ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 465
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Mma, мерси за всички линкове.
Аз килата ги крепя като цяло, но за съжаление почнаха да се катерят нагоре. И подозирам че ще премина през такъв период както ти. Аз трупам в талията да му се невиди..

Ходя на разни спортни активитети дето ми вадят душата лол

Маслото го бях забравила да...
Гледах новият филм с Мерил Стриип дето е готвачка. Та там имаше една реплика, че ако светът свършва след 30 дни какво най–много ти се иска. И героинята отговори: Да ям масло. Та това обобщава и моето мнение.  Grinning

# 391
на мен ми се трупна на кръст, бедра и Д
но отскоро ги няма
така 4е надежда има

аз също тренирам

фитнеса замених със ски
но сезонът свърши и от днес съм пак в залата
много ми се плуваше тази седмица, но нали е ваканция и басейнът е претъпкан с де4урлига и си го спестих

ето тук обърни специално внимание какво казва Фери след ок. 13мин:  Mr. Green
http://www.kostdoktorn.se/forsta-os-guldet-pa-lchf

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 14:38 от Анонимен

# 392
Здравейте  Hug

След като скорострелно свалих 4 кг., а не беше това целта при мен. Сега се опитвам да кача мускулна маса, което явно ще отнеме доста време. Яко съм запознала тренировки, миналата седмица почти на всички упражнения ми вдигнаха тежестите, да видим какъв ще е резултата. 4 дена почти не бях яла около Цветница, понеже се натрових с една риба.  Sick
Храненето за сега нямам изцепки, освен един Биг Мак преди Цветница, от който ми стана лошо, понеже не бях яла отдавна Junk foods.
И така - да живее маслото, сметаната и първолите
  Wink

# 393
аз така януари за рожд. ден на половинката вместо телешки стек си взех пица
това след 2 год. на НВХ
щях да умра, хем беШе оригинална италианска
успях да изям 1/3 и ми стана доста зле, 4ак мъжете се притесниха
усещах се някак си подута и не ми се ядеше хи4 после едно 12 4аса
но после на другия ден си минах на месце и си бях тип+топ

та до тук ми бяха експериментите с този тип храна

при нас пролетта дойде окон4ателно
4акаме да се разтопи леда в морето и да тръгваме за риба
понеже миналото лято по4нахме да се у4им да играем тенис, тези дни ще отида да си взема едни маратонки за целта и да по4ваме отново

# 394
набързо да споделя какво открих
натурален подсладител от брезова смола:
http://www.organicfooddirectory.com.au/organic-food/sweeteners/o … anic-xylitol.html

вижда ми се подходящ за режима
и безвреден, на фона на другите химии

# 395
  • Варна
О, малини! О, къпини! Кой заслабнал, кой напомпал мускул?
Идвам да ви видя, че се забравихме. Особено с Тонимир! Ща та накажа, ей!

А пък от едно известно време съм в почти мазен режим. Без да искаш - тъй се случи. Ефекта е 3кг за 2 седмици. Не броя нищо, но пия много, хиляди тонове вода. Закуската винаги е овесена ядка с извара, което е единственото неприлично по темата. Но да ви кажа, някак си съм обладана от хладнокръвие и ям каквото ми говори тялото, а то така иска.
Ади, идва лято, мобилизирайте се по таз причина, да не ви пекат на пръжка край камина следващата зима!

# 396
небесна , привет

браво и поздравления за резултата

при мен не знам дали ските раздвижиха нещата или просто ве4е си му беше време да тръгна надолу
4етох за слу4аи като моя, първите месеци не се ка4вало, но после изведнъж се по4вало
било един вид акумулирано сваляне след като тялото се успокои и запо4не да ти вярва

за водата
аз пия едно 4 л на ден, от тях 1л са кафе и 4ай, другото е вода

овес ве4е под никакви форми не консумирам, откакто реших 4е съм вълк, а не крава  Mr. Green
и коремът ми веднага спря да се подува

при нас пролетта дойде бързо и интензивно
само малко ни притеснява исландският облак, дето ни захлупи
не го виждаме, но казват 4е бил над цяла Швеция ве4е

хайде приятен петък

# 397
Небесна, давай все в този дух, с теб сме. При следващото гостуване яко пържолки и сланинка Wink

# 398
  • Варна
Аз да ви кажа, че с месото не съм много ти. Затуй разчитам на зефтин, яйце и масло, също тъй на сурова ядка. Ко да прайш, организъм - каквото каже иска да става!

# 399
Хилоу и от мен. Чета тук, ама нали не ям мас в обилни количества, и не списвам. Обаче си ви знам като малините с най-голямо чувство за хумор, та ето, подбрах ви нещо забавно  hahaha
Дали да не го пусна и при плодуващите  Thinking Хайде, няма Wink

# 400
  • Варна
Ох,несериозници....особено един корасон.... аз среща исках да правим, вие никакви не се явихте да споделите желание и намерение...
Както и да е,добре че не се състоя,щях да бера срам голям....

Аз и аз едно ядене не ям...а, гледам само въглени да няма, от другото каквото намеря-това,нищо не броя,нищо не тъкмя, както се случи тъй го изяждам...
Малко бях болен, метнах го след това на малкото, то в момента страда темературно, но бая му едни неща на главата да се оправя,че вкъщи не мога да си затворя душата....

Исках да кажа,че ще сме добре...Нямам смаление,но съм в онзи период на задържане, то май втора година вече задържам... Laughing
Вълнения имам ,но не диетични....затова очаквам точно сега да заслабна(ха дано) Heart Eyes

Хайде до скоро и бравос на смалените   bouquet

# 401
аз съм навита на среща
ако облак не ни мине път, сме в Бг (предимно София) целия юни

хайде лека и мазна  Mr. Green

# 402
  • Варна
Ехо, другарки...взех да се притеснявам да не ни пратят в архива,като няма активност в темата....
Ние сме добре, аз почти свалих 3кг, но съм предциклична, подута и знам,че поне на половина съм си върнала каченото с водицата в мен, и затова не ми се катери по кантара,но пък....големия грах каза,че ми се оформила талия...което го приемам за видим резултат..
То и като ти се поизгладят гънките е ясно,че нещата работят, ама понеже той  отсъства за 2 седмици (през което време успях да се стегна) и тъй де...явно се вижда напредък...

ПО цял ден съм навън, имам две мисии,даже май са три-нали се отбиваме и през деня,за да му притъпя навика трябва да е ангажиран и разсейван с много неща дребния, второ -движението и окислението , и трето-фотографирването навън е много силна причина да не стоя вкъщи....

Хайде, тук само Мма поддържа темата, елате да си кажете положението и ежедневието  Sunglasses

# 403
  • София
Аз зациклих много сериозно. Но Никол е със скарлатина и тази седмица ще сме вкъщи, мисля всеки ден да въртя кростренажора. И отпочнах коремните преси. Сдобиг се с едни невероятни дънки и една пола, в които просто едва се нацеждам. Не може да става дума да ги нося, защото съм като в скафандър, толкова ми стискат.  Joy И сега трябва да сваля, няма накъде, заслужава си мисията.  Laughing
Хайде, дайте си менютата.
Аз сутринта изядох 300мл кисело мялко и кафе, разбира се.
На обяд не знам, чудя се но май 3 яйца с мляко пак.
Вечеря шопска салата и някакво месце? newsm78

# 404
Klemy, да се оправя бързо детето
 Hug

г-це, браво, браво
да покажеш после изкуство

Klemy, моето меню напоследък е много просто
сутрин и следобед: варени яйца или кашкавал с масло
малко орехи през деня
обяд: някакво месо със сос
мляко не консумирам никакво
към кафето слагам разредена 1:10 сметана

ве4еря обикновено няма, не съм гладна след 18

днес не си нося обяд, у нас нямаше по4ти нищо
проверих менюто на ресторанта до нас
имат бекон
винаги имат и салатен бар, та все ще наглася нещо след тренировката

аспержен сос творих тези дни (рецептата е в подписа ми)
много ни хареса вкуса

в4ера натворих и супа от миди (пак там)
прие се възторжено и тя

хайде приятен ден и пишете, за да не тормозя дюканките  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт