ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 445
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Ауууу,и аз искам някой така да ми  каже...само мъж ми ми го казва,ама се майтапи...аз си знам,каза ми,че дупето ми  се е стопило,чак е изчезнало даже... Crazy  Той има много странно чувство за хумор,като ти скача по мазола.. Grinning  Днес  не ходих на фитнес,защото следобед ми се виеше свят,не много,ама не бях нещо в ред съвсем,и легнах и спах,сега съм си Ок...какво ми беше станало,не знам,да е от липсата на въглехидрати,едва ли,все пак хапвам по някой плод,но торти-НЕ !  Нищо сладко не ям,а като знам какво чудо беше преди... Whistling
Режимна съм,иска ми се да свалям по-бързо,ама аз и не се напъвам както преди чак пък толкова..този път по -полека,ама да е трайно най -сетне...Отивам да си правя овчарска салата,ама режимна!

# 76
  • Варна
Привет
Стардъст, честито за смалението...и хич даже не се муси, щом с яденето на такива въглени пак успяваш да слизаш надолу...

Аз не мърдам на никъде, не се пързалям, или го правя на няколко дни един път...Но докато не излязат по-сезонни зеленчуци няма с какво друго да се храня-така че остават мръвките и яйцата.
Мислех едно прясно зеле да нападна-но като го видях какво е твърдо, представих си какъв корем ще ме боли,че и дребното...за това се отказах
И тия марули,и те май яко са яли тор,щото така ми горчеше вчера... Close

# 77
  • София
Идвам да ме нашамарите...снощи така се навъглехидратих, че... ooooh! ooooh! ooooh!
И ме е страх да се кача на кантара, ще го отложа поне с ден.
Днес закуската режимна, ще видим как нататък.

# 78
Велимира,следя те  Grinning
Млечните ако не се лъжа от една седмица си ги намалила!Пиши си менютата,сигурна съм,че бъркаш някъде нещо.Тези калорий малко ли ми се виждат незнам.  newsm78
Млечните вече от около десет дена съм ги намалила, за тези дни веднъж ядох малко кисело мляко със заквасена сметана, веднъж ядох сирене и вчера ядох доста неща. Много обичам сирене и ми е голям проблем без него.

Ето ми менюто от четвъртък:
Закуска: 1 варено яйце с малко масълце, 30гр шунка, 150гр краставица
Втора закуска: 20гр. бадеми
Обед: 1 печено бутче с 100гр. домати
Следобедна закуска: 1 яйце
Вечеря: 2/3 печена наденица от кълцано месо, гъби в масло, салата от марули, краставици и домати

1,144ккал, б-25%, м-68%, в-7%, фибри - 6гр, въпреки че мисля калориите трябва да са малко повече отколкото ги сметнах в фитдей

Вчера:
Закуска: 1 филийка ръжено-пшеничен хляб намазан с 20гр крема сирене Exquisa (има 0.6% в.), 20гр. шунка, 20гр. натурални маслини
Втора закуска: 20гр. бадеми
Обяд: Броколи запечени с филе, кашкавал, топено сирене и яйце
Вечеря: няколко резена домат с моцарела, босилково песто и зехтин, 1 яйце
По-късно: 20гр. лешници

Според фитдей: 1,175ккал, б-18%, м-64%, в-18%, фибри-17,4гр, но пак калориите трябва да са повече, защото броколите не е ясно колко грама бяха и какво точно имаше в тях, но определено бяха доста хранителни.

Днес:
Закуската е същата като вчера.
Мисля да си изпека пилешки крилца по някое време, за вечеря сигурно пържола със салата.

Приятен ден, момичета.

# 79
И аз тук,да не ви губя дирите в снега. Heart Eyes

# 80
  • Варна
..  Laughing ще умра от смях, как ще ни загубиш..ние като минем и партина правим в снега  Heart Eyes
Да ти кажа Ванче, гледам ти бялото изречение в подписа,четох че и действа при теб метОда, и аз правя някакви опити да вечерям по тоз метОд, обаче много криволича и затуй нямам и резултати

Клеми ей ти малко автомати  #2gunfire ако останеш жив след тях, да продължиш пак с ВМ НВХ  Laughing
И аз няма да се тегля,ще чакам новия кантар,най-рано на 1ви февр. трябва да дойде...пък и навлизам в предчервения период, а после и в червения...съвсем не съм за теглича

# 81
Velimira,ами така на пръв поглед,сравнително добре ми изглежда хапването ти.Ако по този начин го караш,няма начин да няма резултати!
Аз съм със закуска кисело с лен, 1 парченце баница  Embarassed
Обяд малко дробчета,шепичка джумерки,печен пипер
Пека една пиле сега във фурната и за довечера печено пиле с краставици и маслини.
Цунки и хубав ден на всички   bouquet

# 82
Тук съм чета.
Няма какво да пиша-режимна, спортуваща !!!

Hug Hug Hug

# 83
Велимира и аз харесах менютата ти..и ми се дояде пак.. Embarassed  Днес съм разтроен психически.. Laughing  след тази салата с месата,днес съм 1 кило нагоре..е,аз 2 свалих уж сигурни закрепени,и днес 1 съм върнала,много се надявам да е ВудЪ...да съм се поосолил,нали сега сладко не ям вече и май смених с по-соленичко..и аз ще се калкулирам наново на 1 февруари,или на 5 ти беше,ще си видя постингите назад,помня ,че бях обявила големият резил как започвам годината...Чакам малка пикла да се събуди и да я подметна към фитнеса...да се учи,да е редовна,а не като майка си,да друса дупе насам,натам...Да се похваля,мойто пикле пак завърши с 6  срока../всичко и е А/,много горда мама съм,защото дятиту скочи от 7 ми  в 8 клас,една година си спести,и и сега в 8 ми,тръгна в новото даскало 3 месеца след акто бяха започнали...брей на кой се метна такова умну,и аз не го познавам... Crazy

# 84
..  Laughing ще умра от смях, как ще ни загубиш..ние като минем и партина правим в снега  Heart Eyes
Да ти кажа Ванче, гледам ти бялото изречение в подписа,четох че и действа при теб метОда, и аз правя някакви опити да вечерям по тоз метОд, обаче много криволича и затуй нямам и резултати

Heart Eyes
Тонче,подчертавам,че не съм така стриктна,през деня ям доста въглехидрат и нямам обяснение защо отслабвам.Имам съмнение,че условията на труд ми помагат(работя на много студено)  - явно горя повече калории.Вечер хапвам по-раничко.Без кисело мляко.
Мма беше писала ,че приема на големи количества кофеин стопира отслабването.Аз намалих кафетата до 1 на ден,като ги замених с обикновен билков чай.
Успех на всички малини. Hug

# 85
Олей..аз с това кайве ден и нощ.... Embarassed  е то пък и това ако спра,егати..какви радости остават тогава на тумбака ми..? Тортите му взех,всичките сладости,хляба,картофите и ориза...ми и той душа носи... Laughing

# 86
ние кафето го пием по много събота и неделя, но е много слабо, с 2 мерителни лъжички правя 4 чаши
става доста прозрачно и го маскираме с мляко за половинката и с яйчено мляко за мен

не мога да го откажа и аз напълно
надявам се че общо 10гр кафе дневно да не са ми проблем

на работа пия ройбос и зелен чай, но слаб

иначе от скоро кафето го пия с разредена сметана 1:10
50гр сметана разреждам с 500 гр вода и ползвам вместо мляко
така избягвам мнoгoто въглени и протеини в млякото
тази разредена сметана има мазнини 4%, въглени 0.2% и протеини 0.3%
засега не съм се окръглила от това както преди когато слагах чиста сметана (ммм, беше много вкусна)

взехме днес едни агнешки котлети
ще ги правя клефтико тези дни

тук намерих яйца от свободни кокошки, хранени с царевица
майонезата стана мммм
голяма разлика има вкусът
даже сутринта детето каза, че и палачинките били по-добри

сега експериментирам със студено пресовано олио от рапица
с него забърках майонезата
слагах и на кисело зеле, има един особен, леко орехов вкус

# 87
Аз пия много кафета,нес....НО АБСОЛЮТНО винаги с мляко,ако няма нляко,ставам и посред нощ отивам,че на сутринта да не ходя по ниено време..никога не съм спирала кафето с млякото и си слабея екстра и с него,исках да кажа,че ако не слабея ,не е от кафето с млякото,а от това дето мушкам след него до края на деня. До обяд съм пийнала 2,със сигурност,следобед още 2...ако ида на гости ,пия кафе,аз не съм по алкохолеца,а и винаги съм с колата и не си позволявам и 1 грам алкохол,бира или каквото и да е. Но кафенцето..ох,кафенцето...абе аз щом тортите спрях,направо съм герой...обичам и еспресо,пак с мляко...така,че проблема може да е около 150 гр, прясно мляко на ден,аз си ги поемам,и още 150 грама ,ако ям сириал...сутринта в 6,00,когато съм на работа../,и си стават млечни 300 грама само от пр,мляко- много са...и като добавя  сметанка,извара,каквото гризна там,или кашкавалче малко,и то си стават към 450 грама ммлячни,ето май къде ми е единият проблем+ солените месца...ааааааааааааааа,а киселото мляко с лена забравих,още 100 грама млечни,заковах ги на 500 грама дневно!   Embarassed

# 88
  • Варна
Аз пия само сутрин, по една ч.л. нес кафе
Мма има ли напредък с изчистения режим, нали съвсем оряза въглените и зеленчука?
Да ви кажа вече не ми се яде кисело мляко , обаче с какво да си ям лена и сусама? Изобщо няма онова действие,за което го ползвам-т.е. йок пързалка...
Мисля пак да мина на варен овес,че поне се яде топло-горещ и е по-вероятно да действа, особено с масло
А иначе днес-смески с мляко, гъби в масло и яйца,снежанка, за вечеря пак същото -пак със снежанка
Утре ще се връщам на пилетата, или крилца ,или бутчета-ще видим

# 89
Тонче,
аз като не искам мляко, слагам лена в омлета или поръсвам салатата със смлян лен.
Днес нещо съм вкисната, ще да е от липсата на шекер. Hug

Пинки, браво на детето! Гледам изкласила си ти, ами аз, започнах от начало, писане , четене....

Някой не могат без кафе(такива като мене), а други без вино Wink

Jillian Michaels - I'm Not Giving Up My Red Wine Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=mSpZN4imD44&feature=relatedhttp:

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 21:13 от Cake

Общи условия

Активация на акаунт