ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
 Добро ви утро малини! Laughing

Тончо, малкият Момо много е пораснал- гледам снимката на Skype .Голям бонбон! Hug
Днес започвам режима-нема вафли, шоколади.
Сега замислям мазното меню- свинска пържола със салата и броколи за вечеря, обяда ще да е яйца нали съм сама, закуска кисело мляко без трици, защото нямам, но ще го поръся с ленено семе.
Ще измисля и още нещо мазно.
Чао . Очаквайте ново включване.

# 46
  • Варна
Очакваме,очакваме... Heart Eyes
Малкия бръмбар да не порастна за детска градина ...или направо първокласник..
Как си мина времето,ние все в тая тема кила борим.... Laughing
А вафли не съм яла с месеци, не че друго сладко не мушвам-последно време се утешавам с горчив шоколад,ама не е като да си изядеш един пакет вафли...да ти стане едно хубаво и сладко...малее,много съм закъсал,ама обещал съм-йок вафла,щот ставам дебела чапла

За днешните хапванки-смески с кисело мляко, обяда е свиско с гъби и лук под капак
Скоро ще зарязвам свинското,много ми писна и то,не че пилешко ми е е дояло,но взе да ме избива на зарзават..А то само зелето е удачно сега,другите са много "еко" и ги заобикалям..

# 47
аз обядвах ве4ерята, дето творих снощи на мъжете: шиш4ета от пилешко филе, бекон, 4ервен лук, гъби, 4ушки
с малко от моя си доматен сос
колегите около мен набиваха паста и само ме питаха завистливо как съм ги приготвила

за утре трябва да мисля обяда оба4е
май има една останала пържола, някакъв сос да и забръкам и готово

ина4е аз ве4е не ве4ерям
не съм гладна
като се прибера след работа съм гладна и хапвам 30гр кашкавал и до там

в4ера си поднових малко спортния гардероб
сега дебна кога ще паднат още цените на ските да се обзаведа и аз, 4е мъжете имат и ски и сноуборд, а аз нищо

# 48
Тончо,
Малкият е предучилищна, ходи на даскало. Пишем, бришем, смятаме...
Баткото е 3та година студент. Сега е във ваканция, отива си другата седмица.
Цитат
А вафли не съм яла с месеци, не че друго сладко не мушвам-последно време се утешавам с горчив шоколад,ама не е като да си изядеш един пакет вафли...да ти стане едно хубаво и сладко...малее,много съм закъсал,ама обещал съм-йок вафла,щот ставам дебела чапла

Аз пък От Коледа до сега съм изяла един ТОН  бонбон. Уж за децата ги купувам, те не близват и то какво остава майка им да ги яде.
 Banghead Banghead Banghead Banghead bash bash
 Имам още 2 кила  Lindor truffles, но съм ги набутала в килера и не искам да ги видя.(бяха много намалени след Коледа, не можах да се преборя със себе си и купих многоооо)

Отивам на newsm39.

# 49
  • София
Намрих ви.  Кога сте пуснали нов тем не знам, ама си викам - втори ден не ми излизат в нови отговори, става нещо.  Mr. Green
Аз съм зациклила на едни кила и не мърдам. Ама то това пак не е лошо де, щом не мърдам, значи не мърдам и нагоре.  Joy

# 50
Тони, супер zа термометъра, доволна ли си ?
За кантара, какво имаШ впредвид на друг еzик, доколкото си спомням няма думи при настройването, а при меренето натискаШ копчето user и последователно ти се иzвеждат на екранЧето ръст, години,пол, категория на фиzиЧеско натоварване. Тук е опътването на кантара, от 9страница е на английски , има и таблиците по който се реШева иЗмерите стойности в коя категория много добре/добре/лоШо.
Гледам, няма го в английския амацон. Но и немския доставя до бг вече. Но вмомента има само сив наличен. 
Костите  ми са винаги 7.1кг.

кренвирши може ли ? Уж са от добра фирма.

# 51
Ха ванче-мамче,а аз в каква заблуда съм била и съм си мислила,че са килата които трябва да сваля.Странно,че на мен ми се мени цифрата за костите.Преди 10 дена беше 8,4,а сега е 8,1 хм! newsm78
И аз като Cake 
Цунки   bouquet

# 52
  • Варна
Ванче, доволна съм от термометъра,макар че откакто го имам, не се е налагало по същество да го ползваме,само за проба-ама тъй се разпробвахме вкъщи,че заминаха 6-7 накрайника  Laughing.
Сега ще поръчвам накрайници , и ще метна и кантара барабар с тях от немския амазон..

Аз мислех,че когато те "пита" за ръст и другите неща(незнам какви) са на немски, и макар че мога да се оправя на ниско разговорно ниво с немския за техника ми се струва,че ще се узоря. Но щом няма да си говоря с кантара-много съм добре Laughing

Кремвирши -айде недей  Confused. По-добре намери чиста шунка, че поне казват,че в нея има месо, или бекон-яйца на очи с бекон, и после една бучица краве масло да се разтопи върху тях, пък и малко кашкавал да им посипеш....Къде ще ги ядеш тез кремвирши,те немските наденички са много съблазнителни,ама по-добре чисто месце
Иди в старата тема и към 25-28страница някъде почнах да пускам менютата си, може да са ти ориентир

# 53
  • Варна
За жалост вашите кантари не ги доставят до БГ, защото не са предлагани от Амазон, а други доставчици
Ванче, като имаш време хвърли едно око на този модел-колкото разбрах също има мерене на мазнини,мускулна маса, вода и някакъв капацитет...ама какъв  Laughing

http://www.amazon.de/Beurer-767-1-BG-19-Glas-Diagnosewaage/dp/B0 … 086192&sr=1-9

# 54
Тони!
Обади се в технополис и питай за модела кантар,снаха ми каза,че от там са го взели,само,че от София.
Сготвих си Зелеви сърми.
На обяд хапнах един домашен суджук със зеленце и зехтин,а и едно топено сиренце после с малко маслини  Mr. Green
Довечера,прясна салатка и яйца по панагюрски,а сърмичките ги мисля за обяд,ще видим дали ще им устискам,че ми се пълни устата вече, ще се удавя! Mr. Green

# 55
Абе момичета,да ви питам тук,ползвали ли сте на фитнеса загряващ колан за шкембето??Аз там най качвам  #Cussing out и искам него основно да сваля и сланините от вътрешната страна на бедрата,ама ме е страх ако се напъхам в такова нещо дали няма да ми се изнежи кожата и да ми станат стрии по корема... newsm78
Иначе за режима-кои ядки са най-препоръчителни?Аз ям основно суров слънчоглед,соя и бадеми,ама не знам...
И друг въпрос-суши от време на време може ли? Blush

# 56
  • Варна
Финиширах с яденето
За обяд и вечеря-свински мръвки с лук,гъбки, бекон, подправки -в дълбок тиган под капак

Щък, Технополис и Техномаркет са ми на край света, с моя мушмул сме сами сега-знаеш, с такси до там в двете пососи ще ми излезе почти 20лв, а доставката от Амазон е 6.50евро
За жалост всичките кантари Beurer   не се доставят до БГ. Сега съм в английския амазон, там намерих една английска марка за техния си пазар, вдъхва доверие, ще продължа да ровя...и поръчам

Стардъст, соя не ядем  Peace От ядките-бадем,лешки,орех,бразилски орех-сурови, в малки дози.. Фъстъци също не ядем, защото са от групата на бобовите и не се вписват в режима  Simple Smile

# 57
Тони, пали колата и идвай в Шумен да си вземеш кантар за 19 лв., че малко са останали. Или ако искаш, мога да проверя дали са ги изкупили и да ти пратя един с наложен платеж към Варна по куриер. Мери кг до 150 (сакън), % мазнини и количество вода в тялото. Има инструкция и лесно се настройва на години и височина.
По темата: вечерях свински шишчета: кубчета месо, парчета лук, кубчета тиквичка, парчета зелена пиперка и гъбки наредени на клечки и на скарата   chef

# 58
Мма козметиката на Dr.Hauschka се дискутираше тук из форума.Пусни търсачката,но при положние,че имаш тестери най добре сама да се убедиш.По принцип аз разчитам на немското качество  Wink
Тези дни направо не мога да измисля какво да ям,всичко ми писна.Карам я по скоро на закуски.

# 59
  • Варна
Тони, пали колата и идвай в Шумен да си вземеш кантар за 19 лв., че малко са останали. Или ако искаш, мога да проверя дали са ги изкупили и да ти пратя един с наложен платеж към Варна по куриер. Мери кг до 150 (сакън), % мазнини и количество вода в тялото. Има инструкция и лесно се настройва на години и височина.
По темата: вечерях свински шишчета: кубчета месо, парчета лук, кубчета тиквичка, парчета зелена пиперка и гъбки наредени на клечки и на скарата   chef
Хаха, много евтино при теб, нещо като Бубазон  Laughing Тази джаджа си избрах от английско
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0013ISJB0/ref=ord_cart … ;m=A3UNUMIIYQRUKG

Разцъках я малко из нета, в един форум я похвалиха,в една друга страница -също, ама аз така и така ще поръчвам накрайници за термометъра, ще пусна и кантара, че иначе не ми е изгодно за едни накрайници да плащам доставката,която е два пъти колкото тях
Буб я пиши на ЛС подробности за твоята машинка,че днес окупирах темата с моята дилема...

Общи условия

Активация на акаунт