ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Тони, За накрайниците, аЗ не ги сменям всеки път когато не е болен, мисля че няма проблем. Ако пЪк има отит тогава трябва да се внимава.
И двете вЪжмоности иЗглежда добре а имат и добре реценЗии от клиентите. Не Знам дали видя че има в сиво http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B000I6HJBE/ref=pd_luc_mri? … ;m=A3JWKAKR8XB7XF преЗ амацон.
Успех с иЗбора.
 За вечеря Ще има руло стефани и салата от zеле и моркови.

Сготвих си Зелеви сърми.
Беz ориЗ ли ?

# 61
  • Варна
Тони, За накрайниците, аЗ не ги сменям всеки път когато не е болен, мисля че няма проблем. Ако пЪк има отит тогава трябва да се внимава.
И двете вЪжмоности иЗглежда добре а имат и добре реценЗии от клиентите. Не Знам дали видя че има в сиво http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B000I6HJBE/ref=pd_luc_mri? … ;m=A3JWKAKR8XB7XF преЗ амацон.
Успех с иЗбора.
 За вечеря Ще има руло стефани и салата от zеле и моркови.

Сготвих си Зелеви сърми.
Беz ориЗ ли ?

Малко да оспамя темата-за накрайниците питах Tatjana и тя каза,че е хубаво всеки път да е различен, макар че и аз си мислех ,че не е нужно,само почистване със спирт върши работа. Сега ще знам вече.
Видях и този кантар,но не го доставя до адрес в БГ, пробвах множество кантари и от други маррки, и скъпи сложих-изписва ми съобщение,че до този адрес не се доставя,да избера друг

А за сърмите-да без ориз  Simple Smile, онзи ден правих от много ситно накълцано свинско месо,завито в листо, но може и само с кайма-пак са вкусни
Само че киселото зеле е солено и задържа вода,аз още не съм източила моята...

# 62
Писах,писах,но нещо поста ми се затри.Да ви кажа какво реших - понеделник и четвъртък-протеинови дни по Дюкан.Вторник,сряда,петък,събота и неделя - ВМ-НВХ,в събота вечер-гала вечеря-всичко що душа иска,но по едно и без допълнителни порции.Изцяло премахвам сметаната и кашкавала.Наблягам на пиле,риба,свинско и кайма /домашни/,яйца,дробчета.От млечните си запазвам-кисело мляко,извара,по 50 гр.обезсолено сирене през ден.Един плод дневно,калории по 1500 ,по два литра вода минимум,един час на колелото.Пробен период-две седмици,начало от следващия понеделник - 25.01. край някъде в необозримото бъдеще Mr. GreenЧакам съвети,предложения и упреци,всяко мнение ще ми е от полза.

# 63
Без и с много лук
Вкусни станаха  Grinning

# 64
Върнах се от работа...носех си кутийте за първи път от година и кусур насам... Embarassed  Ами то само режимно,и цякл ден вървях и хапвах,на 2,5 часа горе долу...е,да ама като се прибрах и нали имам навика точно към 17,00 да си похапна много хубавичко...и ми се яде...резнах аз пак едно месо,и 20-30 грм кашкавал....ама не ми влизаха в плановете...По повеод на това,че този път следновогодишно малко трудно взехме да сваляме....да ви кажа да не се предавате и отчайвате!!! Hug   Толкова време сме били къде на режим,къде с прегрешения,празници,КОледи..иманни дни...ами дайте му на този организъм време малко да разбере,че КОледата мина..съвсем нормално е,организма да се настройва около 3-4 седмици,не сме на по 20  моля..../е,някои не сме де... Embarassed/   Аз съм доволен..и днес кантара показа 66.500, а после пък след тоя лен с млякото,какво парзаляне падна....викам си,ами Да,това си е моят режим...
  Стардъст,  аз ползвах колана...страхотен ефект,обаче мъж ми ми го гепи,и не го свали повече....а аз си нахлузвах на няколко пъти един анцунг от найлон....е там падаше майтап,защото за 10 мин, съм като опикано лисиче...и като тичам на пътеката ,то пръска по нея...но ефекта е страхотен,знам,че  в Спайдърите го отричаха този метод,ама хайде холам,за 40 мин интензивно на пътеката нищо няма да ми стане../аз само за това го слагах,че и шушка..и ме нерви/  Аз да обясня..акоползвате найлонов анцунг,така да го нарека,долнище ...се прави така:  Слагате първо една мног тъничка пижамка,лятна,после найлоновият анцунг,и отгоре истинският анцунг ,какъвто си ползвате....не се слага найлона на голо,защото като се отворят порите и потта,която вадите се всмуква обратно,и може да станат пъпчици,а и не е полезно за самата кожа../- това не е моя съчинение,а го пишаша на указанието на моят първи такъв найлонов атрибут,който майка ми  ми донесе от Франция,преди няколко века...купен беше от магазин за такива аксесоари,с лечебна цел....махане на сланинес.За колана на кръста също,да не си го плеснеш на голо..там кожичката е 4увствителна! Слагаш фанелка,колана,анцунга,и отгоре друга фанелка,ако се притесняваш да не те зяпат по фитнесите,абе както си прецениш,но не на голо!!! Ох,като съм захапала микрофона..... Crazy

# 65
  • Варна
Бон жур  bowuu Втори ден -пак съм на стълбичките...ф Close
И не мога да се претегля,нито премеря със сантиметъра...тая неизвестност ме дразни,пък известността знам,че няма да ми хареса....
Днес ще огранича малко свинското,че почти ми се подвига вече от него,но освен яйца друго не виждам какво ще ям, хладилника взе да привършва, ще излизам с мушмула на пазар, но в кварталния магазин-каквото има-това ще купувам, когат се размразим ще зареждам качествено

Хайде

# 66
Видях и този кантар,но не го доставя до адрес в БГ, пробвах множество кантари и от други маррки, и скъпи сложих-изписва ми съобщение,че до този адрес не се доставя,да избера друг

Аз също пробвах няколко кантара вчера от немския амазон и нямаше проблеми с доставка до София. Тези предлагани от Амазон са с доставка около 9ЕУ, а от други магазини 20ЕУ. Аз си харесах http://www.amazon.de/Beurer-748-10-BF-100-Diagnosewaage/dp/B002K … 148010&sr=1-1, но много, много пари.

При мен нещата така са се закучили, от две седмици не мога едно кило да сваля. Само нагоре-надолу. Въглехидратите са ми под 12%. Млечни почти не ям, чат-пат малко сиренце. Пък се бях размечтала за домашна пица в неделя, ама с тези резултати сърце не ми дава.

# 67
  • Варна
Ох...видях си грешката с немския Амазон ,досега само от английския бях поръчвала, и в регистрацията съм пропускала адрес за фактура...Както и да е, пуснах кантарчето Ванче....а дано и като термометъра да върши работа  Sunglasses

Велимира, направи някаква промяна в храненето, нещо драстично,този етап-застой,плато и тн е описан на първа страница. Там има съвети http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=745

Ако искаш-направи един високовъглехидратен ден -черен хляб, пълнозърнести макарони, интегрален ориз...или подобно и на следващия ден чисто ВМ НВХ- мазнини 70%, протеини 20-25% и съвсем малко карбс...
Дет се вика-изненадай тялото си, пък дано тръгнеш пак надолу  Simple Smile

# 68
Взела съм си едни пълнозърнести спагети, освен с тях да го изненадам  smile3508

# 69
Добро утро,станах в 4,30.... Shocked....пия кафе и се разсънвам,кантара не мърда,което е добре,да не хукне пак нагоре,ама вчера вечерта хапнах едни режимни солености,знаех си,че заради тях няма да мръдна и грам днес,ама си хапнах..../ пушен свински бут Sick/    Ами ядеше ми се нещо соленичко,и се жертвах...Днес ще ходя да се изтренирам,времето е приятно,около 1С,екстра,дори си мисля за една разходка на открито,бързо ходене.. newsm78   Интересното е,че в огледалото не изглеждам така "подпухнала и надута",а съм свалила само 2 кила. Яд ме е ,че някъде записах със см,мерките,ама ще видя днес...май ги пуснах в един пост след Нова Година...Тонче,днес ще прочета в една книга с упражнения на йогите,имаше някакви за по-лесно пързулкане,но на мен сега лена много ми помага...днес дори мисля да си сложа повечко в млякото....ама нека стане поне 6,00 ,че ако от сега почна с яденето,до обяд може да нямам повече калории.... Laughing

# 70
Добро утро! Laughing

Вчера бях режимна! Устисках без бонбони! Калориите 1300 малко съм объркала процентите, то така се получава като не се смята предварително. Вода пих многооо- 3 литра! Днес кантара е тръгна надоле не много, но все пак надолу.(нали използваме тука други мерки, не че няма кг на кантара, но в паунди по ми харесва) Grinning
Вчера потърчах по пътеката- голям резил. Езика до земята, нема въздух. Голямото седи при мене и се хилоти.
После разправяше на баща си. Днес пак ще търча, но без свидетели.
Отивам да си хапна млякото с лена.
Целувки  bouquet

# 71
Велимира,следя те  Grinning
Млечните ако не се лъжа от една седмица си ги намалила!Пиши си менютата,сигурна съм,че бъркаш някъде нещо.Тези калорий малко ли ми се виждат незнам.  newsm78
Аз днеска както съм я подкарала!
Закуска 1 яйце 7 маслини и 40гр. кашкавал
Обяд 2 яйца,зелева салата и шепа джумерки  Wink
Следобяд 1 яйце с 3 маслини и кашкавал.
Вечеря пилешки дробчета по селски с прясна салата полята със зехтин.
Вода 2л. До момента.
Тони!Прави коремни преси поне 50-100 всяка вечер.Ще се мръднеш от стълбите  Simple Smile

# 72
  • Варна
Финиширах с манджите, умишлено се старая да не ям след 18ч...
-трици,лен,сусам,кисело мляко
-зелена салата,кашкавал,риба тон,зехтин
-4 бъркани яйца с кр.масло и зелен лук

# 73
И аз искам да не ям след 18,00 .ама си лягам по 2-3 ,когато не съм на работа...и питай ме,че вия до тогава..и да ти кажа си щипвам по нещо малко,защото то не се издържа..а и гледам да не ям уж много на вечеря..ама после си дояждам..Вчера само хлопах хладилника,добре,че имаше една извара,аз много обичам,та и рязах вътре разни неща,и си я изядох...че и онова соленото месо...

# 74
Пинки,мерси за разясненията,значи ще се купува! Hug
Аз пък вечер съм най-гладна и тогава най-много ям. TiredИначе таз седмица яко през просото,2 пъти ядох сандвичи,соя и по 3 плода на ден последните 3 дни.. ooooh!То затова кантара не ме обича и показва само 500 гр надолу.. CryЩе трябва  другата седмица да се стягам,добре че съм в сесия и ще седя вкъщи,таман ще ми е по-лесно.Надявам се... PraynigДнес ми казаха,че съм отслабнала. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт