ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Спяща, дано си права, че вече ме хваща параноята.   Rolling Eyes
А иначе желание за английски Илко има. В момента се мъчи да научи "гепи" или поне превода на майка му  Embarassed . От вчера използва едно красиво "ма", обръщайки се към мен, а ние не употребяваме; "това боли Бе пич" и подобни. Махнах преди месец всички детски канали, в които се крещи и изразите са уникални, но той явно се осведомява от други места.

# 571
И мен много ме е страх от морбили  Tired.

# 572
И мен много ме е страх .То май навсякъде е плъзнало.Гледам да не го събирам много със деца и особено който ходат на градина.Аман вече  таман мине едно дойде друго.Или някой го раздухва както свинския грип и накрая се оказа че ваксините така стояли.

# 573
А какви са признаците.

# 574
Може ли някай да даде информация за профилактика за скарлатина-стрептококцинум 15 сн  доколкото разбрах се дава ако си носител но не си проявил симптоми.

# 575
Къде изчезнахте всички?

Моята маймуна ни прави на маймуни вече 3-ти ден. В четвъртък след градината се върна със сополи, в петък почнахме с капките с клеева тинктура и днес (да чукам на дърво) вече е значително по-добре. И даже проявява капризи и инат  Close Не знам дали вашите деца (особено момиченцата) са толкова капризни за дрехи. Ужас! Има дрехи, които категорично отказва да носи - цвета е гаден, или картинката не й харесва, или решава, че нещо си не си подхожда с другата част от дрехата  ooooh! Абе лудница някаква. Ако не е на кеф, не можем да се облечем по 1 час  #Crazy

Теди, ето да четеш, ако още не си намерила. Много се чудих дали да ти го постна, че и без това си се психирала ....

# 576
  • София
Тук сме. Адриана не знам дали капризничи, има дрехи, които за нищо на света не иска да облече, ама обръща къщата надолу с главата и не иска да разтребва!  ooooh! Някакъв ужас просто!  Laughing

# 577
Мерси Симба нищо не съм чела бяхме си по село и  не съм се сещала ем че имаме компютър там .Аз съм голяма паника за най малкото не знам що съм такава.Имам приятелки на който не им пука с обриви със екземи никъде ги не водят аз за един сопол и тичам до докторката.А за  побъркването моя е станал ужасен.Много се лигави за най малкото реве чудо е.А и за дрехи те капризничи  вади от шкафовете и сам се преоблича .

# 578
Спящата, всяко мнение е ценно за мен , за което   bouquet
А това с морбилито не отмина ли бе хора? И мен ме хваща страх вече. Знам , че в болниците са забранени свижданията, но все си мислех че нещата са поутшомяли  newsm78

# 579
При нас още предното лято реимунизираха част от децата, вкл и моето голямото. Епидемията  започна тук от нашия край някъде, от някакъв гурбетчия Hug

# 580
Къде изчезнахте всички?

Моята маймуна ни прави на маймуни вече 3-ти ден. В четвъртък след градината се върна със сополи, в петък почнахме с капките с клеева тинктура и днес (да чукам на дърво) вече е значително по-добре. И даже проявява капризи и инат  Close Не знам дали вашите деца (особено момиченцата) са толкова капризни за дрехи. Ужас! Има дрехи, които категорично отказва да носи - цвета е гаден, или картинката не й харесва, или решава, че нещо си не си подхожда с другата част от дрехата  ooooh! Абе лудница някаква. Ако не е на кеф, не можем да се облечем по 1 час  #Crazy

Моята дъщеря все още не проявява капризи на тема облекло.Засега при нея като капризи и глезотии се проявява само на тема "ядене" - не яде готвено от баба;след всяко хранене иска "десерт"(като под десерт разбира нещо вкусно,не задължително сладко,може и месо или сирене да е,ако не го е яла като основно);и естествено все не й стига и все й е малко;не на последно място - обича да се наслаждава на храната и яде по един час,докато свърши със закуската,то станало време за обяд  ooooh!

# 581
При нас още предното лято реимунизираха част от децата, вкл и моето голямото. Епидемията  започна тук от нашия край някъде, от някакъв гурбетчия Hug
А тук реимунизират групите в ДГ, в които има заразени деца, без оглед на възрастта, което ме втрещи, но може и да имат право.  Thinking

# 582
Аурора, и аз се притеснявам.Говорих с личният лекар, засега чакат нареждане от РИОКОЗ дали да правят на всички деца реимунизации.Той също е много притеснен за Стефи  Tired ако се наложи.
Илко как е ?
Jmo, разсмя ме много,Стефи е същата,закусва до обед-предъвква бавно,и постоянно напомням -"яж,дъвчи"  Joy.
Отказах се да пускам Стефи на градина,защото има много болни деца.А и Юли в момента е в къщи с пристъп - зле е доста детето - не може да диша, носа й е адски възпален,очите й са червени,сълзят,кашля, абе ужас.И в края на седми клас изпуска доста и ще й повлияе на оценките.

# 583
Благодаря още веднъж за поздравленията за бебо!  Hug
В групата на Вики в детската градина си разменят конюктивит и от вчера Виктория е вкъщи с такава екстра.  ooooh! Снощи се оплака, че я боли и ухото, почна да подсмърча и да покашля, та ще я водим днес на лекар да я прегледа и да видим как ще я лекуваме. Ухото днес не казва да я боли, но е пуснало малко секрет, та ме притеснява.
Поздрави и бързо оздравяване на болните!   bouquet

# 584

Общи условия

Активация на акаунт