ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Симба, радвам се че си на работа  Hug.
Защото аз тотално вече съм отчаяна  Tired.Вчера за деня на детето си позволих само по един шоколад да им купя  Cry.

# 676
  • София
Дианче, направо ми се свива сърчицето, като те чета.  Sad

Ади вчера беше на зъболекар, нали ни преместиха часа.  Peace Вече си имаме първа пломба. И нашата е амалгама. gerygirl, за протокола - в ЕО Дент дават ли на децата подаръчета след посещението, дори и да са по ЗК?

# 677
Диана прегръщам те ........... Hug
Не знам какво да кажа. Тази криза все по дълбока става.

И ние вече имаме пломба. Да оказа се че слагат амалгами на децата. То при нас голям зор с това отваряне на устата. Ужас някакъв.............

Спяща да дават подаръци дори и по ЗК. Даже днес ни дадоха много хубава четка детска и паста за зъби.  Peace

# 678
  • София
Ади я "излъгаха". В началото се опита да стане от стола и да избута машинката, ама после се държа геройски. Избра си някаква китайска кукла. Сега пак иска да ходи!  ooooh!

# 679
Дианче, не знам какво да ти кажа Sad Само стискам палци да намериш нещо, каквото и да е, колкото докато мине тая криза и почнат да се раздвижват нещата и при нас  Heart Eyes

Аз да ви се оплача, такъв съм карък, че няма накъде. Нали съм схваната от едната страна (вчера се оплаквах за това) и не мога да се обръщам наляво. И днес влизам от вън в офиса с мокрите обувки (подът е теракот - от възможно най лъскавия) и се хлъзнах и паднах  Embarassed Видя ме само секретарката, помогна ми жената да стана. Ама от схванатата страна сга съм и натъртена. Пак че не си ударих главата, а само рамото. Аме то хем е за смях, хем на мен ми се реве, че много боли. А бях с маратонки и дънки, не съм била с някакви токчета и пр. Та така, почвам новата работа с летящ старт  hahaha Ужас, уууужаааас! И срам!  Embarassed

# 680
Симба, оправяй се бързо!  Hug
Диана, стискам палци да си намериш работа!  Praynig
В нашата ДГ от 1-ви юни са сборни групи. Групата на Вики са ги събрали с ясленчетата - дали няма да започне да се държи бебешки?  Thinking Хубавото е, че са си в същата стая и тя познава сестрите от яслата, защото са я гледали и нея.  Peace

# 681
Дианче,  Hug  и при нас положението е същото -  работа никаква.
Симба, не се знае, може да ти е на късмет.

Имам един въпрос. Как карате децати ви да ходят в тоалетната по голяма нужда. Илко се оправя сам, когато му се пишка, даже се и похвалих, че си чисти детето след него, но за другото - ползва гърнето Embarassed . Купихме и седалка, но не иска и това е. Сяда, реве, че щял да падне, стиска се и така. Приказките и обясненията не помагат. Далеч съм от мисълта да скрия гърнето, че ще откаже да ходи изобщо и тогава ще е по-голяма белята. Приемам съвети всякакви.

# 682
  • София
Ние сме като вас - в повечето случаи си ползваме гърнето.  Peace Слава богу поне махнахме и нощния памперс преди време, че преди това с месеци беше сух и оп-изненада.  Blush

# 683
Благодаря ви,момичета  Hug!
Аурора, и Стефи ходи в гърнето по голяма нужда. Тя иска в тоалетната,но аз я карам да ходи в гърнето.Понеже винаги й следя акото ,защото когато реагира на нещо,или започват обриви,в акото се проявява първи.И с моят мъж винаги се караме за това-била съм параноичка.Е,хубаво,ама на мен така ми е по-спокойно.
Не мисля,че е притеснително ходенето в гърне на тяхната възраст.Малки са още.

# 684
Моя от малък ходи в тоалетната почти гърне не е ползвал.До детето си е.Не го насилвай сам ще изяви желание къде то иска.

# 685
Да побутна темата ... запознах се с Кифличка  Hug и много се радвам. А малката е истинска принцеса  Heart Eyes
Познавам и gerygirl   bouquet, ако идвате към В-д, обаждайте се. Както и всички остананали.

# 686
  • София
Аз пък водих Ади на рок-феста в Южния парк.  Mr. Green

# 687
Завиждам ти, само заради подобни мероприятия харесвах С-я, сега от годинките ли, от какво, изобщо не ми се ходи там.

# 688
  • София
Аз бях спряла да ходя по такива мероприятия, ама да видиш след Кравай-реюниона как се завърнах, т. е. подмладих! Даже и Ади повлякох по моите стъпки.  Grinning

# 689
Момичета да ви питам ползвали сте капки за нос със прополис.Малкия от вчера е хремав и се чудя дали да му взема  но в листовката не намерих дали стават за 3 годишно дете.

Общи условия

Активация на акаунт