ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • GYM
Страхотно раздвижване в темичката Heart Eyes
Аз откакто съм на режима закусвам всяка сутрин. Обикновено 2 яйца с малко масло и това ми държи до обеда. Той наистина е миниатюрен - обикновено малко мосло и някакво пилешко. Засега се опитвам да вечерям салата и маслини само, че вечер имам тенденцията да се разяждам и мога да ома`ам един печен вол. Чувствам се добре, но почна да ми се приспива нещо следобед и ми липсва енергия...Предложения?

# 481
странно

а аз откакто спрях въгл и съм бодра цял следобед за разлика от преди

колко индивидуално е вси4ко ...

# 482
  • GYM
Възможно е да се пренастройва тялото ми крехко. hahaha Важното е, че спрях да се тъпча, това ми беше най - големият проблем... Embarassed

# 483
мдаа
или ПМС
аз тогава имам 3 дни, в които ям в огромни коли4ества
4ак се ужасявам
но после пак влизам в релси

# 484
  • GYM
ПМС ми беше любимо оправдание на тъпкането hahaha Миналия месец си ми дойде МЦ-то без да усетя-направо ме изненадА. И все си мисля, че от мазното хормоните се регулират и не требе да се мъчим с тея дивашки нерви по цикъл, не мислите ли?

# 485
моите нерви ве4е по4ти ги няма
и напълно из4езна задържането на вода около 3 кг в ПМС
но ... желанието ми за сладкиш4е е неконтролируемо все оЩе

# 486
  • София/Осло
Отчет до тук:
2кафета с малко мляко
обяд- 150гр бекон с 1 домат
междинно -1 грейпфрут
вечеря- още не знам, може риба със сметана
 Hug
Като се прибера -грабвам гирите  Laughing

# 487
Отчет до тук:
2кафета с малко мляко
обяд- 150гр бекон с 1 домат
междинно -1 грейпфрут
вечеря- още не знам, може риба със сметана
 Hug
Като се прибера -грабвам гирите  Laughing

Гледай  да имаш белтъчи на всяко хранене. Този самотен грейпфрут, и то след обяд, ти качва излишно инсулина в кръвта и оттам- забавя слабеенето. Целта на белтъчините на всяко хранене е да свалят ГИ на останалата храна, не са празни приказки. Старай се да закусваш истински, не да пиеш само кафе.

# 488
  • София/Осло
Да, да..знам..аз нали писах преди това ,че не мога да закусвам..ще трябва да измисля нещо..а пък след обяд съм сита..чак 2 часа по късно ми се прияжда грейпфрут..
Може би да го преместя за закуска с нещо?  Thinking

# 489
Момичета аз мога ли довечера да включа вече някаква салата? А млечни от кога?
Гледам да е постепенно,че след Дюкан мога да се освиня изведнъж.А салатата мисля,че е безобидна.

# 490
разбира се 4е може
само се наблюдавай коя храна как ти влияе

аз напоследък залягам над кисело зеле, немско, правя го със студенопресовано олио от рапица и лют пипер

тук марулите са много скъпи и рядко взимаме
но забелязвам, 4е след тях коремът ми се надува
и сама по4нах да ги избягвам

мле4ни никой не те спира
само пак важи правилото да се наблюдаваш и анализираш
по принцип обикновеното мляко е по+скоро вредно защото е хомогенизирано и това е съсипало мазнината му
а съдържа доста въгл.
сирената и кашкавалите нямат този проблем, както и сметаната, те4на или квасена
изброените са именно каквото и аз ползвам
и извара понякога

ако те е страх от освинване мини само на бекон
там ще се освиниш макс 1 път и дотам, бързо ще ти мине желанието  Mr. Green

# 491
Да, да..знам..аз нали писах преди това ,че не мога да закусвам..ще трябва да измисля нещо..а пък след обяд съм сита..чак 2 часа по късно ми се прияжда грейпфрут..
Може би да го преместя за закуска с нещо?  Thinking

Да, най-добре на закуска, а най-добре е с времето да стане половин грейпфрут, а след още време - от време на време Laughing С какво ли - ей сега ще ме нападнат, че предлагам гадни комбинации, но за мен си е най-добре с малко сирене или с едно яйце.

Момичета аз мога ли довечера да включа вече някаква салата? А млечни от кога?
Гледам да е постепенно,че след Дюкан мога да се освиня изведнъж.А салатата мисля,че е безобидна.

Хубаво е да включиш зеленчуци, най-добре е да са зелени, по-малко въглехидратни и с по-нисък ГИ. Например марули, краставици, зелен пипер - с малко зехтин и оцет или лимонов сок. Не знам дали знаете, но оцета и лимоновия сок също свалят ГИ на останалата храна. Затова и Дюкан го разрешава, но само с храна, защото иначе самостоятелно качва инсулина.
Тони, пускай си менютата тук, режима е лесен, но има някои правила, които са важни и ако бъркаш няма да имаш резултати. Затова давай да ги коментираме.

# 492
ако те е страх от освинване мини само на бекон
там ще се освиниш макс 1 път и дотам, бързо ще ти мине желанието  Mr. Green

Mr. Green Аз имах предвид да не кача  Mr. Green Инъче снощи май се освиних с филето и затова ми се гадеше до днес  Sick

Ми вчера не закусих.Защото още размишлявах кой режим да захвана след Дюкан. Ама с помоща на Mma Ramotswe  съм тук  Heart Eyes
Та на обяд - дробчета в масло.
Вечерята беше свинско филе.
3 литра вода

Днес-Закуска кафе  Mr. Green Не хапнах защото ми беше лошо и тежко от вчера.
За обяд омлет от 3 яйца.
За довечера пак имам филе  и ще включа и маруля
И пак 3литра вода

Вчера си взех и ядки,но не смея да ги включа в менюто все още  Thinking

Утрешното ми меню ще е яйца за закуска
Пак дробчета,че си ги правя вечер и са ми най лесни  и маруля
За вечеря не знам все още

Има ли проблем че ям всеки ден на обяд дробчета.То няма да е за дълго  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 17:05 от tonito28

# 493
Ядките ги задръж още във времето, но този омлет само от три голи яйца? Не се страхувай да ядеш мазнини, не са страшни. Наистина е хубаво да ги въведеш плавно, но се старай на всяко ядене, в което няма въглехидрати (изключение правят зеленчуците) да имаш мазнини. Например днес можеше да сложиш 1 лъжица масло в омлета, а една салата от зелени зеленчуци с малко зехтин щеше да направи съвършен обядът ти Laughing. Рибеното масло - винаги с храна, в която има мазнини, за да се усвои. И още нещо - страрай се да купуваш "истински" продукти - за съжаление тук обикновеното краве масло си е чист маргарин, нормалния кашкавал и сирене също не са за предпочитане. Затова съм си харесала няколко марки и само от тях пазаря, за съжаление част от тях не са български и естестено по-скъпи. Най-добре е ако намериш истинско мляко от село и си го квасиш, даже може и масло да си правиш Wink.

# 494
Проблемът е ,че съм на работа до 20ч и това,което си взема от вкъщи ми е менюто.В смисъл,салата сутринта не взех,а маслото беше колкото да изпържа омлета снощи,не съм слагала допълнително.Масло взимам немско....а с кашкавала и сиренето не знам какво ще правя.
За рибеното масло,добре,че каза аз си го изпих сутринта  ooooh!

Някакви други хитринки ? newsm78

Не знам със страх влизам в режима,като чуя колко мазнини трябва да консумирам и някак си имам чувството,че ще пълнея  Sad
Нямам възможност да купувам скъпи кашкавали и сирена ,гнуслива съм и не бих взела домашно мляко от чужд човек ....не знам как ше уредя нещата  ooooh!

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 17:27 от tonito28

Общи условия

Активация на акаунт