Asi/Гордата Аси - тема 23 - Всичко отначалото .....

• 67 859
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Честита нова темичка! И запис   bouquet

# 31
# 32
# 33
Цитат
Публикувана от: rina-rina  
Повикало си подкрепление момичето. Къде си вика: Сама няма да се справя с Туба, ами мама и тате да помогнат.
newsm62

# 34
Хайде и от мене на всички привет и на Инка голямо благодаря,  bouquet, незнам докога ще ни тресе тази болест по Туба и Мурат, но поне на мене ми прави впечатление от последните снимки, че Бурчето и Мурат винаги гледат в камерата, а не един в друг, когато двама се обичат не трябва ли дори и пред камерата, да погледнат един в друг, и да натрият и нашите носове, и да докажат противното, да..... ама не, много са щастливи ама много изкуствени  newsm78 Stop

# 35
Хайде и от мене на всички привет и на Инка голямо благодаря,  bouquet, незнам докога ще ни тресе тази болест по Туба и Мурат, но поне на мене ми прави впечатление от последните снимки, че Бурчето и Мурат винаги гледат в камерата, а не един в друг, когато двама се обичат не трябва ли дори и пред камерата, да погледнат един в друг, и да натрият и нашите носове, и да докажат противното, да..... ама не, много са щастливи ама много изкуствени  newsm78 Stop

Фалшива работа!!!!  newsm78 Mr. Green

# 36
# 37
По темата за "зайчето Б." : имам чувството, че си е наело "фенове" които ха са пуснали във форума снимка на Мурат с друга актриса и хоп-в нейния форум нейна снимка с Мурат. Снимката дето са хванати за ръце я пускат 50 пъти повече, сватбени снимки под път и над път и то все едни и същи/ поне да си отвори албума да видим нещо друго- кои са гостите им например/ .И все коментират какво казал за нея Мурат в интервюто , а как Туба не я опознал. На мен ми мирише на подставени лица?!?!?!

# 38
# 39

Labrex ,  smile3501
много весела снимка!

# 40
  • София
аааа, тя завела цялото сем-во в Антакия, как не е взела леля, баба и дядо, да могат да удържат Мурат, че само тя неможе  Peace Туба през това време е рисувала в стаята вероятно (както сподели в интервюто, дадено от вас)  Peace

# 41
http://www.whopopular.com/Murat-Yildirim#
http://www.whopopular.com/Tuba-Buyukustun

Момичета, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ЛЮБИМЦИ!!!!!!!!!   Heart Eyes Heart Eyes Peace

# 42
Добър вечер момичета! Подхванили сте я отново Бурчин. Честно, взех вече да го съжалявам това момиче. Явно, там нещата не са както трябва и след известно време може и да чуем не дотам приятни за нея новини. Но дали ще излезе нещо от Муратуба манията, взех вече да се съмнявам. Благодаря за снимките на това сладко дете - Асия.

# 43

аааа, тя завела цялото сем-во в Антакия, как не е взела леля, баба и дядо, да могат да удържат Мурат, че само тя неможе  Peace Туба през това време е рисувала в стаята вероятно (както сподели в интервюто, дадено от вас)  Peace

Missence, откъде да знаем- може и лелите си да е завела. Туба си е "и сам война е войн" голяма сила трябва срещу нея.
Цялото и семейство е било "въоръжено и много опасно" щом Мурат се оглежда на финала като гърмян заек.

# 44
Момичета, ето ви едно мнение на момиче от форумът Аси!!!! В него е пълно с факти, ако искате да разсъждаваме над тях!!!

Да ви призная цяла събота и неделя четох в английската секция на турския форум стари интервюта на Туба и Мурат. Искаше ми се да си създам по ясна представа за тях. Не казвам ,че съм намерила отговор на въпроса който ви вълнува -Имало ли е нещо - но ще споделя тук каквото прочетох за да не спамя другите теми.
За Аси си заговаря още през ранното лято на 2007 .Още тогава се създава група във форума ,която чака появата на новия сериял. Притегателното име тогава е Туба . Знаело се е че Томрис Гиритлиоулу е предложила главната роля на нея. Тя вече е много популярна и обичана. След това новините една по една излизат - че ще участват звезди на техния театър и кино като Четин Текиндор и др. Но не се знае кой ще е партньора на Туба , спрягат се различни имена (които нищо не ми говорят , затова не съм ги запомнила). Снимките са планирани да започнат през септември . И едва в средата на август излиза новината ,че ролята е поверена на Мурат. Според коментарите той е познат и харесван , но нищо общо с огромната любов която печели по-късно с ролята си на Демир . Според думите на момичетата от форума той го дължи както на доброто си представяне , така и ако не и повече на своята партньорка.
Първия сезон е много силен ,химията м/у двамата главни герои е изключителна и там нещо се случва. Бързия годеж и сватба на Мурат . Липсата на всякакви изяви ,от тяхна страна които да промотират така успешния сериял.
В началото но втори сезон Туба дава интервю за арабска медия където заявява че е влюбена в работата си в Аси , обсебена е от любовната история и понякога вечер не може да спи мислейки за нея. А Мурат в турско списание казва ,че не се е сраснал с образа на Демир и ,че Демир има още няколко месеца живот . Все едно не осъзнава ,че именно това е върха в досегашната му кариера.
След това идва проблема с премиерата на "Есенни страдания" .Туба се появява късно и се опитва да си тръгне веднага след прожекцията , но журналистите я спират. След това Берен Саат прави изказвания ,че тя е отвлякла вниманието от премиерата и повече се е писало за любовния триъгълник между тях.Слуховете са ,че и Мурат е правил такива изказвания и ,че отношенията между него и Туба се влошават.В същото време още от есента на 2008 започват да излизат писания които спрягат името на Туба с кого ли не- с италианец през лятото , с новия и партньор от "Крадец на сърца" , със Аслан и още и още.... Което е по странно ,че тя която никога не говори за личния си живот в интервю за румънски фенове казва че връзката и с Аслан е приключила , а тя дали въобще е започвала  Защото в интервюто за арабите тя буквално казва ,че дори не е помирисвала любов.
Мурат на участието си в Беяз в Новогодишната нощ на 31 .12 .2008 е представен на публиката като Демир Доган от Аси но той през цялото време говори за Буря и Есенни страдания ,без да каже и дума за Аси.
Пролетта на 2009 Туба купува нова къща в Бебек за 300 000$ . Точно там живее и Мурат.
Три седмици преди края на снимките Туба е в Истанбул на парти давано от Керим придружавана от баща си . Тя казва че и е много мъчно защото всички са се сближили много и са станали като едно семейство през двете години на снимките.
В същото време Мурат казва ,че са само приятели и че не я познава като личност.
На прощалното парти до басейна той казва ,че единствено иска да се върне към предишния си живот в Истанбул с любимата си жена(като това е 1001 и споменаване , независимо че никой не го пита за ния).
През лятото Мурат отива на сватбено пътешествие с жена си в Бодрум , където е и Туба почиваща при своите родители.
Моето мнение от всичко това което прочетох е ,че има нещо , но какво е то не знам. Дали е само професионална ревност от страна на Мурат , който не може да приеме че Туба е по известна , обичана и че и той и дължи успеха си. Дали е имало по топли чуства ????
Мисля че в бъдеще ще има интересни новини за тях. Дали Мурат ще отиде на премиерата на Филма на Туба на 12 март ?? Какво ще се случи там???
Ще поживеем и ще видим...............

Общи условия

Активация на акаунт