и се поплацикахме в басейна. Всеки ден пускахме с децата по веднъж туристическата писта на Банско. Ники се научи да прави рало, но Ели нещо я е страх да си отвори толкова краката и я влача по пистата Laughing Мое и да съм свалила някое килце. Обаче нещо много ми дойде "почивката" и утре нямам търпение да ги изстрелям в градината, хващам бас, че ще са първи Mr. Green

Тази вечер пасувам с празника, с мъжа сме на нож и едвам се гледаме след като хууууубавичко си починахме с терористите Laughing А и утре ми е първия работен ден на новото място и по-добре че се изпокараме, че да съм си свежа за утре Joy

Весел празник на всички празнуващи и да ме прощавате ако има нещо Heart Eyes

# 199
А,Бубе,защо издаваш партизанските ни тайни Mr. Green
Само ме влачите по цитатите,ааааа.
Аз съм била виновна  Crossing ArmsНе признавам нищо Joy
Бубе,истината е ,че усетих твоите блестящи фермерски заложби и нямаше как да не ти дам едно рамо bowuu
За другите работнички - не съм ги зарибила аз ,сори,дори има мадами по- напред от мен.

Мишле,хайде качвай снимки!Утре успех ти желая и довечера да разкажеш как е минал работния ден.

# 200
Абе какви ферми ви гонят, кви 5 лв.? Кога имате време, идея си нямам? А децата? Мъж няма да споменавам.... Mr. Green
И аз съм в отбора на отказващите да се присъединят и да копат ферми, не е за мен тоз живот. Аз едвам с 3000 зора си направих регистрация във FB, за да гледам снимки на наборите на Никола....Farmville ли, дА бе, дА!

Мацки, получих най-романтичният подарък за Св.Валетнин - спука се водосъдържателя на бойлера в килера. Красота ви казвам. Бях в шок, но добри хора помогнаха и вече си имаме нов бойлер. Че без топла вода не върви.... ooooh!

Честит Св.Валетни и Трифон Зарезан на празнуващите! И приемете моята прошка, ако съм засегнала някоя мама с думите си през годината!

Аз бях на гости с децата при приятелско семейство. Дребните в кошарата играха, батковците в съседната стая дивяха...а ние дружно си хапнахме, пийнахме.  В 20:30 се прибрах, че утре Стефи е на градина, Ники си има режим и а мен ме чака много работа у дома.

Поздрави и целувки,
Нем

# 201
Момичета, честити празници /кой, каквото празнува/! Hug

Днес при Вали се появиха сополи, и гласа му хич го няма, та тази седмица ще пропусне градината.Така или иначе и аз в четвъртък и петък ще съм отпуска, та ще се гледаме. Confused

Мишленце, пожелавам ти спорен и успешен първи работен ден на новото място! Peace
Буб,горе главата!Пожелавам бързо оздравяване на Стела! Praynig

Огромни благодарности на всички момичета, които ми станаха приятели във Фейса!Много съм щастлива! Heart Eyes Hug

# 202
Здравейте момичета.

Радвам се че фермерките се появиха  Peace.
Аз категорично отказвам да се занимавам с този фейсбук, нещо не ме грабна, пък и нямам време.

Дамянчо все така е сополив и съответно многоооо ревлив  Confused. Каката днес я доведоха баба й и дядо й, и като си тръгнаха взе да реве за тях  ooooh!. Въобще само ревове тези дни. А аз се канех да си почивам.........  Rolling Eyes. Естествено по средата някъде на тези ревове се изпокарахме и с мъжа ми........... ooooh! абе въобще кофти уикенд.

Сега не ми се ляга още че като знам Дамян как ще се събуди след малко и не ми се ляга въобще...........

От утре пращам Васи на градина. Дано този път е за по-дълго.

# 203
Здравейте,момичета!
Пак много болни дечица  Tired.
Бубе,Ксения,Гери, стискам палци децата бързо да се оправят  Hug.
При нас нищо ново.Стефи вече тотално издивява в къщи. И уж щеше да се оправи времето,а тази сутрин ставаме-сняг вали, натрупал е доста,няма край тази тъпа зима  ooooh!. И сега по цял ден си играем на "не се сърди човече" със Стефи.Тя е много добра в броенето,смятането,за разлика от сестра си  Mr. Green.
А иначе аз когато успея да се докопам до компютъра,вися в сайтовете за работа.Ама такава няма в дълбоката провинция  Tired.
Желая ви успешна седмица и бързо оздравяване на дечицата  Hug.

# 204
Момичета  при нас страшен сняг  вали.Моя също подивява в къщи.И аз покрай него.Дано  скоро да си намера някаква работа  ,че почвам тотално да изперквам.Все ми е  нервно викам  -комшиите сигурно са  вдигнали ръце от мен.

# 205
Здравейте, мацки  bouquet

Ксения, благодаря за пожеланието Hug

Натали, ще гледам да кача тази седмица, но днес просто нямам сили. На децата багажа съм го оправила още вчера, но моя още седи неразопакован и като гледам и днес няма да му излезе късметът, че съм много уморена от пъривя работен ден Crazy Наложи се да остана да си инсталирам ПС-то в работата, не можех да го прекъсна на средата и така до 7 часа Laughing Като си влизнах вкъщи мъжа ми първо това ме пита "Всяка вечер ли така ще бъде" Twisted Evil Няма угодия, ем да работя, ем пък да съм си вкъщи в 6 Laughing Колежките ме светнаха ,че има фитнес отсреща и някои там чакат да мине задръстването, и мисля да се присъединявам от време на време, че днес по 40 минути натам и после насам  Crazy

Мишките днес бяха на градина, пропуснали са съня на обяд. Решила съм да действам с нова тактика с болестите на Ники и още снощи им обявих, че ако изкарат една седмица здрави на градина ще взема на Ники йо-йо, а на Ели гланц за устни. Да видя дали се разболява на психическа основа баровеца, че вече това започвам да си мисля Twisted Evil

# 206
Мишленце, честит ти 1 работен ден. Ще ме умориш от смях с тия деца. Много се забавлявам Wink
С мъж ти ще се оправите, и моя го хваща душевния мензис от време на време, та почва системно да ми ходи по нервите и така около месец в най-лошия случай и после много се обичаме. Мъжка му работа  Twisted Evil

Аз днес ходих на мамолог. Всичко ми е наред Wink Използвах че бях близо до сладкарница Неделя и минах да хвърля едно око на тортите. Пооляли са се в цените тия хора. Whistling Ще поръчвам от Нилана пак. И без това К иска торта с картинка - на Уинкс естествено. В Неделя ги рисуват тортите, а не ги правят компютърни. Ще взема с Уинкс за градината, а за вкъщи ще поръчам някаква с цветя, дето не се води детска. Че това "детска" така  качва цената, че не е истина направо  ooooh! Избрала съм иначе една много красива, дето не знам с какъв пълнеж е, но то нашето си е всеядно като става дума за сладко Wink

Хайде спорен ден на всички  Hug

# 207
Симба, и после казват, че жените сме били непредвидими Wink На нас поне може човек да предвиди кога ни идва цикъла и горе-долу се знае защо сме яхнали метлата, но при тях Rolling Eyes

И аз минах от ред на мамолога преди ските, гинеколог също, остана ми само на зъболекар да мина.Всяка година декември се сещам за тези 3 неща, на тази година нещо се позабавих.

Мерси за честитката Hug Ошашкала съм се нещо с новата работа, много странно ми се вижда всичко, но се надявам да свикна бързо.

# 208
Ооооо, ще свикнеш! Изобщо не се съмнявай. Колкото и странно да изглеждат нешата отначало, после стават рутина. Хич не се връзвай. И аз имах чувството, че никога няма да свикна.
Аз си взех болничен. Всъщност нямах намерение, но след заплахата, че така ще се влача още сума ти време, се съгласих. Тая нощ се събудиш, понеже не можех да дишам  Shocked Аз от около месец усещам една тежест в гърдите и си кашлям. Но не обръщам внимание. И главата ме боли. Но пия аналгини и не обръщам пак внимание. Ама след тоя кошмар взех че отидох на лекар. Е, ще живея Wink Но трябва малко а се полекувам на топло. В офиса е е*ти клинча. Студ и на никой не му дреме. Айде ще удържат фронта и без мен 3 дена Wink В петък може да не пращам К на градина, мано да я видя вкъщи.

Оня ден мойта щерка ме изненада с един готин лаф. Дават по ТВ Бойко Борисов. И тя чува там че се говори нещо за него. И възкликва: А! Бойко Борисов! Аз след нея: "А! Ми ти знаеш ли го кой е! - "Даааа, той спира тока в детскта градина!"  Joy

# 209
Оня ден мойта щерка ме изненада с един готин лаф. Дават по ТВ Бойко Борисов. И тя чува там че се говори нещо за него. И възкликва: А! Бойко Борисов! Аз след нея: "А! Ми ти знаеш ли го кой е! - "Даааа, той спира тока в детскта градина!"  Joy
Grinning Grinning Grinning
Здравейте!!!
Отдавна не съм Ви навестявала, момичета.
Симба посмях се с твоята сладурка и се сетих по този повод за наш лаф - вчерашен. Новините пак бистрят акция "октопод". Нашата се мие в банята и се провиква - Мамо бързо, бързо ела ми избърши ръцете, че да го видя и аз този октопод на телевизора.  ooooh! Joy
На останалите да заява - И АЗ СЪМ ФЕРМЕРКА, и рибарка, и острови гледам и маса игри въртя из фейса. Приемам всички желаещи за съседки с широко сърце  Hug. Може да ме търсите по мейла - има го под снимчицата на русата мацка hahaha

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 11:57 от dona_leone

Общи условия

Активация на акаунт