Asi/Гордата Аси - тема 23 - Всичко отначалото .....

• 67 841
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Сладурки  Hug Добър вечер и от мен  wavey

Инка - мерси за темата   bouquet

labrex- страхотни снимки .... Flutter

един от любимите ми моменти  Flutter когато Демир подаде ръка на Аси да се качи на коня  Party този Демир с това нежно " ела " ....направо ми разтапяше сърцето.... Crazy  Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 46

Хич не се познават, точно като непознати танцуват..............

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 00:09 от labrex

# 47
като си припомня виковете му в пещерата настръхвам...

# 48

Гласувайки за тях ,погледнете на България и гласувайте за Бербатов.Опитах се да сложа и Ст. Костадинова ,
но им се видя много за БГ.

# 49
Лека нощ и нека е с вас , но само насън, защото иначе.............Бурчето ще организира десант на родата. Grinning   bouquet

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 00:05 от labrex

# 50
Демир имал още няколко месеца живот?!?!?!

# 51
Демир имал още няколко месеца живот?!?!?![/b]

rina-rina , какво означава това newsm78?

# 52
  • По света и в нас.
Така е трябвало да свърши филма ,но са променили сценария.
Момичета изгледах всички ,клипчета и установих такае: newsm78Едва ли са се познавали ,това са случки на непознати хора. Joy

# 53

Мурат го е казал / има го в инфото на Кайли/

Кайли,  smile3525благодаря за инфото. много интересно- тя си купува къща до неговата, той отива на почивка, където е Туба.
Тя не може да спи вдъхновена от любовта на Аси и Демир, той не можал да се срасне с образа на Демир.
С устните на Аси доста се срастваше и то не на ужким.

# 54
  • София
Така е трябвало да свърши филма ,но са променили сценария.
Момичета изгледах всички ,клипчета и установих такае: newsm78Едва ли са се познавали ,това са случки на непознати хора. Joy

и аз така си викам  hahaha

# 55

Мурат го е казал / има го в инфото на Кайли/

Кайли,  smile3525благодаря за инфото. много интересно- тя си купува къща до неговата, той отива на почивка, където е Туба.
Тя не може да спи вдъхновена от любовта на Аси и Демир, той не можал да се срасне с образа на Демир.
С устните на Аси доста се срастваше и то не на ужким.

Както е казал Айнщайн -  Няма случайни неща!!!

# 56
Демир имал още няколко месеца живот?!?!?![/b]

Мисля, че за филма ама животът му продължил по-дълго. Чета и си мисля, само да не разбия сънищата на някой, ама нашто момче, Муратчо де ще излезе много слабичко, ами има нешо пламнало с Туба, като жена отстоявай си чуствата бе момче. Ама явно за него това да  е известно е по-важно от Любовта, ама тъй де я да си държа Бурчето, то си е малко такова сладичко, ама иначе невзрачничко, ама родата й олееее до Аллаха, ще ми се отворят вратите към рая,т.е. да стана известен, абе с една дума му се ядосах на Мурат, все едно е кон с капаци и едно към едно кариерист  Sad

# 57
Уф, голяма съм патка, Мурат нали си е Демир за мен, реших, че на него (Мурат) му остават няколко месеца живот, та ходих пак да чета......пу, пу да не са му уроки на момчето, да си е живо и здраво, да вземе да прогледне и да види Туба. Цял свят, айде половината, ги вижда като двойка, само той не.

# 58
Лека нощ на всички!!!  bouquet
Приятни сънища!! Heart Eyes  И да не забравяме муратуба!!! Praynig  bouquet  bouquet

# 59
да не би Б....н  да го е цапнала с някое токче, да му избие Туба от ума?

Дунавке, и аз нещо му се ядосах. Мислих си и това, че конспирацията им е такава, ама ......

Общи условия

Активация на акаунт