ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 654
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Приевет, привет! Hug
Симба, твоята Криси все ме разсмива! Hug
Дона, и моя син така буквално приема нещата. Joy Един път като му казах : Айде отивай викай асансьора!, детето се завтече напред и се провикна: Асансьореееееее! hahaha
Покрай ремонта вкъщи, снощи Вики даже "проект прави"- черта на един лист и ми обяснява - тука розичките, тука ваната-с облегалка задължително, тук мивката, тук водопровода!!!  #Crazy Ейййй, голяма попивателна! Mr. Green А тази сутрин ми говори за някакви 2 продуцента- четката ми за руж била 2 проДУцента  newsm78 После се оказа че има впредвид 2 процента, сякаш обаче имаше впредвид 2 части  Whistling
Готвят се за 8-мартенско тържество, Виктор ще е Многознайко Simple Smile Така де, има стихче за Многознайко /явно някаква пиеска ще разиграват/.
Мишле, успех и от мен на новата работа. Нормално е да ти е каша в началото-все пак доста неща са ти нови, най-малкото организацията, начина на работа, програмите, а пък и хората все пак!Споко, лека-полека ще влезеш в ритъм! Hug Дано колегите да са приятелски настроени и да помагат!

# 211
Дона, и моя син така буквално приема нещата. Joy Един път като му казах : Айде отивай викай асансьора!, детето се завтече напред и се провикна: Асансьореееееее! hahaha

Имаше такъв виц за един пияница.  hahaha Ама и Криси така е викала асансьора, падала съм от смях, като го опъне това гърло сигурно я чуват до 1 ет.  hahaha
Сега като я питам какво иска за рождения си ден, тя казва "сИЮтиен". Викам къде ще си го сложиш ти нямаш големи гърди. А тя - вече ще съм голяма и ще ми порастнат гърдите  hahaha

# 212
Развеселихте ме много тази сутрин  Joy Joy Joy!
Ние пък сме на тема турски сериали - баба й ги гледа всичките. Миналата седмица Лъчи беше болна и се наложи бабата със сериалките да я гледа и кво мислите правили по цял ден - от сериал на друг. Сега моята всички ги знае и държи да ги гледаме у дома внимателно. Някой от нас ако не внимава се сърди. Аз се справям с терора, но баща й трудно го преживява #Crazy. Даже е намислил да се изнася от във времето през което текат сериалките. А малката е толкова въудушевена, че ме пита непрекъснато - Мамо ти Еда ли си, или Мелда? Викам й - ама мамо аз не ги познавам тези. Тя - Нищо де кажи ми коя избираш - досажда. Викам - Еда. Леле като ревна това дете, със сълзи и се тръшка, чак ме уплаши. Викам й - Лошо ли ти е, да не те заболя нещо? ooooh! Тя - Не бе мамо аз съм Еда, не си ти. Сега се чудя коя избирам и първо я питам коя е тя, та да избера аз другата (да няма истерии). Не е лесно.

# 213
Момичета  колко дена  важат изследванията за  градината.Направо  съм забравила.Ще званна и  на личната да я питам за всеки случей.

# 214
  • София
Момичета  колко дена  важат изследванията за  градината.Направо  съм забравила.Ще званна и  на личната да я питам за всеки случей.

Кръвта и урината 1 седмица.  Peace

# 215

Кръвта и урината 1 седмица.  Peace
Hug

# 216
Доня,направо с глас се смея с вас Joy
Аз пък съм твърдо против турските сериали или по- точно излъчването им в най- гледаното време вечер NaughtyТолкова ли не им стига ,че по цял ден ги дават,та и вечер  ooooh!Прогледах К1 покрай тях Mr. Green
Нашите ретро снимки са готови.Много ми харесват,всъшност изненадах се ,че ми харесват.За НГ нещо не бяха толкова сполучливи Thinking

Мишле,споко,те мъжете нямат угодия,все нещо им е криво.Моят сега ми е сърдит,защото не съм искала второ дете.Е,кажи това повод за сръдня ли е?Казвам му ,че за момента няма как да стане това и той- сърдит WhistlingОще повече сме говорили по въпроса - като завърша,а той не та не искал сега..
Моя приятелка и тя сутринта ми се жалва- вика ми - имам си свекърва,обаче мъжът ми по- голяма свкърва от нея,все нещо мърмори и все недоволен Shocked  ooooh!

# 217
Здравейте, момичета Hug Добре, че сте вие днес да ме развеселите, днес ми беше кошмарен ден Cry Благодаря ви за смешните случки Hug

# 218
  • София
Добро утрооо, сънливки  Laughing,

Надявам се да сте добре и дечицата също.
Виждам, че пак има болни дечица. Направо вече не знам какво да се прави.
Бубе, Ксения, Гери, дано децата вече да се подобряват.
Бубе, виждаш ли някакъв положителен ефект от махането на третата сливица? При Яна почти няма. Пак през нощта не може да диша, хърка и се задушава, та вече не знам  ooooh!
Дона, слънце, нема, нема па изгрееш при нас. Какво стана с кръста ти?
Мишле, последния ти пост ме притесни. Какво става? Дръж се и не се предавай  Hug
Целувки на всички и до скоро. Hug

# 219
Здравейте, мами. Сега попаднах на вашата тема и много искам да се запиша в нея   bouquet
Имам малко момченце, което е във втора яслена група, предстои ни градина тази година, и още едно момченце, с което още бременея.
Виждам вашите малки сладурковци колко са изобретателни, палави и диви, да са здравички и да ни радват все повече и повече.
Искам да споделя с вас един проблем който имам от 2 месеца с Алек. Както бяхме махнали памперса, отново се върнахме на него и според мен зад това нещо стои персонала на яслата в която е той  Tired Сега се мъча отново да го провокирам да ползва гърненцето, но той нещо не устисква положението...

# 220
oblak11 ,втора яслена група това  каква възраст ще рече?Дъщеря ми махна памперса доста късно- 2г6 м,от раз,пробвахме една година по- рано ,но не се получи.Ако не желаеш да му слагат памперс в яслата категорично им заяви- носи само за сън.Но ако детето не е готово за това- не го насилвай,да не стане още по- трудно Peace

Мишле,спокойно ,ще се наредят нещата,според мен поне месец трябва да свикнеш с новата работа,изобщо с промените около теб,пък и останалата част от семейството да свикне.Аз макар да поработвам от къщи ми беше криво в началото ,че всичките ми навици се променят и вместо да си ровя из нета или да си чатя или да готвя дори трябва да оправям и набирам разни документи..Сега вече толкова съм свикнала,че на секундата изключвам и започвам по план Peace

Момичета,качвам ви двете снимки от ретро фотото.Дано ви харесат.
http://nashitedeca.snimka.bg/children/lyubi.438264.17461437
Нещо качеството не ми харесва,защо ли newsm78
Днес имат театър "Аладин и вълшебната лампа".Замина с желание.
Феърче,ако те има във Фейса ,веднага да ни намериш,само май ти и Вела останахте Hug

# 221
Наталия, много е хубава Любомира. И Криси имаха ретро-фото миналата година за 8.март.
Днес я пуснах на градина за снимките и ще я взема на обяд да си я погледам аз Simple Smile
Вчерашният й лаф (отнова за Б.Борисов): Мамо, тате, а пък Б.Борисов е батко  hahaha Не знам как й ги ражда главата. Явно е чула, че някой му вика бате Бойко. Трябва да започна да ги записвам тия умозаключения ....

Облак11, наистина, не е ли малко детето за махане на памперс? Дъщеря ми отказа памперса на 2г и 1-2м - това за дневния, няколко месеца по-късно и тези, за спане. Последно нощния памперс махнахме. Но не изключвам вероятността и персонала в яслата а имат пръст в това. Може би не им се занимава да го изпишкват и да го дебнат да не се напишка и наака.

# 222
simba21 , Наталия , той е на 2 годинки и 7 месеца. Още преди да навърши 2, започна да ми казва да пишка и да ака в гърнето... и така допреди 2 месеца, когато акането в гърнето беше отхвърлено категорично... Неговото обяснение беше " мими бий ачи аки" или мими ( лелята) ще го бие ако Ачи ака ??? Не мога да се доверя на 100% на твърдението му и затова само попитах госпожата дали има проблем с ходенето на гърнето, но тя отрече. "той тук така или иначе не ака" така ми каза тя. И наистина, той започна да ака вечер вкъщи, което отново не беше характерно  newsm78
Не го насилвам разбира се, за да не се травмира, но не мога да си обясня тази промяна, а и все пак ми се иска да купувам памперси за бебо, като се роди, а не за батко му, който е "голям"
Само да кажа, че той си дава ясната сметка, че се пишка в гърнето, но не се удържа.
Момичета, къде правите тези ретро снимки? Много е сладка малката дама  bouquet

# 223
  • София
oblak11, Ади по принцип не акаше в яслата, нито пък сега в градината.  Peace Като я пуснах на ясла, аз сама й върнах дневния памперс, з. д. не създавам излишни неприятни емоции нито на детето, нито на лелите. Вкъщи си я държах без памперс, както и на разходка. Слагах само за следобедния сън. Лятото, преди да ни изпишат от яслата, й махнах изцяло дневния памперс и я оставих само с такъв за следобеден сън в яслата, а вкъщи - само за нощния сън. Нямахме никакви напишквания, а градината стартирахме без никакви памперси и проблем. Под секрет, баща й още не дава да й махнем нощния памперс, нищо че с месеци е сух, но чат-пат пишка в него. Но не мисля, че детето има проблем, понякога тя държи да е по гащи, друг път пък се инати и не иска да пишка преди сън; понякога, макар и много рядко, става през нощта да пишка... За какво да го стресирам детето излишно, на пролет ще махнем изцяло и нощния памперс, а пък като иска да спи без него, задължително трябва да се изпишка. А, и да я похваля, че вече сама си прави вечерния тоалет - слага си детската дъска на тоалетната, пишка, пуска си водата, връща дъската, мие си зъбите, облича са нощницата/ пижамата, сгъва си дрехите и си ляга. Само дето иска да гледа детски преди да заспи, ама знам от кого го е видяла (само дето аз гледам криминалета  Blush ).

# 224
Oblak11, не е малък, аз реших че е на 1г и нещо, като каза яслена група  Embarassed Не съм в час явно  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт