ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, не съм писала вчера, но прилежно изчетох всичко и много благодаря за съветите, които, сигурна съм, ще са полезни и на други като мен. За съжаление аз не мога да продължа режима, защото 24 часа след главоболието ми се появи и силна отпадналост, лош дъх, коремобол и гадене при мисълта за позволените храни. След консултация с лекар установих(ме), че това не е моят режим и ще се преориентирам към разделното хранене, което е по-удачно за моите нужди.

Успех на всички! И благодаря!

# 16
Успех ти желая,независимо какъв режим си избрала.Най-важното е да се чувстваш добре Hug

# 17
Еви4 и от мен леко сваляне на килцата с каквото и да си си избрала,разделното е Ок,аз съм го спазвала и бях свалила също,наитина е важно ти да се чувстваш добре,а аз съм тук,ако искаш да питаш нещо за по нашенските магазини.. Hug
Върнах се от работа,имам среща с една приятелка скоро,кеф...Искам да ви кажа нещо..Преди време,га бях слаба с нашият режим,една мацка ми даде  хранителният план,на тази система:   то си е направо Буут кемп,аз изгледах всичките ДВД та...и бях писала тогава...ето го сайта  :http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x.do?gclid=CLrG372wsZ8CFREMDQod4RJ80w&code=GOOGLE_SEMB_P90X&ef_id=1908:3:s_3d8e651e569952b2cd77b3a61f6d5042_4207427203:S1Yh9tBbricAAASWDU8AAAQA:20100119211950
Та имам /днес пак го взех от нея книжлето..ето го: http://www.amazon.com/dp/B0018S4VVC/?tag=googhydr-20&hvadid= … d_sl_36gq7qfm6v_b
 Интересно е да се види или прочете хранителният им план,направен е в 3 фази...аз имам скенер,ама не знам дали още работи,а и май не е редно да скенирам и да качвам,а? Но бих могла поне да попрепиша плана,и най-важните неща.  Аз съм го правила и има ефект определено,въпреки,че аз никога не съм правила толкова силови и яки тренировки,както тях,а и това си има значение..Сега отивам на гости,а после ще го изчета наново,и ще решим какво да правим..Режимна съм от всякъде..вечерта ще съм на тренировка,утре почивам,та ще клюкаме... Hug
  Тонче при мене е слънчице и ще се затопля тези дни,май аз ти пратих сняг,да се пързаляш как си трябва... Laughing   /ама моля те пий нещо,защото нали знаеш,че като не се пързулваш редовно,обратно фекалиите се всмуквали до някаква степен от червата,и си се тровиш...главоболие,неразположения..вземи си от онези шакаладчета за дрис,каквото и да е..!!!! /

# 18
  • Варна
Привет  Grinning
Ева,успех-ако РХ е твоят начин на хранене,с който се чувстваш добре в тялото си и постигаш резултати-не се колебай  Simple Smile

Аз се пързулнах,но...като се качих на кантара и ме показа с кило и 200 повече... Close аман
Вчера за обяд правих сърми от кисело зеле с накълцано свинско месо , а за вечеря -свинско с гъбки...
Май май от киселото зеле ще съм на тоя хал...а го изкисвах...мама му  Twisted Evil
Днес нямам план още, засега само смеските съм изял

Пинки, гледам тия сайтове сега-ами те все пари искат, намерих два торента да дръпна поне турбото, а другите неща-само по картинките ще ги гледам. В английския амазон ги няма, в смисъл има много подобни,но точно твоята програма липсва-а оттам можеше да си я купя..
Не си играй да сканираш, то и време иска, дето ще го чакаш да го сканираш по-добре разказвай в движение какво си прочела/научила и ще обсъждаме
Хайде

# 19
пинки, много плодове, много нещо на корицата
мен само това би ме отказало

Ева, успех
това, което ти се е слу4ило, озна4ава само едно: организмът ти е свикнал на редовно снабдяване със захар и това е неговата реакция да ста4кува и да те накара да се откажеш
ако след време решиш да пробваш пак, пробвай постепенно да изклю4иш захарите
първо без безалкохолни и сладкиши
после след седмица напр или пове4е без хляб
после са на ред картофите
после ориза
и така в рамките на няколко месеца ще имаш плавно преминаване на кетонен режим и може да избегнеш този дискомфорт
и ти препоръ4вам да намериш литература относно метаболизма и да 4етеш
голяма мотивация  е, като знаеш какво става в тялото ти при приема на въглени

кой се оплаква тук от сняг, а? А??
радвайте му се
и без това ве4е рядко пада в БГ
тук при нас са едни огромни куп4ини по улиците
но поне 4истят редовно
още сутринта в 7 вси4ко е излизано, независимо колко е наваляло през нощта
само откопаването на колата си е усилие после

аз сега ще закусвам пастет:
400 гр дроб (пилешки, телешки или смесено) се запържват в масло, може и лук да се добави, както и бекон
добавят се 200 гр те4на сметана да поврят малко заедно и се пасира
подправки на вкус
аз слагам само 4ерен пипер

слага се във правоъгълна форма и се оставя да изстине, тогава се стяга
аз го слагам във форма за пе4ене, защото после леко го припи4ам във фурната

# 20
О,не Мама Рам...по 100 грама на ден е плодчето май,не им се връзвЪйти на корицата..Ок,аз утре почивам и ще изчета каквото трябва и ще разкажа,препиша...ако трябва и ще ви го изиграя... Hug  Системата е много готина,ама яко тренират...режима на хранене ми хареса,ама хайде ще го коментираме ,като го напиша...Сега се върнах от гостито,веселба голяма..2 жени сами,какво да ви разказвам....и гледах в тях БТВ...Тонче,само за теб си мислех,че даваха  Варна..ами ,да мила,като както беше тук, ама тук беше -18С....е,пътищата не бяха така...ама това е друга тема.  Тонче  ами за 5 дни,днес трябваше да се пързулнеш 5 пъти.. Laughing  Хайде отивай пак!   Hug Лягам,утре 4ета и докладвам..

# 21
аз само да си кажа
след като спрях мле4ните успях да поправя щетите от тях за около месец и половина
дръжките ми по4ти из4езнаха, малко им остана   #2gunfire
2 месеца консумирах доста те4на и квасена сметана и разни други подобни вкусотии
мазни, но и с много въглени

сега остава само малко кашкавал и сирене от мле4ните в менюто
оставям ги засега, да видим  как ще ми повлияят

# 22
Мдааа и аз се подведох по тази сметана,днес хапнах кашкавал,след малко ще си изчисля храните приети до момента.Не съм се теглила,но сякаш усещам леко разхлабване на дрехите.Довечера ще хапваме дружно печено пиле с броколи и масло.

# 23
Мма дай ако можеш някой линк  за метаболизма,разбира се на достъпен за широката аудитория език.Причината да взимам моите лижички мед или някой изтискан портокал са точно някои от симптомите на Евка.Хайде главоболието и всякакви болежки отминаха първата седмица,но лошото настроение и отпадналост и до днес ме съпътстват,ако не си взема дозата.Въпреки това съм упорита и то точно защото смятам ,че с напредването на възрастта  се нуждая от такъв режим с много полезни мазнини.Много добре ми се отразява на кожата.А за кетозата,поне от това което съм чела,едва ли още първите 1-2 дни е преминала в такова състояние.По скоро тялото не може толкова лесно да мине на друг режим.Струва ми се тук из форумите за Аткинс съм чела,че след определен период организма изпада в кетоза,или бъркам?
Много съм ви благодарна ,че всеки ден пишете по нещо полезно и лека полека гледам да си оправя и моя режим. Hug

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 18:05 от orchestra

# 24
Хм,днес се мерих и съм свалила 1 см от талията и 5 см от бюста...Тва последното хич не ми харесва,не може ли от дупето,защо от циците??? #Cussing outДобре поне,че там разполагам с матриал.. Mr. Green

# 25
Ехо  Hug затисна ме снежец при мама и два дни подред ринах сняг при нея.Режима както трябва,само дето повечко млечни дойдоха
Закуска 1/2 кисело с бадеми около 50гр.
Обяд св,пържола със зелева салата
Следобяд топено сирене,маслини и половин краставица
Вечеря.Риба с цвекло
 Днес
Закуска кисело с бадеми като вчерашното
Обяд:Кюфтета с прясна салата и маслини
Следобедна 1 кюфте половин краставица и маслини
И вечерята ще е риба със салата.Ади цунки   bouquet и друго щях да пиша,ама по късничко  Grinning

# 26
  • Варна
Привет опеть  Grinning
Много съм гладна цял ден, хиената пак си е дошла  Twisted Evil
Не съм смятала..пък и нали пак едно кило вода имам да махам...
Общо взето цикля на едно място цял месец

А иначе яденето
-трици,лен,сусам,кисело мляко
-гъби в масло, кашкавал
.черен шоколад, кафе с прясно мляко
-две яйца на очи, зелена салата,кашкавал,зехтин,лимони...

Стардъст, и от бюста да пада-какво от туй, с малко повече тежести и работа за гърди ще си екстра. По-добре така,в крайна сметка торса изглежда издължен и слаб като няма голям бюст...В смисъл,не го отричам големия бюст,но щом пада от там,значи и там имаш излишни мазнини  Grinning

# 27
Дописвам за кантара.
Умен е общо взето.Давам му височина,години и движение с избор от 1 до 5
Аз съм си избрала 3 като тренираща,но 3 пъти в седмицата и пол
Има избор за 10 usera
Задам му данните вклчвам си моя  user и се меря.Той ми дава актуално кило после BMI
Мазнини, вода, мускулна маса и накрая килограмите които трябва да сваля.Много ми харесва,направо е супер.И не е като стария,като се кача един път едно,след 2 минути като се кача друго.Показва едни и същи кила,няма мърдане.В упътването пише,че 15 мин след ставане трябва да се мерим,защото тогава водата се е разпределила по тялото.Сега отивам да видя какви маймунджолъци прави малки,нещо блъска ...  Crazy дрънка

# 28
  • Варна
..Щъки,ти каза че ти е подарък,ама айде разпитай от къде и колко?
Моя електронния искам да го сменям, на всяка плочка различни цифри ми показва..Вече меря и Момо на него, един път е 11кг,друг пък 12,трети път 9....А всъщност е 11 300 от прегледа миналата седмица
Та и мен тъй ме отчита...И не ми е все едно дали ще имам смотан кантар, сантиметъра вярно е ориентир,ама кантара пък е ориентир и за задържаната вода...

О,още нещо,майка ми ще идва, така че като се стопи снега айде да направим една среща,ще има на кой да оставя мушмула дребен...Мислете, предполагам,че около седмица ще му трябва да се изпари  Laughing

# 29
Госпойце,права си за бюста,аз принципно искам да ми е малко по-малък,ама все пак предпочитам 5 см от талията и 1 от бюста Whistling.Нищо де,значи съм започнала все пак да горя мазнини. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт