Asi/Гордата Аси - тема 23 - Всичко отначалото .....

• 67 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
здравейте,

и аз гласувам, дано успеем  Peace

Мнението за Сами като професионалист ми е като вашето т.е. доста добре се е справил. В "Любов и наказание" и на мен ми идва в повече бързата смята от близък кадър към общ план, което създава впечатление за постоянно мърдане на камерата  newsm78

# 722

тук са много отегчени  Sad

# 723

Сами:Мурат,виждаш ли тази пушка?
Мурат:Да Sad за какво ти е ?
Сами:Ако не оствиш Туба на мира  #2gunfire аз и Бурчин ще ви разкажем играта  Joy

# 724
Явно някоя фенка прави "магия" чрез изгаряне на семейна снимка

# 725

Сами:Ако не оствиш Туба на мира  #2gunfire аз и Бурчин ще ви разкажем играта  Joy

Да, но Сами не знае, че зад Мурат вече  стои клана Балдар. Там такива ги изяждат за закуска

# 726

Сами:Ако не оствиш Туба на мира  #2gunfire аз и Бурчин ще ви разкажем играта  Joy
Това не е Сами,а режисьора на сериала Мерджан.  bouquet

# 727
Предлагам ви да наложим фактите по месеци, че вие по-знаете нещата и да стигнем до някаква теория.
Ясно е, че през м.февруари 2009г Туба е била вече със Сами и до сега са заедно./Публикацията е от 25.02.2009г/
Кога е започнал да се снима сериала ?
Кога е завършил първи сезон, че там ми се струват по-пламенни - до прегръдките в дъжда и убийството на дядото.
Кога е отишла родата на снимките ?
Кога се е оженил Мурат ?
Във форума на asi-dizi.com днес намерих инфо за родата, че наистина са отишли всички, а бащата е ходил всеки ден на снимките с Мурад.Говори се и за някакъв скандал между Мура - Туба, но той отрича за такъв.Казва, че са добри приятели.
В момента не мога да намеря линка за съжаление, за да видя датата на публикуване.
Предлагайте инфо по месеци и години, та да разнищим историята.

# 728
# 729
Цитат
Това не е Сами,а режисьора на сериала Мерджан.  bouquet

Laughing не знам дали е Сами или Джевдет,но с тези пушки все едно го заплашват,защото само той си няма пистолет а останалите въоръжени  Mr. Green

# 730
И докато я нищим историята нека видим това:

http://www.youtube.com/watch?v=8iMg7i3VUN0

Просто актьорска игра!!!
Някой да не си помисли нещо друго?
Няма такова! Просто игра!

# 731
Предлагам ви да наложим фактите по месеци, че вие по-знаете нещата и да стигнем до някаква теория.
Ясно е, че през м.февруари 2009г Туба е била вече със Сами и до сега са заедно./Публикацията е от 25.02.2009г/
Кога е започнал да се снима сериала ?
Кога е завършил първи сезон, че там ми се струват по-пламенни - до прегръдките в дъжда и убийството на дядото.
Кога е отишла родата на снимките ?
Кога се е оженил Мурат ?
Във форума на asi-dizi.com днес намерих инфо за родата, че наистина са отишли всички, а бащата е ходил всеки ден на снимките с Мурад.Говори се и за някакъв скандал между Мура - Туба, но той отрича за такъв.Казва, че са добри приятели.
В момента не мога да намеря линка за съжаление, за да видя датата на публикуване.
Предлагайте инфо по месеци и години, та да разнищим историята.
Къде е казвал,че са приятели.......тяхното приятелство е много странно-никъде не се появиха заедно,само на една пресконфернция и явно е било неизбежно......явно приятелство на "здравей"
другият вариант е - тайни срещи......

# 732
На мен пък ми беше  много стрнно в арабското интервю, като Мурат казва, че са само приятели, но не знае нищо за характера й. Е, аз лично познавам характерите на приятелите си... Как ще я нарича приятелка, пък все едно му е чужда. На всичко отгоре не общуват изобщо след края на Аси, какви приятели тогава  newsm78

# 733
Мистерията е пълна......но ще я разгадаем с малко късмет

# 734

Толкова противоречиви неща прочетохме, че.....
Те са един за друг, пък кой е слепия и не го вижда не знам!
Може би и двамата са слепи?

то и Берг и халит отричаха, отричаха, ама.....
Е, тук ситуацията не е точно същата, но ще дойде ден....

Мистерията е пълна......но ще я разгадаем с малко късмет

Има си хас! Захванали сме се и ще я разгадаем!

Общи условия

Активация на акаунт