ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Оф,на мен нещо ми писна само месо и мисля да ги редувам една седмица НВХ,една-вегетарианска.Какво мислите? newsm78

# 406
мисля да се нау4иш да готвиш
ползвай френската кухня за мотивация

попитай сама себе си какво искаш да постигнеш
ако искаш здраве, енергия, сила, мускули, красота, мястото ти е тук

ако до тук си стриктна, то тялото ти е в кетоза. т.е. на мазнинен метаболизъм

ако по4неш да редуваш с вег. режим ще излезеш от кетозата и ще минеШ на високовъгл. режим защото не вярвам, 4е ще хрупаш само броколи
ше има и бобови и картофи, ориз и кой знае още какво
после влизането в кетоза ще ти бъде много по+трудно

да не говорим колко е вреден вег. режим с вси4ки авитаминози до които води

изборът е твой

# 407
  • GYM
Приемате ли нови попълнения Rolling Eyes ?
Аз след дълго чудене ( и дебелеене) реших твърдо от днес да съм при вас!
След едногодишна борба да задържа постигнатото с Дюкан съвсем се изпуснах и си върнах всичките свалени килограми Embarassed
Споделям ви за днес -закуската 2 яйца с малко масло, 3 маслини.
Мисля обяда да е салата с риба тон и зехтин, а вечерята пак салата с месо някакво...
Много нещастна и дебела се чувствам, имам огромна нужда от подкрепа Cry

# 408
кадифен глас, добре дошла и успех
и аз се разведох с Дюкан след като в 3 фаза трупнах 5 килца за месец само при въведена ябълка и 4ерен хляб

след дълго 4удене и аз цопнах тук

пожелавам ти успех

да споделя нещо за тези, които си падат по сладкото
ако в БГ се продава брезова захар това е най+добрата натурална и диети4на алтернатива на захар, мед, подсладители:
http://www.3dchem.com/moremolecules.asp?ID=306&othername=birch%20sugar

# 409
  • GYM
Mma Ramotswe, благодаря за посрещането и за линка. Незнам обаче да има такова чуда в Бг. По мои наблюдения тук всичко е с ужасно качество... БЯх два месеца в Скандинавия, ядях същите неща като тук, но бях с 5 кг по-слаба...Тук кг ми хвръкнаха силно нагоре, ама какво да се прави...Ще ги борим #2gunfire

# 410
ако искаш, разкажи как изпусна нещата след дюкан, да видим при теб какво се е полу4ило

един съвет от мен: в на4алото избягвай мле4ните
нека са в малки коли4ества
после ако искаш, ги увели4и внимателно и се наблюдавай как Ще ти повлияят

# 411
  • GYM
ако искаш, разкажи как изпусна нещата след дюкан, да видим при теб какво се е полу4ило

един съвет от мен: в на4алото избягвай мле4ните
нека са в малки коли4ества
после ако искаш, ги увели4и внимателно и се наблюдавай как Ще ти повлияят
Как ли... Писнаха ми протеиновите дни, не можех да погледна месо вече SickОсвен това бях доста слаба и ми костваше нечовешки усилия дя запазя това тегло Sad Колкото и да се ограничавах, кантара пълзеше нагоре...и в един момент ми писна и му отпуснах края ooooh!
Реално, последните два месеца качих около 5-6 кг, но съм дребна и ми личат много Tired

# 412
Ехо, привет-мривет! Минавам само да ви видя, че май отдавна не съм се вясвала. Аз съм добре, тренирам от около 3 седмици, че зимата бях прекъснала. Храната ми е мазна, ама мнооого мазна - сигурно минавам 70% мазнини на ден. Не съм се теглила, нали се разведох с кантара отдавна, но започвам да влизам във форма.

Виждам, че мма е писала за ксилитола - аз отдавна го познавам като продукт, но според мен стевията е малко по-подходяща, защото няма никакъв карбс, но не е толкова вкусна. От няколко месеца съм се зарибила от този сайт -  http://www.iherb.com/, доставката е само 4 долара за поръчка до 60 долара и безплатна над 60 долара (шипват в цял свят). Имат и между 5 и 10% отстъпка, в момента до 30 април е 10%. Код за първоначална отстъпка 5$ YEY003 (въвежда се в кошницата). Само трябва поръчката да е до 3 либри, за да се вместите в евтиния шипинг. Поръчвала съм си ксилитол, стевиа с аромат на ванилия и черен шоколад, витамин Д, рибено масло, коластра, кламатски водорасли и какво ли още не на цени поне 4-5 пъти по-евтини от БГ. Много рядко пратките стигат до митница (обикновено ги получавам в пощенския клон), но дри и да се плати ДДС пак излиза по-евтино.

# 413
дано тук успееш да постигнеш баланс
месото не е много
4овек преоткрива френската кухня и нейните 3 тайни: масло, масло и пак масло

в моите рецепти съм постнала малко лесни и интересни рецепти, ако ти се 4ете

ооо, Мина  Hug
аз се зарибих сега с едни какаови еко зърна
май ще ги поръ4ам да ги пробвам как са като бонбонки вместо да бъркам какао и кокос с вода:
http://www.zoya.bg/%D0%A1%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D … BE-250-%D0%B3.732

мойте мазнини са все около 80%
калориите са макс 1800 на ден
тренировки: редовни, 2 пъти седми4но
зимата карахме доста ски и не мога да се опла4а
да видим лятото само да не се изложа

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 12:41 от Анонимен

# 414
  • Варна
Привет , привет и на кадифеното попълнение Sunglasses
Мина, привет и на теб, в оранжев период ли си.... Heart Eyes ?

Днес минахме през плажа, през цялата морска,през всички булеварди до вкъщи и вече съм абсолютен грог....
Да ви кажа, месце вчера ядохме, правих пържолки с горчица и много лук на шайби, печени на фурна...Е,хубаво стана,но и на мен месцето не ми се хапва вече...Минах на треви и разни боцки-т.е. основно кашкавалени дребчета...МИ добре ми е, пък и на плодове се разядох,ама навън с тях най-лесно се спасява гладен стомах, ядки-също....

Днес залягах и много по пясъка да дебна мушмула скорострелен...но много-много не съм доволна от резултата

Но, за стопляне на скандинавието пускам две фотки от скромния ми стаж...а ако имам късмет утре може и с нов обектив да се сдобия....Ще се чуе, ако се случи

http://farm4.static.flickr.com/3536/4557961419_830096d7bf.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3652/4558599730_a1d5c28b48.jpg

Поздрави на всички....И помислете(варнеската група) за едно плажно кафе на Pico , по възможност с дребните мушмули, много добре е организирано за обичащите да ровят в пясък... Sunglasses

# 415
много красиви снимки
благодаря

морето е страхотно

аз също планирам една сериозна фото камера с дъъълъг обектив

да видим кога

засега само проу4вам пазара

# 416
  • GYM
Привет! Госпойце, благодаря за посрещането Hug страхотни снимки Heart Eyes
Вчера се справих и съм доволна от себе си - устоях да не се натъпча, дано продължи така, че не се трае положението...
Тази сутрин - 2 яйца,  наобед салата някаква, довечера тоже... Междинно мушвам по някоя маслина и така...
Мма, бягам от млечните, че от тях най- се окръглям...С изключение на маслото, де...Него мога да го ръфам от пакета направо, но се удържам засега Joy

# 417
Здравейте  Peace

Аз пък от 1 седмица нямам апетит, сигурно е, заради времето. Тренировките ми текът с пълна сила, от което съм супер доволна. 3 пъти в седмицата съм в залата, миналата качих килограмите на почти всички упражнения. Заковала съм килограмите на 52 кг., което е добре с първоначалното бързо сваляне на 4 кг. за 2 седмици  ooooh! Сега въпросът е в качването на мускулна маса.  Thinking
Днес закусвах 3 яйца, 4 парчета бекон, маслини и малко сирене. На обед изобщо не ми се ядеше, хапнах малко патладжан със сирене и това беше. Началото на май ще ми мерят мазнините да видим какво съм свършила, според мен няма да има разлика, понеже бях болна ( повръщане ) и си позволих 10-тина дена някой друг въглехидрат.
  Blush
velvetvoice , добре дошла!    Peace

# 418
добро утро
бързам да ви разкажа какво 4етох в ей тази книга: "ВМ НВХ вместо допинг"

http://www.bokus.com/b/9789172411753.html

имало бързи и бавни протеини
бавните били особено важни преди и след тренировка
най-добрата спортна напитка: няколко сурови яйца разбити в те4на сметана или варени яйца и те4на сметана

тренировка:

10сек упражнение
5 мин пълна по4ивка
и така 40 мин

най+доброто уьражнение било ей това: http://en.wikipedia.org/wiki/Deadlift
тренирало възможно най-много мускулни групи
за 10сек можело да се извършат 3 повторения с тежести на макс

# 419
Mma Ramotswe, въпросната "мъртва тяга", в Spider sport съм забелязала, че е особено тачена Simple Smile Аз все още не съм я почнала.
Аз наблягам на клекове и коремни преси, че там са ми болните места, особено корема след раждането  Sad

Общи условия

Активация на акаунт