ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 512
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София/Осло
Аз също смятам ,че при неистов глад за сладко е добре да си хапне човек малко натурален шоколад с висок % или мед.
Сладкиши ,торти и т.н никога не са ме изкушавали...само шоколада..при това аз ям само натурален или Линд..в нас винаги има разни бонбони шоколадови- ами не са ми по вкуса  Peace

# 676
  • софия
здравейте, днес май пак обърках менюто, но обядвах навън
закуска - пържено яйчице с масло и парченце синьо сирене + 1 домат
обяд - скаридено шишче на скара със салата с млечен дресинг
закуска - шепа орехи
вечерята ще бъде пилешко задушено с масло, гъби и синьо сирене
за 6 дена режим, почти всеки ден нарушаван с нещо съм –2кг, не знам дали е нормално
благодаря ви за вчерашните съвети   bouquet

# 677
  • Варна
..Искам само да  вмъкна,че Линд 99% не е в никакъв случай сладко, това е най-горчивото нещо на света , и да-шоколад е, но аз не искам горчив шоколад....
Тук говорим за сладко, не по принцип за шоколад, ако случая е както при Госпожичката-да обича само шоколад и да търси него,когато е в криза за сладко-ОК, тогава черния шоколад,макар и черен и горчив е все пак така желания Шоколад....

Обаче когато ти се яде захар, сладка захар ....е не бих си купила 99% горчиво какао, просто търся едно , а получавам друго....

# 678
Добро утро   bouquet
Абе какво е това - 13часа ни вик ,ни стон  Mr. Green

Тони 18, аз говорех за последиците от аспартама върху нервната система.. Има теории, че причинява някои доста страшни болести и наняса поражения на невроните. И аз такива ми ти теории пренебрегвах с лека ръка преди. Голяма грешка. Не знам.. помисли хубаво дали си струва.. разрови се.. почети.. Hug
Дени  Hug Благодаря,че ме подмлади с 10год....то не ми личи де,че съм на 28  Crazy По принцип всяка година ставам на 18  Mr. Green
Знам последиците,знам колко е вреден изчела съм много по темата още като започнах Дюкан.

Менюто днес е инцидентно  Simple Smile
Закуска и обяд бекон
Вечеря-свински гърди с краставица

# 679
Здравейте всички Simple Smile Искам само да се запиша при вас и се връщам да чета цялата тема Simple Smile 2 месеца карах по режима на Дюкан но след много четене по различни форуми реших че ВМ-НВХ ще е начина ми на хранене съчетан с много спорт Simple Smile
Да се отчета и за закуската Simple Smile
7.00 - 2 яйца
7.30 - филийка пълнозърнест хляб с кашкавал
8.00 - пълномаслено прясно мляко 200кл. с нес кафе

За сега това Simple Smile Надявам се на помощ и препоръки и с ваша помощ да достигна целите които искам Simple Smile А именно - 3-4 кг. по малко Simple Smile Поздрави на всички   bouquet
Да добавя - току що се премерих след закуска половин литър вода и известно количество мляко с нес кафе - 52.800
Знам че трябва сутрин на гладно да се меря но нямах възможност а и мислех да си следя мерките само със сантиментър (премерих всичко сутринта преди да закуся  Simple Smile ) но се изкуших да се метна на кантара сега Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:26 от Kalinchica

# 680
  • София/Осло
Хоп троп, ей ме и мен
eropamperче - аз не мисля, че ти е било лошо яденето
Госпойцата е много права, просто аз съм щастливка, че само черния шоколад ми е дерта за сладко...
Kalinchica -добре дошла   bouquet..доста си хапваш  Laughing..леко с хляба и прясното мляко

Меню:
закуска - бъркано яйце с масло ,бяло сиренце  и пармезан
обяд - руло "Стефани" /остатък от вечерята/ и салата от домати
вечеря-ако има руло от него или пък някаква друга месарска история и салатка
Нещо течностите ми куцат  Thinking

# 681
  • Варна
Госпожичке, май изядохте агнешкото а  Laughing ? Днес го няма в менюто....  Heart Eyes

Kalinchica , привет-закуската не ми допада...Няма достатъчно мазнини.....
Прясното мляко макар и пълномаслено е по-добре без него...Опитай обратното, направи си кафе и си сложи 5 капки прясно мляко, а не цяла чаша мляко с лъжичка кафе...примерно  Wink
За ориентир може да се върнеш малко назад в тая тема, менютата на Госпожичка Клавел са доста разнообразни и в съответствие с режима, храната на Мма-също...

А на Тонито вече ще и викам Тони-бекони  Heart Eyes, представям си какъв ти е кеф след сухите белтъци на Дюкан да си хапваш мазничко... Sunglasses

# 682
Госпожичка Клавèл здравей   bouquet  Може би ми е много да но въглехидрат смятам да хапвам само сутрин за закуска. Все пак днес ми е първи ден и изобщо не съм свикнала да хапвам толкова много така че със сигурност ще редуцирам закуската Simple Smile
Иначе ОКБ = 1569 кал.
Протеини - 114.4 гр.
Въглехидрати - 52 гр. (но мисля че днес прекалих даже със сигурност прекалих  Confused)
Мазнини - 37 гр.

За обяд хапнах един лаврак домат и половин краставица няколко маслини зехтин и сирене.

Днес правя глупости явно  Rolling Eyes Както и да е ще се постарая да оправя нещата с ваша помощ Simple Smile

# 683
с въглехидратите не си прекалила, но с протеините със сигурност. Освен това мазнините са ти никакви  Peace

# 684
Kalinchica, видях те в един друг форум Wink

# 685
greendream  трудни са ми мазнините определено...ще се постарая наистина повече да ги включа ама нещо не мога изведнъж....дето се вика до вчера на Дюкан и сега ми е малко странно...  Но хванала съм се на хорото ще си го играя докрай и правилно Grinning
буболечка ами здравей и тук в такъв случай  Simple Smile

# 686
  • София
Купих си ленено брашно на Balcho, така изглежда, но ленено:

Сутринта го пробвах в кисело мляко, мммм, много вкусно! Много фино смляно, аз така не го докарвам с кафемелачката. Изобщо, минавам на него. Ще купя и от другите брашна, няма начин. Уикенда ще спретна питка с него и с пълнозърнесто брашни, после ще докладвам как е станала.  Laughing

# 687
  • София/Осло
Клеми , а тези брашна освен смлените семена друго съдържат ли ?
Kalinchicе - ще свикнеш де, ти едва сега прохождаш в режима...аз макар ида съм нова на този етап ,дълго време съм била на него и да ви кажа-заученото не се забравя, навика е голяма работа  Laughing
Госпойце- абе имам още малко замразено от агнето, ама за по натам съм го оставила ако ми се прияде неистово  Laughing...хи хи...ама родихме деца  и как самички си се подмладяваме с тия госпожичкови звания...всеки път като те чета  и си се хихикам тук на никовете ни  Laughing  Heart Eyes

# 688
  • София
Не, не, само смлени семена, нищо друго. Peace

# 689
  • София/Осло
Оооо чудничко, щом и другите са такива ,това е добра новина за изработката на някакво "хлебно" изделие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт